Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

Na va, lagaminai sukrauti, netrukus pajudesime link Vilniaus oro uosto rolleyes.gif

Nuotaika puiki, tik kamuoja keistas jaudulys. Nors is tiesu jaudintis nera ko - vaikai saugus, namai irgi ir jokiu kliuciu ramiai isvaziuoti rodos nera. Taciau vakar vakare paskambinusi mamulia mane prajuokino pareiksdama, jog jai is jaudulio vidurius suka. Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis - siryt vidurius susuko ir man ohmy.gif

Bet vis tiek isvykstame. Pakelkit uz mus, kad kelelis nedulketu, patirtume daug idomiu nuotykiu ir pailsejusios, sveikos ir zvalios griztume namo.

jei bus galimybe, parasysime is Turkijos. jei ne, dienorascio teks laukti po savaites.

Iki clap_1.gif
Atsakyti
Laimingos jums keliones,pati esu buvus turkijoje gryzau is ten labai gerai pailsejus.Tai linkiu nuostabiu atostogu,nepakartojamu akimirku ir kad gryztumet sveikos ir parsiveztumet tik geru keliones ispudziu!!!! thumbup.gif thumbup.gif Gero skrydzio!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums belieka, palinkėti gero kelio. clap.gif clap.gif clap.gif
Lauksime reportažo su nuotraukomis. biggrin.gif
Atsakyti

Daug nepakartojamu ispudziu ir nuostabiu akimirku..
Lauksim pasakojimo su keliones ispudziaus.Sekmes ir laimongo kelio.
Atsakyti
Na, tai ir aš prisidedu prie tų visų linksėjimų. Kaip rusai sako, ni pucha ni pera laugh.gif
Atsakyti
Laukiam ispudingo fotoreportazo thumbup.gif
Atsakyti
Gero kelio jums clap.gif Manau, kad nuobodu nebus -juk Mamulia ir Smurka keliauja rolleyes.gif O del viduriu sukimo - manau, kad vaistuku nuo jo butinai i krepsiuka reik isideti. Visgi kitas klimatas, kita kulinarine zona laugh.gif SEKMES
Atsakyti
Gerų jums --Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--
ir laukiam jūsų pasakojimų --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kazkodel jauciu kad jums bus super ,ideali kompanija .Abi su dideliu jumoro jausmu ,saunios ir geros . Gerai pailset ,pagundyt ir paciom pasigundyt egzotiskais vaisiais smile.gif vacation1.gif tourist5.gif vacation4.gif O mes jums baldai pavidesim laugh.gif
Atsakyti
Reik kasdien ziuret zinias, gal parodys ka Mamulia&Smurka
Turkijoj pridirbo..
Atsakyti
thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Itariu kelione bus topine abiems jums,priviliokit daug turku,susukit jiems makaules ir palikit laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti