Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE(vivaflame @ 2005 06 27, 14:35)
kazko nisupratau, kas tie reportazai, apsvieskit tundra! doh.gif

Šita tema atsirado pernai, kai dvi krūtos rolleyes.gif forumietės, Smurka ir mamulia, išvažiavo po Turkiją pasibastyti. Ten sėdėdamos kiekvieną dieną ėjo į interneto kabako ir duodavo išsamias ataskaitas apie savo nuotykius (skaityti nuo pradžių).

Tai va, šiemet išvažiuojam medžiagos tolesniems pasakojimams rinkti. Dar Shalimar prigriebiam biggrin.gif
Atsakyti
ech, ziopla, taigi tema nuo pradziu pasiskaitinejau ir aisku viskas! Laukiam nauju reportau, Smurka , tikiuosi jie bus irgi toki superiniai1
Atsakyti
Aš labai nekantriai laukiu naujų reportažų iš Turkijos. thumbup.gif
Atsakyti
Paskui Rasuliukas turetu pratesti..nes Smurka su Mamulia manes nelaukia..o blyn kaip faina butu ax.gif ..,gal kuri sumastysit antrai sava.likt?
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2005 06 27, 23:22)
Paskui Rasuliukas turetu pratesti..nes Smurka su Mamulia manes nelaukia..o blyn kaip faina butu ax.gif ..,gal kuri sumastysit antrai sava.likt?

jei tik piniginė leistų....
Atsakyti
Mamulytes,kita karta kai su vaikais keliausit,prasau man is anksto pranesti-prisijungsiu..dabar nei si nei tas tongue.gif ax.gif
Atsakyti
rasuliuk, kitą kartą ruošdamasi pirkti kelionę įdėmiai perskaityk kelionių skyrelį tongue.gif Nes kad mamulia su savo dukra važiuos, buvo žinoma dar balandį
Atsakyti
Smurka murka tongue.gif ..nors cia gal tavo ir teisybe,zinojau,tik man paciai anksciau neisejo...o tu man ziurek, Frejos po tuso netycia neissivezk i Turkija..o siaip tai gero poilsio ir neuzmirstamu ispudziu linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na, ką, nuotykiai prasideda wink.gif jau lygiai po 12 valandų mes išskrendam wink.gif
man jau ši diena su nuotykiais:
1. vos gavau išsikeist valiutą
2. nusvilau soliariume (nejuokinga) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 02, 16:56)
na, ką, nuotykiai prasideda wink.gif jau lygiai po 12 valandų mes išskrendam wink.gif
man jau ši diena su nuotykiais:
1. vos gavau išsikeist valiutą
2. nusvilau soliariume (nejuokinga) tongue.gif

As tai irgi laukiau paskutines minutes, kad nueiti iki keityklos, teko aplakstyti puse Vilniaus, kol radau doh.gif Ir dar pabrangusia smarkokai blink.gif
Mamulia, o ka rimtai 4 ryto vaziuojam?Ne per anksti?Siaip valandos pries skrydi pilnai pakanka... 4u.gif
O as dar darbe sedziu, daiktu krautis net nepradejau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 liepos 2005 - 17:11
tai kur jusu nuotykiai?
ar prapuolet kur? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 07 06, 10:42)
tai kur jusu nuotykiai?
ar prapuolet kur? mirksiukas.gif

Nauji nuotykiai štai ČIA
Atsakyti