Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(Melka @ 2013 08 09, 08:55)
kokie gražūs mažiukai garbaniukai  wub.gif

o Limpopo ne koks tai aršuolis, o labai draugiškas kiauliukas smile.gif

Na, vat kai sugadino Linetė33 savo karinio apsauginio bebro įvaizdį.. Švelnutis ir pūkuotas...
Atsakyti
musu mazyliai jau ragauja salotas ir sienuka tongue.gif
tik gaila, kad pas mus sode saloto nelabai auga, tai kiek turejau atidaviau maziukams, o is parduotuves su nitratais, tik gimusiems nesinori pirkt
Atsakyti
Pas mus irgi salotos neauga, tai šiemet nei vienos neragavom, visos gyvūnams nuėjo lotuliukas.gif . O parduotuvinių salotų mano nei vienas gyvis neragavęs. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 08, 21:09)
Kodėl taip pesimistiškai- va- visos norinčios susimetam ir porelę parsivežam- Koks bizniukas būtų.. cool.gif

Ar leistu isvezt is Pietu Amerikos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linete33 @ 2013 08 08, 22:04)
Limpopo ir jo draugutis Persis,sako patineliai nedraugaus,vos neapsiverk,kaip graziai draugauja,Limpopo uzstoja mazaji nuo viso pasaulio,o mazylis slepiasi po juo,galvyte padejes miega  wub.gif vos atskyrem,buvom lauke kol sutemo  doh.gif Limpopo net stora uzpakali uzkele ant keliu,kad padraugaut  lotuliukas.gif

Kokia grazi draugyste wub.gif .Geruolis Limpopo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kadukas @ 2013 08 09, 09:38)
musu mazyliai jau ragauja salotas ir sienuka  tongue.gif
tik gaila, kad pas mus sode saloto nelabai auga, tai kiek turejau atidaviau maziukams, o is parduotuves su nitratais, tik gimusiems nesinori pirkt

Taigi pilna bobuciu prekiaujanciu darzo gerybemis mirksiukas.gif
Mes patys nieko neauginam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 08 09, 14:11)
Ar leistu isvezt is Pietu Amerikos unsure.gif

na, manau laaabai norint, galima nors ir iš pasaulio krašto parsivežti. Klausimas, kiek tai kainuos. Nors šiaip, manau, kad JAV tikrai kas nors turi ir veisia. Ir paieškojus Europoj galima rasti. Zoologijos kokiam sode ar šiaip.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 09, 08:12)
Na, vat kai sugadino Linetė33 savo karinio apsauginio bebro įvaizdį.. Švelnutis ir pūkuotas...

jis skriauszia tik didesnius,o mazesnius globoja,kaip tikras kovu meno atstovas lotuliukas.gif siandien vel astunta pasimaymas su Persiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 09, 14:47)
na, manau laaabai norint, galima nors ir iš pasaulio krašto parsivežti. Klausimas, kiek tai kainuos. Nors šiaip, manau, kad JAV tikrai kas nors turi ir veisia. Ir paieškojus Europoj galima rasti. Zoologijos kokiam sode ar šiaip.

Kai kuriu gyvunu negalima ivezti pvz sausumos vezliu (mes pries n metu net nezinodami,kad nelegalu-isigijom rolleyes.gif ),todel reiktu visu pirma dometis teisine puse biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, nežinau kas nutiko mano Petuniai. Ką tik pastebėjom, kad ji pastoviai prasižioja ir užsičiaupia, ištisai. Paskui vėl nustoja. Pas vetą tik pirmadienį nuvešti galėsiu. Neatrodo serganti, tik keistai burną darinėja unsure.gif
Tiesa, jau galva plikti pradėjus verysad.gif
Atsakyti
Nenoriu gąsdint, bet žiopčiojimas negeras ženklas.. sad.gif

Pas mane irgi bėda - pas Peru neaiškūs dariniai pilvelyje ir ant šono cista, išeinanti į įšorę.. vetas nelabai kuo gali padėti, dabar reikia išspaudinėt ir praplaudinėt ir žiūrėsim, kas bus.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 08 09, 11:58)

Pas mane irgi bėda  - pas Peru neaiškūs dariniai pilvelyje ir ant šono cista, išeinanti į įšorę.. vetas nelabai kuo gali padėti, dabar reikia išspaudinėt ir praplaudinėt ir žiūrėsim, kas bus.

Papasakokit ka zinot del ziopciojimo ? Neatrodo, kad blogai jauciasi. Dabar salota valgo.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 08 09, 18:58)

Pas mane irgi bėda  - pas Peru neaiškūs dariniai pilvelyje ir ant šono cista, išeinanti į įšorę.. vetas nelabai kuo gali padėti, dabar reikia išspaudinėt ir praplaudinėt ir žiūrėsim, kas bus.

o isoperuot negalima? g.gif:
Tu dariniu pilvelyje?
Atsakyti
Realiai žiopčiojimas bet kuriam gyvūnui reiškia artėjantį galą.

Išoperuoti negalima. Bet yra tikimybė, kad gal patys jie išsivaikščios.
Atsakyti