Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

mane narvas ir sudomino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2013 08 13, 19:47)
Sveikutės 4u.gif
Na ką, pasiėmėm šiandien iš Juratema kiaulytes, visgi Belgas pasirodė esąs Belgė lotuliukas.gif
Sugyvendinau pradžiai vienam narve žiūrėsim kaip bendrausis joms, kol kas lyg ir normaliai.Gilę ir vadinsim Gilyte vardo nekeisim, o Belgą perkrikštysiu į Persikutę blush2.gif , šiaip merginos jaučiasi gerai labai, Giliukė labai labai jauki,rami, o Persikutė labai daug čiauška, burkuoja, ir Gilei palei nosį fontanus sysina, jei Gilė bando prieit, tai ta šikną atkiša ir čiurkšlę paleidžia doh.gif Bet nesipeša kol kas, tikiuosi susigyvens vienam narve rolleyes.gif
Daug gąsdinti pirmą dieną nenorėjau bet kelias foto padariau. Šiaip man jos abi labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif
Šiaip jos abi smalsios, viską apsiuostinėjo, ir visiškai sakyčiau be streso pratinasi, valgyt iškart valgė viską ir šieną ir grūdus, tik iš rankų petražolių nelabai norėjo imt, įtariai žiūrėjo, bet tik padėjau ir kaip man sulapnojo.

Keista- nes paprastai burkuoja patinėliai. g.gif Bet mano žinios gali būti ir netikslios.. Va, dar savo brošiūrėlėj perskaičiau, kad berniukai patinkančias mergaites gali ir apsysioti...
Atsakyti
pas manuosius buvo atvirksciai, Pige Berzeli aplaistydavo
Atsakyti
oij kokios gražios čiukutės smile.gif

o viena lyg didesnė atrodo, ar ne ?

Atsakyti
O dieve, as kokia laiminga thumbup.gif koks narvas pasakiskas thumbup.gif na manau kad mano ciukutes bus labai labai laimingos 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 13, 22:46)
Keista- nes paprastai burkuoja patinėliai. g.gif  Bet mano žinios gali būti ir netikslios.. Va, dar savo brošiūrėlėj perskaičiau, kad berniukai patinkančias mergaites gali ir apsysioti...

Burkuoja absoliučiai visi, nepriklausomai nuo lyties, pas mane Pupa su Pukute kai vienam narve gyveno,jų elgesys buvo lygiai tas pats, kai vienai užeina meilės dienos, viena lenda prie kitos, kai kitai užeina, kita lenda, bet,kad sysiotų - žymėtųsi nemačiau schmoll.gif .
Tiesa pas mane Pupa su Šmikiu kai meilės lizdelį suko, irgi tokio dalyko nepastebėjau niekad schmoll.gif .
Matyt kiekviena savaip ginasi ir žymi savo ribas smile.gif O,kad merginos, tai aišku vien iš to,kad jos neturi kapšelio.

Juratema - pasistengsiu kiek įmanoma,kad joms būtų kuo geriau 4u.gif wub.gif

O narvas organinio stiklo, vyro rankų darbas, dar du tokie laisvi stovi, todėl jei kartais ir nesutartų, ne bėda bus iškelt atskirai.Gi mes kažkada 6 jas turėjom, o pjuvenų namie tikrai nesinorėjo kad būtų pribarstyta visur, tai teko galvot kaip išsisukt, tai va vyras ir padarė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 13 rugpjūčio 2013 - 21:14
QUOTE(Melka @ 2013 08 13, 23:04)
oij kokios gražios čiukutės smile.gif

o viena lyg didesnė atrodo, ar ne ?

Taip Giliukė gerokai didesnė, nesvėriau šiandien reiks ryt jas pasvert ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
na va, vėl Devintas dangus ų mūsų gretas parėjo..oij jaučiu, kad tos 2 kiaulytės tai tikrai ne paskutinės smile.gif

maniškės irgi burkuoja, nors niekad bernioko neturėjau, bet mergos visos burkuoja. o kartais (bet labai retai) atrodo lyg dainuoti pradėtų, taip gražiai cypsi, rudukė taip dailiai cypsėdavo. kažkur skaitėm,kad irgi iš meilės taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal iš kauniečių dar kas agurkų nori? Devintas dangus, kaduk - pas jus didelė šeimyna... o pas mane daug didelių agurkų - kiaulytėm būtų kaip tik - ir abiem būtų gerai 4u.gif duočiau ir mažesnių - valgymui , rauginimui ar marinavimui - sunaudosit kaip norėsit.
Užauginti mūsų reikmėms, bet šią vasarą labai derlingi pasitaikė, jei norėsit, nesikuklinkit prašom rašyti į až, susitarsim kaip atsiimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 08 11, 13:17)
Kadukas,oi neissizadetu tetis mazyliu,panasus labai i ji  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Peru  sveikateles dideliausios  4u.gif
Limpopo siandien ir liudna,padraugavo su Persiu mazai ir isvaziuoja jis i tolima sali uz juru mariu  verysad.gif  na bet tikimes pasimatyti kita vasara  bigsmile.gif

sveiki,stai ir mes prisijungeme i jusu saunu bureli.as vardu Persis smile.gif pargryzau is lietuvos i naujus namucius anglijoje,bandom apsiprasti bet jau ilgimes naujo draugo su kuriuo vos susipazine turejome atsisveikinti verysad.gif Limpopeliui perduoda P
Persiukas linkejimus!
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 08 14, 10:42)
sveiki,stai ir mes prisijungeme i jusu saunu bureli.as vardu Persis smile.gif pargryzau is lietuvos i naujus namucius anglijoje,bandom apsiprasti bet jau ilgimes naujo draugo su kuriuo vos susipazine turejome atsisveikinti verysad.gif Limpopeliui perduoda P
Persiukas linkejimus!

Labas, va ir mūsų Bebro draugas pasirodė.. thumbup.gif Tiksliau- jo šeimininkė.. Sveikutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 14, 10:46)
Labas, va ir mūsų  Bebro draugas pasirodė.. thumbup.gif  Tiksliau- jo šeimininkė.. Sveikutė 4u.gif

Sveika musu mazius vis bando apsiprasti ,vis nauji namai per trumpa laika jam. smile.gif bet dar pora dieneliu ir manau jau karaliaus namuose.
Atsakyti