Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(ČIČI @ 2013 08 30, 07:40)
Laba,

kokio amziaus vaikas?
Zinau, man kas nors priestaraus, taciau nameli as isimciau - taip greiciau pripras prie namiskiu...

sake trys menesiai... pirkom is Kikos, tai tikslios datos jie nezino... kad tas namelis koks nedidukas butu,o jis ten per visa siena- tai ir tupi ten paciame kampe...

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 08 30, 08:47)
sake trys menesiai... pirkom is Kikos, tai tikslios datos jie nezino... kad tas namelis koks nedidukas butu,o jis ten per visa siena- tai ir tupi ten paciame kampe...

mes kai pirkom savaji maziu tai parsiveze nedejom jokio namuko tik patiesiau jam skiautes gabaliuka ant kurios jis tupedavo ir baigsciom dairydavosi,o apsipras tai tikrai greitai juk net zmonem reikia laiko priprasti prie naujoviu o cia tik mazas gyvuniukas smile.gif galvojau net gal drauga jam itaisyti koks liudnas buvo bet va jau visa menesi jis su mumis ir tik dar antra savaite kaip jis pripazino mus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(andra96 @ 2013 08 30, 09:09)
mes kai pirkom savaji maziu tai parsiveze nedejom jokio namuko tik patiesiau jam skiautes gabaliuka ant kurios jis tupedavo ir baigsciom dairydavosi,o apsipras tai tikrai greitai juk net zmonem reikia laiko priprasti prie naujoviu o cia tik mazas gyvuniukas smile.gif galvojau net gal drauga jam itaisyti koks liudnas buvo bet va jau visa menesi jis su mumis ir tik dar antra savaite kaip jis pripazino mus  4u.gif

beje cia anglijoje niekaip negaliu rasti savo Persiui tinkamo draugo,visas rytu londono pets shop isvazinejau ir neradau nieko grazaus,jie cia suporuoti trumpaplaukiai su ilgaplaukiais isivaizduokit kokie mieli slykstukai gavesi,o beje neatskirti nuo giminaiciu ,apleisti tokie ir perauge jau jie man ,na gal ir yra kur normaliau bet as manau geriau pakentet iki kaledu ir gryzus vel kreiptis i Lepunelio veislyna.juokingiausia kad klausiant kiauliuko veisles jie ivardina kaip ilgaplauke smile.gif
Atsakyti
Ei, chebryte, vasara baigiasi- ar žole apsirūpinot?

user posted image
Atsakyti
O aš ką tik iš veterinorės- dariau JK nuotraukas- žiūriu, gi Riukės akis viena pabalusi blink.gif  tai už telefono- už vyresnėlės taupyklės- ir į į gydyklą.  Atrodo, uždegimas, gavot Torbex-o lašinimui ir savaitę pagyvens atskirtos, nes akis ,atrodo, sužeista. O jos dabar kaip hierarchiją per naują aiškinasi. doh.gif  doh.gif  gal ir grybžtelėjo, gal stumtelėjo kur..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 30 rugpjūčio 2013 - 14:00
QUOTE(vilkra @ 2013 08 30, 15:00)
O aš ką tik iš veterinorės- dariau JK nuotraukas- žiūriu, gi Riukės akis viena pabalusi blink.gif  tai už telefono- už vyresnėlės taupyklės- ir į į gydyklą.  Atrodo, uždegimas, gavot Torbex-o lašinimui ir savaitę pagyvens atskirtos, nes akis ,atrodo, sužeista. O jos dabar kaip hierarchiją per naują aiškinasi. doh.gif  doh.gif  gal ir grybžtelėjo, gal stumtelėjo kur..

vaje uzjauciu mazuliuka,kaip cia daba jam vargsiukui tokia nelaime verysad.gif ,na bet tikekimes greit pasveiks
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 08 30, 15:16)
vaje uzjauciu mazuliuka,kaip cia daba jam vargsiukui tokia nelaime verysad.gif ,na bet tikekimes greit pasveiks

Savaitę bus izoliuota, sakė, greičiausiai pasveiks- tik gali likti randelis ant akies

Užtad dabar visos griebiat savo JK ir gerai apžiūrit. jei nebūčiau sumąsčiusi pafotografuoti- nebūčiau ir pastebėjusi, kad kažkas su akimi negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 30 rugpjūčio 2013 - 14:25
QUOTE(andra96 @ 2013 08 30, 09:18)
..........................

beje cia anglijoje niekaip negaliu rasti savo Persiui tinkamo draugo,visas rytu londono pets shop isvazinejau ir neradau nieko grazaus,jie cia suporuoti trumpaplaukiai su ilgaplaukiais isivaizduokit kokie mieli slykstukai gavesi,.................

Nepykit, bet biški šlykščiai nuskambėjo iš jūsų lūpų toks kiauliukų apibūdinimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 30 rugpjūčio 2013 - 16:37
nežinau kaip turėtų atrodyti šlykštukas doh.gif noramalu maišyti ilgaplaukę su trumpaplauke, nes vaikai vistiek gaunasi tik trumpaplaukiai arba ilgaplaukiai..
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 08 30, 17:44)
nežinau kaip turėtų atrodyti šlykštukas  doh.gif  noramalu maišyti ilgaplaukę su trumpaplauke, nes vaikai vistiek gaunasi tik trumpaplaukiai arba ilgaplaukiai..

nežinau, ką su kuo maiąant bet gaunasi tokie - "iškarpyti ilgaplaukiai" kažkas panašaus:

user posted image

o jei dar priežiūros trūko, tai ir susivėlę gali būti.

O man tas pasakymas "mieli šlykštukai"- visai mielai nuskambėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 08 30, 17:37)
Nepykit, bet biški šlykščiai nuskambėjo iš jūsų lūpų toks kiauliukų apibūdinimas...

na gi ner ko cia pykti,paprasciausiai as dar nebuvau tokiu maciusi,galvyte ilgu plauku kunelis trumpu,prie uodegiuko vel kuokstai ilgu,na cia nera nieko blogo tame pasakyme mieli slykstukai,primenantys jurksyro suniukus na o jie juk ir ne visiem patinka,zinoma daba vel kazkas isizeis kas juos dievina tuos sunelius bet juk taip nera kad visi butu grazus biggrin.gif jei jie butu visi vienodi tai ir nebutu is ko rinktis.o kitas dakykas sakykit mergaites ,ar normalu kad JK trupa usiukai,jau visai trumpuciai pasilike?
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 08 30, 18:03)
nežinau, ką su kuo maiąant bet gaunasi tokie - "iškarpyti ilgaplaukiai" kažkas panašaus:

user posted image

o jei dar priežiūros trūko, tai ir susivėlę gali būti.

O man tas pasakymas "mieli šlykštukai"- visai mielai nuskambėjo blush2.gif

oi koks grazuolis.na nieko panasaus i ta ka sa maciau as net nusistebejau uztat ir klausiau pardaveju kokia veisle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 08 30, 18:16)
na gi ner ko cia pykti,paprasciausiai as dar nebuvau tokiu maciusi,galvyte ilgu plauku kunelis trumpu,prie uodegiuko vel kuokstai ilgu,na cia nera nieko blogo tame pasakyme mieli slykstukai,primenantys jurksyro suniukus na  o jie juk ir ne visiem patinka,zinoma daba vel kazkas isizeis kas juos dievina tuos sunelius bet juk taip nera kad visi butu grazus biggrin.gif jei jie butu visi vienodi tai ir nebutu is ko rinktis.o kitas dakykas sakykit mergaites ,ar normalu kad JK trupa usiukai,jau visai trumpuciai pasilike?
Papildyta:

Panašiai aš ir įsivaizdavau..Tokie, kaip apipešioti atrodo, ane?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 30, 18:18)
Panašiai aš ir įsivaizdavau..Tokie, kaip apipešioti atrodo, ane?

taip,, smile.gif vietomis visai prie kunelio plaukiukai vietomis kasas gali pinti.
Atsakyti