Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(vilkra @ 2013 09 13, 08:02)
O kokio lygio informacijos reikia? Tu studentė, ar moksleivė..? Jei rimtesnės- eičiau pas vet gydytoją su šokoladuku- pasklausinėčiau. Jei tokios biškį paviršutiniškos šį bei tą turiu iš brošiūrų. Vėliau galėsiu nufotografuoti ir permesti

Aš studentė, bet kadangi veterinarijos felčerės, o ne gydytojos, tai visiškai mokslinio darbo irgi neliepia rašyt, bet paviršutinis irgi netinka.. Bet būtų neblogai ir tas brošiūras pamatyt, niekada nepakenks daugiau informacijos smile.gif taigi būčiau dėkinga jei įkeltumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaski @ 2013 09 14, 14:13)
Aš studentė, bet kadangi veterinarijos felčerės, o ne gydytojos, tai visiškai mokslinio darbo irgi neliepia rašyt, bet paviršutinis irgi netinka.. Bet būtų neblogai ir tas brošiūras pamatyt, niekada nepakenks daugiau informacijos smile.gif taigi būčiau dėkinga jei įkeltumėte smile.gif

dabar turiu svečių- tai vakare, ar ba ryt ryte. Ok?
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 13, 19:48)
jei pavyks mano planas,tai pavasari suleistau abu i viena buta,gal ir maziuku butu,o padraugaut tai leisiu po prieziura,liudna Limpopeliui vienam,mazu ir Persis tures draugija  bigsmile.gif

Kaip fainiai,kad sugalvojote įsigyti drauge limpopo,o tai jis kaip pastebejau labai bendraujantis kiauliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antina @ 2013 09 14, 14:35)
Kaip fainiai,kad sugalvojote įsigyti drauge limpopo,o tai jis kaip pastebejau labai bendraujantis kiauliukas biggrin.gif

jis labai draugiskas,gaila negalejau paimti savaitgaliui,mat ne namuose,o ir suruost viska norejosi,apziuret ko truksta,bliudelio,druskytes ,bet as jos jau pasiilgau,tokia meilute wub.gif
Atsakyti
Labai ieskom verpetuotos juru kiaulytes (pateles), bet esu nustebus, kad skelbimuose nieko nera ...
Koki narva patartumete isigyti, kokio dydzio, kad komfortiska butu
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 09 14, 14:50)
dabar turiu svečių- tai vakare, ar ba ryt ryte. Ok?

tai kada galėsite, tada bus gerai smile.gif dar laiko yra man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2013 09 15, 15:48)
Labai ieskom verpetuotos juru kiaulytes (pateles), bet esu nustebus, kad skelbimuose nieko nera ...
Koki narva patartumete isigyti, kokio dydzio, kad komfortiska butu

narvo klausimu laikausi nuomonės- kuo didesnis- tuo geriau mirksiukas.gif net ir triušiams skirtas- JK nėra per didelis.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 09 15, 16:09)
narvo klausimu laikausi nuomonės- kuo didesnis- tuo geriau mirksiukas.gif  net ir triušiams skirtas- JK nėra per didelis.

taip tikra teisybe,kuo didesnis tuo geriau.as ir itaisiau skirta triusiam 1m ilgio,gyvena vienas kaip lordas.o jis dar be grotu su tokiu plastmasiniu dangciu kas man deja labai nepatiko kai pirkau bet pardavejas butent toki patare nes nebyra i kambari jokios pjuvenos ar sienelis kai jis ten sugalvoja pabegioti,is vienos puses tas labai gerai,tik ne labai gerai kad negali pritvirtinti jokios druskytes ar kreidutes,tai ka tenka deti ant zemes narve.
Atsakyti
radau tokį skelbimuką, kaip manote ar verta pasidomėti? o gal čia pardavėja iš Jūsų šaunios kompanijos? kažkaip nedrąsu per skelbimus pirkti, juo labiau kai nelabai dar nusimanau.
http://www.skelbiu.l...s-16873280.html
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 20:28)
radau tokį skelbimuką, kaip manote ar verta pasidomėti? o gal čia pardavėja iš Jūsų šaunios kompanijos? kažkaip nedrąsu per skelbimus pirkti, juo labiau kai nelabai dar nusimanau.
http://www.skelbiu.l...s-16873280.html

nesupratau skelbimo- čia brolį ir seserį kartu parduoda?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 09 15, 19:30)
nesupratau skelbimo- čia brolį ir seserį kartu parduoda?

Ačiū, aš apie tai nepagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 20:40)
Ačiū, aš apie tai nepagalvojau g.gif

gal klystu, reiktų paskambinti..pasidomėti. gal pirko porelę veisimui, bet dabar atsisako. g.gif
Atsakyti