Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(vengana @ 2014 01 21, 16:07)
manau ne apie tokius skylamušius kalba ėjo  biggrin.gif
tiek kainuoja dekoratyviniai skilamušiai

blush2.gif

dar iskilo klausimas, jeigu sale galima pasipuost is vakaro, kaip su kortelem prie stalo? g.gif negi lekstes jau bus sudeliotos is vakaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 01 21, 20:57)
blush2.gif
dar iskilo klausimas, jeigu sale galima pasipuost is vakaro, kaip su kortelem prie stalo?  g.gif negi lekstes jau bus sudeliotos is vakaro?  g.gif

tas mane ir neramina...man rods kad korteles tik ta pačia diena galima bus išdelioti
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 22, 00:02)
tas mane ir neramina...man rods kad korteles tik ta pačia diena galima bus išdelioti

manau galit sudet ant nepapuosto stalo tik kad kedes butu ir tada bus aiskiau kur ka susodint. o kai des lekstutes korteles uzdes ant lekstuciu.
mes korteliu nedarysim kazkaip nera tiek daug tu zmoniu

Jau padavem rankpinigius uz sodyba thumbup.gif Uzsisakem fotografe thumbup.gif ir jau baigiu sneket del torto thumbup.gif beliko kitu simtu darbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 22, 07:49)
manau galit sudet ant nepapuosto stalo  tik kad kedes butu ir tada bus aiskiau kur ka susodint. o kai des lekstutes korteles uzdes ant lekstuciu.

Jau padavem rankpinigius uz sodyba  thumbup.gif  Uzsisakem fotografe  thumbup.gif  ir jau baigiu sneket del torto  thumbup.gif  beliko kitu simtu darbu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes dar tikslei nezn ar darysim korteles, bet jei darysim tai dėsim ant tauriu.

o kada jusu krikstynos? nes kai musu liepos men tai galvoju su tortu tik pries menesi derintis g.gif fotografas ir uzsakytas...tik va dar pas kuniga mama nenuejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 22, 10:44)
mes dar tikslei nezn ar darysim korteles, bet jei darysim tai dėsim ant tauriu.

o kada jusu krikstynos? nes kai musu liepos men tai galvoju su tortu tik pries menesi derintis  g.gif  fotografas ir uzsakytas...tik va dar pas kuniga mama nenuejo  biggrin.gif

per žolines, na del tortu i eile reik uzsirasyt. noriu pas viena ji daro lb grazius bet brangiau o kita pigiau ir tokius su papuosimus bet ne tokie imantrus. as kadangi nenoriu lb imantraus delto mastau koki geriau imt biggrin.gif aisku linkstu prie pigesnio, bet ir tie brangesni lb grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 22, 09:12)
per žolines, na del tortu i eile reik uzsirasyt. noriu pas viena ji daro lb grazius bet brangiau o kita pigiau ir tokius su papuosimus bet ne tokie imantrus. as kadangi nenoriu lb imantraus delto mastau  koki geriau imt biggrin.gif aisku linkstu prie pigesnio, bet ir tie brangesni lb grazus biggrin.gif

o gal galit pasakyti pas ka uzsakinesi? as bandžiau rinktis bet sunkiai sekasi ...o ieškau kažka iš šiauliu ar radviliškio

tai rugpjucio 15 (bandysiu sarasiuka sudaryt, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 22, 11:53)
o gal galit pasakyti pas ka uzsakinesi? as bandžiau rinktis bet sunkiai sekasi ...o ieškau kažka iš šiauliu ar radviliškio

tai rugpjucio 15 (bandysiu sarasiuka sudaryt,  blush2.gif

https://www.facebook.com/SaldiPagunda 33lt/kg forminiu tortuku 35lt/kg
https://www.facebook...5531555?fref=ts nuo 40 lt
https://www.facebook...numynas?fref=ts 35 lt min. 2 kg

cia is siauliu viskas

siandien kai vaikas uzmigs jau susirasysiu ko reikia, issirinksiu koki torta noriu dar laiko yra, bet kai du vaikai pametinukai jis lb greit dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 22, 07:49)
manau galit sudet ant nepapuosto stalo  tik kad kedes butu ir tada bus aiskiau kur ka susodint. o kai des lekstutes korteles uzdes ant lekstuciu.

as ir galvojau gal nereik kortele, bet pagalvojau, kad paskui bus taip:
kur sedam,gal cia sedam, ai cia jau uzimta, tada cia sedam, o jus gal galit per viena kede pasislinkt, ai jau negalit ir t.t doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 01 22, 10:31)
as ir galvojau gal nereik kortele, bet pagalvojau, kad paskui bus taip:
kur sedam,gal cia sedam, ai cia jau uzimta, tada cia sedam, o jus gal galit per viena kede pasislinkt, ai jau negalit ir t.t  doh.gif  biggrin.gif

aš visad budavau prieš korteles...bet dabar susimasciau gal geriau reikia lotuliukas.gif bet aišku reikia protingai susodinti....(nes esam buve vestuvese kur teko sedet prie močiutes, tai patikekit kokia mano vyro reakcija buvo blink.gif )
o ir dar skaičiau kad jei žmoniu daugiau nei 20 reikia korteliu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pradėsiu ir aš palnuot mažės krikštynas thumbup.gif numatoma data 08,09 wub.gif daug laiko - bet jau reikia pradėt bent rėmus susidėliot biggrin.gif
Atsakyti
aš visad budavau prieš korteles...bet dabar susimasciau gal geriau reikia  lotuliukas.gif  bet aišku reikia protingai susodinti....(nes esam buve vestuvese kur teko sedet prie močiutes, tai patikekit kokia mano vyro reakcija buvo  blink.gif )

na prie močiutės tai nieko tokio, bet kai mėgstantis išgert atsisėda tarp kokių 8 negeriančių (iš vienos 4 ir kitos pusės nė lašo) doh.gif kankinasi žmogus lotuliukas.gif , nors taurelė ir pripildoma
Atsakyti
aš visad budavau prieš korteles...bet dabar susimasciau gal geriau reikia  lotuliukas.gif  bet aišku reikia protingai susodinti....(nes esam buve vestuvese kur teko sedet prie močiutes, tai patikekit kokia mano vyro reakcija buvo  blink.gif )

bet juk kazkam vistiek teks prie mociutes atsiset biggrin.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2014 01 22, 11:00)
na prie močiutės tai nieko tokio, bet kai mėgstantis išgert atsisėda tarp kokių 8 negeriančių (iš vienos 4 ir kitos pusės nė lašo)  doh.gif  kankinasi žmogus  lotuliukas.gif , nors taurelė ir pripildoma

atvirksciai blogiau
Atsakyti