Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(*armani* @ 2014 01 31, 12:52)
mano vestuviu buvo violetine spalva, tai ir repliku susilaukdavau, kad kedzio spalva, bet neimdavau  i galva per daug, kad kazkokie, kad spalva tapatina su kazkuom, o man tiesiog grazi spalva ir tikrai nesiruosiu jos nesirengt ir vaikam nerengt tik del kazkokio ispusto reikalo thumbup.gif nes jei taip tai neber spalvu  (kaip minejot visas spalvas sugadino mazumos)  lotuliukas.gif

Siaip violetines spalvos rubais kunigai rengiasi per laidotuves ar misias uz mirusius blush2.gif
Atsakyti
as, tai del violetines ir nieko blogo nematau. pas mus bus alyvine- ruzava, bet gal kazkiek ir violetines bus isimaise. is vis kazkokia nesamone man spalvu tapatinimas su kazkuo. tada ir zydra slalva su zydriukais galima sutapatint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2014 01 31, 13:06)
as, tai del violetines ir nieko blogo nematau. pas mus bus alyvine- ruzava, bet gal kazkiek ir violetines bus isimaise. is vis kazkokia nesamone man spalvu tapatinimas su kazkuo. tada ir zydra slalva su zydriukais galima sutapatint biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man net minties kad su kažkuo tapatinti spalvas... jei man patinka ta spalva tai ir naudoju ja ....

na mes torta jau išsirinkom... nors laiko dar daug bet po biškuti reiki judėt i prieki biggrin.gif
Atsakyti
pas mus spalva irgi alyvine-violetine tongue.gif
Atsakyti
Man irgi visos spalvos gražios, bet vistik reik pagalvot ir jas renkantis, o išvedžiojimų buvo ir bus, jeigu nuo to nei šilta, nei šalta tai tik valio ir gražios šventės 4u.gif
Mes dėl krikštynų tai tik vienintelį ką nusprendėm - krikštatėvius ir spalvos balta, melsva ir žalio lino (pilki) atspalviai. Labai noriu kad būtų lauke, nes bus vaikų nemažai įvairaus amžiaus.
Jokių akcijų atrakcijų negalvosiu, noriu gal tik tą pripučiamą didelį batutą išsinuomot, gal žinot kur jų būna nuomot ir kokios kainos parai ar savaitgaliui?
Papuošimams gal malūnėlius darysiu ir balionus smile.gif
Atsakyti
Sąrašiukas:[/b]

Ispaikyta - gegužės 24 d.
anaya -birzelio 14d
vengana - liepos-05 d.
Juodaplaukė - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
maziulele - liepos 19 d.
boruzzze - liepos 26 d.
Matrisha - rugpjūčio 09 d.
*DIDI*- rugpjūčio 14d.
w_ilt_e - rugpjučio 15 d.
nuodingoji _gebene - rugpjūčio 16 d.

Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 30, 18:32)
O pamaciau kad musu suneliai ta pacia data gime :-) as ir mastau gal svelne violetine daryt, bet krikstynu rubelyje vistiek bus melsva spalva

4u.gif dėl violetinės - kiekvienam savo:) aš ne Kaunietė, man dzin:) bus violetiniai baltos arba bordo-balta:) aš turiu klausimą. o kažin sudėtinga tuos kėdžių užvalkalus padaryt? iš kokios medžiagos juos siuva? o tie kaspinai spalvoti ant kėdžiū, tai iš kokios medžiagos? KIlo mintis, kažin jei iš krepinio popieriaus kaspinus padaryt? švęsim lauke, bet turbūt nesižiūrės, nes ne kėdės pas mus o suolai su atlošais, tai galvoju, jei pirkt medžiagą - nugi kosmosas...
doh.gif
Atsakyti
na o aš šiandien šokiruota.... kur norėjau užsakyti torta, pasirodo jau liepos men nebepriima uzsakymu, nes jau daug turi doh.gif o aš dar galvojau kad per anksti užsisakinėti....
gerai kad dar viena varianta turiu...bet norėjau iš ten nes skanus buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 31, 18:12)
na o aš šiandien šokiruota.... kur norėjau užsakyti torta, pasirodo jau liepos men nebepriima uzsakymu, nes jau daug turi  doh.gif  o aš dar galvojau kad per anksti užsisakinėti....
gerai kad dar viena varianta turiu...bet norėjau iš ten nes skanus buna  doh.gif

o kur norejai uzsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 31, 16:28)
o kur norejai uzsisakyt?

mažam miesteli smile.gif Plungėje norėjau

dab renkuosi iš čia https://www.facebook.com/SaldiPagunda
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 01 31, 11:09)
pirmas dalykas - krikšto tėvai turi suvokti kokią atsakomybę prisiima, būti sąmoningi.
Kokia atsakomybė gali būti pas nė 10 metų neturintį vaiką?
Manau, kad tikrai nedera net patiems tėvams rinktis jaunesnių nei 16, geriau vyresni
Kas būtų tarkim jūsų nebelieka? Pagal viską krikštatėviai turi rūpintis vaiku (nebūtinai jį augint) ar vaikas-krikštatėvis rūpinsis? Ne, geriausiu atveju bus vaikystės ar tolesnio gyvenimo draugas.

Dauguma tevu , krikstatevius renkasi pagal apskaiciavima, o cia nieko gero.
Svarbu kad vaikas butu pakrikstitas, ir kad tevai butu dori, geri ir ttt... kad kokie negirtuokliai , ar vagiai .... nes 50-100% gali paveldeti ju charakterio, mergaitei svarbu parinkti gera kr. mama, o berniukui gera kr, teva, kad butu ... geraja prasme, Jej gero tevo nera, tai gali pakrikstyti pats kunigas
Bet ieskoti tevu kad jo kaskas rupintus, tai nesamone, nieks geriau nepasirupins paciu tevu, ar seneliais, bet neversti atsakomybes kitam schmoll.gif

QUOTE(Ispaikyta @ 2014 01 31, 13:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 31, 18:30)
Bet ieskoti tevu kad jo kaskas rupintus, tai nesamone, nieks geriau nepasirupins paciu tevu, ar seneliais, bet neversti atsakomybes kitam schmoll.gif
drinks_cheers.gif

jeigu įsiskaitėte rašiau, kad jei nebelieka tėvų... tarkim žūsta, miršta ir t.t.
Tikrai ne dėl išskaičiavimo, bet jei atsitiktų nelaimė.
Pas mus buvę, kad žuvo abu tėvai kai vaikui gal 4 metai buvo, nors brolis buvo nepilnametis jis niekam neatidavė, pats rūpinosi. Aš kalbu apie tokią atsakomybę, apie besąlygišką meilę ir supratimą. O dėl pinigų tikrai nesirinkčiau, kiti prioritetai. Kaip tik vieni kandidatai į krikštatėvius labai gerai gyvena ir uždirba, bet pasirinkom kitus, kurie ne dovanomis kelią grindžia.
Aš taip renkuosi - kam aš galėčiau patikėti vaiką ir būti rami, kad jis saugus
Atsakyti