QUOTE(Reduke27 @ 2015 03 24, 15:21)
Sveikos, duoneles kepejos. Esu visiskai naujoke, bet labai noriu issikepti namine duonele. Siuo metu darau rugini rauga paprastuoju budu - stikline miltu ir stikline vandens, laikyt 3 paras. Siandien antra para ir mano raugas pavandenijo, nors vakar buvo greazus burbuliukai pavirs. Tai as dabar pamaitinau 2 saukstais miltu ir tiek pat vandens. Vel atsirado burbuliuku, kvapas skaniai rugstus. Bet burbuliukai tik pavirs, is sono ziurint jo nesimato irraugo vos vos padaugejo, bet nedvigubai. Nesuprantu, ar toks raugas tinkamas kepimui? Gal galite pagelbeti
viskas gerai su jūsų raugų, nepergyvenkit. Raugas tinkamas kepimui, tik dar jaunas, šiandien dar nemaišykit duonos, rytoj dar "pamaitinkyt" ir poryt galit drąsiai
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.