na mes grizome po 10 dienu. kadangi as atsargiai ziurejau i Baltijos juros pakrantes atostogas (del galimo oro), tai dabar galiu atsakyti, kad ir blogas oras, tikrai neteko man verkti. pas mus dvi nedideles mergaites - 3.5 ir 5.5 metu, ir kurioms niekas nepatinka (apart zaidimu aiksteliu ir filmuku

), tai jos nenorejo is Venspilio vaziuoti.
Musu gyvenama vieta Dzirkali, tai sakyciau, kaip uz tokia kaina, puiki vieta. kazkas verke del patalynes nuskalbtumo, tai jus tik patys pagalvokita, yra tokiu zmoniu, kurie permiega tik viena nakti (na mes tokiu nesuprantame), o jie patalyne visvien keicia, tai kur ji nebus nuskalbta (nors pagal mane - visai ji buvo nebloga).
valgyti niekur nejom, nes kaip supratau, daug kam tai vienoj vietoj nepatiko, tai kitoj, todel nusprendem nesvaistyti pinigu (o ir mano paneles vargiai butu valge).
jau kada rasiau, kad Ordino pilis nepaliko jokio susizavejimo, todel i panasias vietas nejome. su traukinuku MUMS suaugusiems patiko.
vaiku is zaidimu aiksteles neistrauksi.
patiko ir tas dalykas, kad i papludymi grieztai neleidzia su sunimis, net ir savo jorko neprasinesem

. o siuksliu, tai tikrai niekur nebuvo, nes kaip pas mus iprastas - nuoruku.
klausem del ziemos kainu, tai jos mazai ka skiriasi nuo vasaros, nebent ilgiau butume nei 5d. (cia dzirkali), bet kaip tikino seimininkas, tai ir ziema cia fainai, nes yra kalnas, ir ten nuomoja visa reikiama inventoriu.
na ka as galiu pasakyti, tokiu ramiu, geru atostogu prie Baltijos juros, ir uz tokia kaina, as dar neturejau. netgi kilo mintis isigyti ten nekilnojamo turto (nes realiai, ju kainos juokingos).
grizdami namo, uzsukom i Sventaja. tai toj sirsalynes uztrukom gal 15min, nes iekojau dovanu. bet patikekit, as cia daugiau ir nenoreciau atvaziuoti