Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

Ačiū dėl ventų paaiškinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2014 05 27, 19:58)
nueisite i turizmo centra arba i olimpini centra, pasakysite varda ir pavarde (as tai padaviau tapatybes korteles) ir duos ventu kiek priklauso ivairiomis kupiuromis drinks_cheers.gif

o kaip daryti, jeigu aš uždirbau ventus, bet nevažiuosiu? g.gif Seneliai vaikus į Ventspilį vežasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 05 27, 21:59)
jau ir as su tais ventais uzsikabliavau, nezinojau nereikejo  doh.gif  biggrin.gif
o gal sakau, vakarop ar po pietu daugiau zmoniu tam siauruke buna?ryte (11 ar 12 val) ne taip daug?kiek atsimenu, ten 4  "vaziavimai" gaudavosi per diena, pernai nevaziavom, bet siemet  galvoju butu smagu isbandyt, vaikai jau didesni, gal bus jau idomu.

mes buvome ~11-12h tai žmonių buvo milijoonas, nors ir anksčiau bilietus nusipirkome, bet į tą traukinuką visi grūdasi bele kaip.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 28, 12:59)
mes buvome ~11-12h tai žmonių buvo milijoonas, nors ir anksčiau bilietus nusipirkome, bet į tą traukinuką visi grūdasi bele kaip.

ui man tokie grudimaisi nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 05 28, 11:37)
o kaip daryti, jeigu aš uždirbau ventus, bet nevažiuosiu?  g.gif  Seneliai vaikus į Ventspilį vežasi  doh.gif

tai tegul seneliai pasako Jūsų varda ir pavarde ir gaus ventus, ten asmens dok netikrina
Atsakyti
Ačiū!

Planuoju kelionę: kur nueiti, ką vaikam būtų įdomu pamatyti. Turbūt viskas nuo oro priklausys.
Atsakyti
laba diena.
jau pora savaiciu "gyvenu"sioje temoje biggrin.gif birzelio viduryje jau suplanavau kelione kaunas-ryga-jurmala-ventspilis smile.gif planuojame kelione su vaikais, tad pirmas sustojimas rygoje, su nakvyne. ten galvojam aplankyti zoo soda. kita diena vyksime i jurmalos vandens parka,po jo kelione i ventspili. cia planuojame pabuti tris dieneles. pramogos mazdaug suplanuotos, liko pagrindinis klausimas -maitinimas..uzsisakem sveciu namus su pusryciais, kad bent vienas maitinimas butu smile.gif o dabar svarstau ka daryt toliau.. labai daug neiseis pasigaminti vietoje, raso kad yra virdulys. "sausu"maistu nesinori misti.. skaiciau atsiliepimus, susidariau vaizda kad kavinukiu lygis nekoks.. g.gif gal galite atnaujini informacija, kur valgete, kur patiko/nepatiko.. buciau labai dekinga ax.gif kai grisim atsidekosiu atnaujindama informacija ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytės paprotinkit blush2.gif
Rezervuoju Dzirkali numerį, kaip ir pagal aprašymą reiktų pravesti 100% pirmos paros kainą, bet aš negaunu jokių sąskaitų, ar nurodymų kur vesti... Rezervavau per booking.com, gal nereikia pervesti? g.gif Ar laukti kitos dienos g.gif
Atsakyti
Giedre.K. Yra ten tų kavinukų ir restoranėlių, tik turėkit už ką nueiti blush2.gif O dažniausiai duoda kur gyvensite tokį žemėlapiuką ten visa informacija yra biggrin.gif jei ne tei reikia info centre ar bibliotekoje paieškoti ten visokiausių žemėlapių ir informacinių bukletukų kiek tik nori. Dar galite šeimininkų paklausti kur rekomenduotu papietauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 01 birželio 2014 - 13:43
QUOTE(Ingutevi @ 2014 05 30, 20:26)
Mamytės paprotinkit  blush2.gif
Rezervuoju Dzirkali numerį, kaip ir pagal aprašymą reiktų pravesti 100% pirmos paros kainą, bet aš negaunu jokių sąskaitų, ar nurodymų kur vesti... Rezervavau per booking.com, gal nereikia pervesti? g.gif Ar laukti kitos dienos g.gif

parasykite per skype jiems Italo Dzirkals, ir atsakys jums
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2014 05 30, 20:35)
skaiciau atsiliepimus, susidariau vaizda kad kavinukiu lygis nekoks.. g.gif  gal galite atnaujini informacija, kur valgete, kur patiko/nepatiko.. buciau labai dekinga  ax.gif kai grisim atsidekosiu atnaujindama informacija ir as  bigsmile.gif

siulau uzsukti i kavinuke Ukraina,porcijos milziniskos,aptarnauja greitai palyginus.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 06 02, 15:45)
siulau uzsukti i kavinuke Ukraina,porcijos milziniskos,aptarnauja greitai palyginus.

o man ten maistas perriebus...ir jei pietų metas tada pakliūti be šansų doh.gif ten tik kiek pamenu tik 7 stalai ax.gif
Atsakyti