Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(Smilpa @ 2014 06 11, 14:39)
Norėjau paklausti,bandom su dukra užsidirbti ventų,sudėliojam dėlionę,ir kas toliau?Ką reikia daryti,kad juos gautum,nes neduoda mums jų  g.gif

O gal negerai sudeliojat?As nuo pradziu vargdavau su delionem.Sudedu,o tasku negaunu,o pasirodo kazkuri detali visgi ne vietoje budavo.O kai sudedavau gerai-tai jau ir gaudavau.Bet deliones-pacios sunkiausios uzduotys ir tik berods 50tasku duoda.Geriau rinktis viktorinas,zaidimus,kelione siauruku-tie lengvi .
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 06 11, 19:26)
.Prirasem laisku del butu,bet vangiai atsakymu sulaukiam sad.gif

kaip keista aš išsiunčiau turbūt 14 ir per 2 dienas visi atsakė, net pati stebėjausi kaip operatyviai g.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2014 06 11, 21:24)
2000ventu surinkau uz visus 4 seimos narius.Bet budavo uzmirstu prisijungt per FB-ir negaunu tasku.

Aš irgi už visus šeimos narius surinkau, dar brolis su žmona pririnko(bet jie nevažiuoja)
tai va norėjau paklausti gal kas žinote ar reikalingi dokumentai atsiimant tuos ventus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 06 12, 09:12)
kaip keista aš išsiunčiau turbūt 14 ir per 2 dienas visi atsakė, net pati stebėjausi kaip operatyviai  g.gif
Aš irgi už visus šeimos narius surinkau, dar brolis su žmona pririnko(bet jie nevažiuoja)
tai va norėjau paklausti gal kas žinote ar reikalingi dokumentai atsiimant tuos ventus  g.gif

Kaip suprasti visiems seimos nariams? Ar tos ventos yra vardines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 12, 08:17)
Kaip suprasti visiems seimos nariams? Ar tos ventos yra vardines?  4u.gif

Kai atsiiminejau Ventus turizmo informacijos centre dave kompiuteri ir pasake prisijungti prie sistemos.
Tai is principo neturetu nieko sakyti jei prisijungsi keliais vardais kelis kartus
Atsakyti
QUOTE(Samis78 @ 2014 06 12, 10:26)
Kai atsiiminejau Ventus turizmo informacijos centre dave kompiuteri ir pasake prisijungti prie sistemos.
Tai is principo neturetu nieko sakyti jei prisijungsi keliais vardais kelis kartus

mes pernai pasakėm vardus, pavardes ir davė ventus 4u.gif
Atsakyti

Oi,tai dar reik slaptazodzius zinot,pas mane kompuose automatiskai. biggrin.gif
Atsakyti

Kaip čia jie keistai g.gif
Aš galvojau kad tik apsaugos kodų reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 06 12, 08:12)
kaip keista aš išsiunčiau turbūt 14 ir per 2 dienas visi atsakė, net pati stebėjausi kaip operatyviai  g.gif
tai va norėjau paklausti gal kas žinote ar reikalingi dokumentai atsiimant tuos ventus  g.gif

Mes išsiuntėm mažiau užklausų,bet atsakė tik 2 doh.gif aš vakar pažaidžiau,tai jau turiu šiek tiek ventų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 06 12, 10:59)
Kaip čia jie keistai  g.gif
Aš galvojau kad tik apsaugos kodų reikia  g.gif

aš pernai du kartus atsiėmiau (birželį ir rugpjūtį) su tais pačiais vardais, bet buvau užregistravusi skirtingais el.paštais, parodžiau asmens dok., jokių problemų nebuvo, viskas ten paprasta 4u.gif
Atsakyti
Vis tiek nelabai suprantu, as uzdirbu 1000 ventu, atsiimu juos ir paskui pirkdama bilietus visai seimai juos naudoju. Teisingai? g.gif ar tik as viena galesiu sau pirkdama bilieta pasinaudoti, o vyrui ir vaikams pilnas kainas moketi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 12, 11:11)
Vis tiek nelabai suprantu, as uzdirbu 1000 ventu, atsiimu juos ir paskui pirkdama bilietus visai seimai juos naudoju. Teisingai?  g.gif  ar tik as viena galesiu sau pirkdama bilieta pasinaudoti, o vyrui ir vaikams pilnas kainas moketi? unsure.gif

galėsite panaudoti sau, savo šeimai, savo draugams ar kam nors padovanoti 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(dzhina @ 2014 06 12, 11:06)
aš pernai du kartus atsiėmiau (birželį ir rugpjūtį) su tais pačiais vardais, bet buvau užregistravusi skirtingais el.paštais, parodžiau asmens dok., jokių problemų nebuvo, viskas ten paprasta 4u.gif

tai savo ir šeimos narių dokumentus tai turiu, bet va brolio ir brolienės tikrai neturėsiu blush2.gif tik tuos saugos kodus g.gif kažin ar jų užteks g.gif
Atsakyti