Atiduodu jusu teismui nauja savo bliuskute.

O cia nugara, jei matysis, nes fotografavo keturmete dukra.

QUOTE(Onora @ 2005 06 09, 10:08)
hm... ziuredama tv as ishnaudojau laika ir sukimsau i kvadratelius kamsala!

o siaip siandiena netyciukais radau shtai ka!

gal bus aishkiau

Sioms pagalvelems reikia pakankamai daug audinio, bet man jo buvo negaila, nes pirkau dvieju pagalveliu uzvalkaliukius padevetu drabuziu parduotuveje
o siaip tai prie Kalvariju turgavietes esancioje parduotuveje buna atraizos. Maciau ir pamushalinio audinio ir pes. Esu maciusi is pamushalinio audinio padarytas pagalveles, tikrai l graziai atrodo ir nepasakysi, kad pamusalas
Onora, sorry, bet mano darbas skaiciuoti mm tai viska gyvenime nurodau tik mm:))
O siandiena noreciau parodyti ka tik pabaigta krepsi! Labai skubejau, kad tik speciau panesioti per atostogas pajuryje

Onora, sorry, bet mano darbas skaiciuoti mm tai viska gyvenime nurodau tik mm:))
O siandiena noreciau parodyti ka tik pabaigta krepsi! Labai skubejau, kad tik speciau panesioti per atostogas pajuryje

Ilgai keptas ir ką tik iškeptas dukrytės dekiukas
[attachmentid=22638]

[attachmentid=22638]
Saulejos28 nuostabusis meilės puodas

Na negalėjau ištvert nepasigyrus
ką tik baigiau ir aišku iškart pradėjau kitą, daugiau burbulinių nesiuvinėsiu (nesakau kad niekada)
- pereinu į kitą lygį

Va čia mes su Sinuhe ir savo burbiliniais dar neįrėmintais.
Na va, pabaigiau pagaliau taip vadinamus 'metrikus' siuvinėt. Viskas, daugiau jokių vaikiškų 'ružavų' darbelių! Nuo tų paukštukų ir gėlyčių taip saldu pasidarė, kad net negera... O dar tos pastelinės spalvelės
, kažkaip įsivaizdavau, kad jis ryškesnis ir mažesnis gausis. Nu bet šaukštai po pietų, bus gerai ir taip - kai paaugs ir jei nepatiks - galės mesti lauk, nesipriešinsiu

sveikutės, aš naujokė,
bet galima ir man pasigirti savo darbeliais
nors kalėdos jau praėjo, bet kai kas liko, gal patiks
http://public.fotki....mano_darbeliai/

http://public.fotki....mano_darbeliai/
O štai ir mano žvejai jūsų teismui (dar klijais kvepiančiuose rėmeliuose)