Įkraunama...
Įkraunama...

Maži mūsų darbeliai

Atiduodu jusu teismui nauja savo bliuskute.
user posted image
Atsakyti
O cia nugara, jei matysis, nes fotografavo keturmete dukra.
user posted image
Atsakyti
Vakar baigiau dukrytei paveiksliuką siuvinėti. Reikės įrėminti ir pakabinti.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 09, 10:08)
Iki kol reikia sesti prie TV, nieko nesupratau.... cry.gif

hm... ziuredama tv as ishnaudojau laika ir sukimsau i kvadratelius kamsala! tongue.gif
o siaip siandiena netyciukais radau shtai ka!

user posted image
user posted image

gal bus aishkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sioms pagalvelems reikia pakankamai daug audinio, bet man jo buvo negaila, nes pirkau dvieju pagalveliu uzvalkaliukius padevetu drabuziu parduotuveje ax.gif o siaip tai prie Kalvariju turgavietes esancioje parduotuveje buna atraizos. Maciau ir pamushalinio audinio ir pes. Esu maciusi is pamushalinio audinio padarytas pagalveles, tikrai l graziai atrodo ir nepasakysi, kad pamusalas smile.gif
Onora, sorry, bet mano darbas skaiciuoti mm tai viska gyvenime nurodau tik mm:))
O siandiena noreciau parodyti ka tik pabaigta krepsi! Labai skubejau, kad tik speciau panesioti per atostogas pajuryje cool.gif
user posted image
Atsakyti
Ilgai keptas ir ką tik iškeptas dukrytės dekiukas blush2.gif
[attachmentid=22638]
Atsakyti
Saulejos28 nuostabusis meilės puodas wub.gif

Atsakyti
Na negalėjau ištvert nepasigyrus ax.gif ką tik baigiau ir aišku iškart pradėjau kitą, daugiau burbulinių nesiuvinėsiu (nesakau kad niekada) smile.gif - pereinu į kitą lygį biggrin.gif
Atsakyti
Va čia mes su Sinuhe ir savo burbiliniais dar neįrėmintais.

Atsakyti
Na va, pabaigiau pagaliau taip vadinamus 'metrikus' siuvinėt. Viskas, daugiau jokių vaikiškų 'ružavų' darbelių! Nuo tų paukštukų ir gėlyčių taip saldu pasidarė, kad net negera... O dar tos pastelinės spalvelės doh.gif , kažkaip įsivaizdavau, kad jis ryškesnis ir mažesnis gausis. Nu bet šaukštai po pietų, bus gerai ir taip - kai paaugs ir jei nepatiks - galės mesti lauk, nesipriešinsiu smile.gif

Atsakyti
sveikutės, aš naujokė, blush2.gif bet galima ir man pasigirti savo darbeliais blush2.gif nors kalėdos jau praėjo, bet kai kas liko, gal patiks 4u.gif
http://public.fotki....mano_darbeliai/
Atsakyti
O štai ir mano žvejai jūsų teismui (dar klijais kvepiančiuose rėmeliuose) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingra: 21 birželio 2005 - 09:43