Įkraunama...
Įkraunama...

Maži mūsų darbeliai

Sveikos, ir aš noriu pasigirti tongue.gif . Nemezgiau jau dešimt metu ax.gif , bet va šia žiemą vėl užėjo ir štai kelių mėnesių darbeliai. Vasariniai dar nesusiūti, nes dabar užsiimu dukrų koncertine apranga biggrin.gif (kai baigsiu, būtinai pasirodysiu).
My Webpage
Papildyta:
Kažkas nepasisekė, todėl bandau dar kartą
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Tik čia labai mažos. Galerijoje šie modeliukai truputį didesni. Kažko nesuprantu dar kaip įkelti didesnes nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekr: 08 gegužės 2006 - 11:09
Senai svajojau pabandyti papuošti paprastas per pirštą tapkes. Kaip tik maximoj užmačiau ir nusipirkau, va kas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 08 gegužės 2006 - 14:18
QUOTE(Mil@na @ 2006 05 08, 15:18)
Kokios fainos šlepetės thumbup.gif . Ar čia numezgei, ar kaip? išduok, prašau paslaptį.. blush-anim-cl.gif

Čia su data. Reikia adatos su dvigubu siūlu. Papraščiausiai aplink apsuki ir kad užsitvirtintų perkiši per siūlo visurį ir taip aplinkui. O poto jau kaip fantazija išneša - gėlytėm, drugeliais ar šeip karoliukais smile.gif
Papildyta:
Gal foto ir tikrai nekokia 4u.gif biggrin.gif bet tik tokią turiu. Megztukas pagal užsakymą mamos megztas, kepurytę pati prisiderinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Matau patiko idėja tai įkelsiu dar daugiau tapkyčių kurias seniai internete radusi buvau smile.gif

http://s69.photobuck...dejos/Tapkytes/
Atsakyti
Noriu ir aš pasigirti savo darbeliais ax.gif . Ne meno šedevrai, bet stengiaus labai rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
čia mano paskutiniai darbeliai ax.gif
user posted image
Atsakyti
o čia mano rinkinukas naujas ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Valio, gavosi. Ačiū tau Vaidullka

Dedu likusias
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekr: 14 gegužės 2006 - 10:06
naujausiais mano kurinys - peleda
user posted image
Atsakyti
Galų gale ir aš galiu parodyti, koks rezultatas išėjo po veltinių kursų. Veltinukus buvau pasidariusi tą pačią dieną kai buvo kursai, tik vat galvelę reikėjo pasukti kokį vėrinį sukurti.

user posted image

Atsakyti
Paskutinis darbelis, tik rankenos trūksta ax.gif Na ir aišku lygintuvo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai. As va pries pusmetuka papuosiau savo virtuves langeli stai tokiom dekoratyvinem uzuolaidelemuser posted image,
o cia paskutiniai darbeliai ,shalis, sage ir verinys ax.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti