Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Mistika... @ 2013 08 04, 22:35)
As cia pagalvojau, o kokia prasme daryti aklina tvora, jei ji bus tik 1,5 aukscio?  g.gif  Juk per virsu viskas puikiausiai matysis!  biggrin.gif Kaimynai visa savo 6a sklypuka apjuose aklina 1,8m tvora!  blink.gif  Atrodo tragiskai, lyg namas kokioje dezeje butu  doh.gif  Nesuprantu tokiu krastutinumu.... koks malonumas per langa ziureti i aklina siena?  blink.gif

Patikekit daug maloniau ziureti i aklina tvora jei gyveni standartiniame sklype wink.gif Pas mano mama irgi aklina is sonu apie 170-180cm. Nu liux ir tikrai neatrodo dezute biggrin.gif Jei jau tvora butu virs 2m tada pritariu baisiai atrodo, o mazdaug zmogaus ugio tai super wink.gif Turi visiska privatuma. Viena galine tvora buvo padare kiaura tai labai gailisi (tas buvo pries daug daug metu gal kokius 15m). Ir ant tos kiauros dabar nuolat auginam tai vynuoge tai dar ka kad tik sumazinti ta permatomuma. O prasme daryti kad ir zema bet aklina tai yra ir labai didele. Nes per ja zmoniu galvas, medzius matysi, bet nematysi kaimynu bardako ar siaip ju tarkim nepageidaujamoje vietoje pastatytu daigtu ar augalu kurie isdarko tavo sklypo vaizda. Pvz dabar pas mus per tvora lenda kaimynes geles ir visokie krapai biggrin.gif Jau nekalbu apie susandeliuotus tuscius plastikinius vazonelius ir kitoki s... isnesta is namu doh.gif

kur rasti kvadratiniu rudu lietvamzdziu? Vakar didziuosius parduotuviu tinklus apvazinejom tai tik vienos firmos uzsakomus kazkokius radom. Reikia ju sia savaite, o sake uz kokio menesio gal atveztu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 05 rugpjūčio 2013 - 08:16
QUOTE(Mistika... @ 2013 08 04, 23:35)
As cia pagalvojau, o kokia prasme daryti aklina tvora, jei ji bus tik 1,5 aukscio?  g.gif  Juk per virsu viskas puikiausiai matysis!  biggrin.gif Kaimynai visa savo 6a sklypuka apjuose aklina 1,8m tvora!  blink.gif  Atrodo tragiskai, lyg namas kokioje dezeje butu  doh.gif  Nesuprantu tokiu krastutinumu.... koks malonumas per langa ziureti i aklina siena?  blink.gif

Prasmes yra smile.gif 1,5 metro tu salia stovedamas matai, paejes toliau ir per ta 1,5 metro nebematai. Bet esme tai kaimynu baisus sklypai ir siuksles palei musu tvoras. Ir taip pas mus visur atviros tos tvoros, tai nors nuo vieno kaimyno jei sutiks desiu aklina (ne visiskai). Neturiu jokio noro ziuret i jo bardaka. Pas ji netgi siltnamyje ne tik darzoves (jei ju is vis ten yra), bet ir kruuva visokio s... O ir siaip nuo to kaimyno viskas matosi kas pas mus ka veikiam. Nuo kito kaimyno taip pat mielu noru deciau aklina, bet is tos puses mums pietine gaunasi, tai turesim dar daugiau pavesio. Taigi, turim visiskai kiaura tvora ir ju bardaka uz jos smile.gif pries pora menesiu palei ta tvora buvo senu plytu prisiveze susistate, nu galvoju sakes kaip grazu doh.gif Visa laime kad persigalvojo, issinese visa kruva i kita sklypo gala. Ale vistiek vaizdas negeresnis biggrin.gif
Tai as mieliau gyvenciau apsitverus aklinom tvorom, nei matydama siukslynus uz tvoros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 rugpjūčio 2013 - 12:03
o pas mus tai mistika su elektros ivedimu, vis dar laukiam kol lesto atves primiausia kaimynui ja, nors pagal sutarti jau pavasario pradzioje turejo buti atvesta, tai siandien galiausiai atvaziavo kasti, tai naujas kaimynas nusipirko kampini sklypa ir pirmiausia lesto turetu pradeti kasti nuo jo, tiksliau pradejo, o tas naujasis kaimynas atvaziavo ir isvare juos, sake nekasineti cia mano zemeje. Tai as nelabai suprantu kaip ten jie dirba jei nesugeba normaliai parengti projektu, nors detaliajame visu sklypo plane aiskiai parodyta, kad komunikacijos eina gatve - ne per zmoniu zeme. Tai itariu elektros dar lauskime ilgai nuobodziai doh.gif
Atsakyti
Sveiki, statytojai, parekomenduokit gerą elektriką ir santechniką... Aišku nebrangininkus smile.gif Būsiu dėkinga. Nr į AŽ smile.gif
Atsakyti
Biesai, kiek kainavo tavo stogo dangos kvadrato kaina?kazkaip maniau ji pigesne nei cerpiu imitacijos, o pasirodo, kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 08 05, 22:04)
Biesai, kiek kainavo tavo stogo dangos kvadrato kaina?kazkaip maniau ji pigesne nei cerpiu imitacijos, o pasirodo, kad ne ax.gif

Clasic profilis yra brangiausias deja. pacio valcuoto profilio kvadrato kaina 34 litai matinis puralas. o isvedus bendra kvadrato kaina su visais aksesuarais rinom,sniego gaudyklem,kvadrato kaina butu 72 litai. 4u.gif

Pas mane Ruukki. Galima rinktis ir is Tode,taippat ir Borga siulo toki profili. Tiesa,sniego gaudykles Ruukki firmos prisijungia rimtai,o kazkokios kitos firmos (pas kaimyna) tai jos prisisuka su varztais prie skardos,kas man nepatiko. Dar pagal mano stebejimus Borga labiau nuo karscio banguojasi. Ruukkis praktiskai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 05 rugpjūčio 2013 - 21:25
Biesai, o tu jau stoga apsisiltinai?
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 08 05, 22:40)
Biesai, o tu jau stoga apsisiltinai?

Dar ne,bet kaiptik didkutuoju su kaikuriom ymonem apie stogo siltinimo kaina. Siltinsiu siektiek veliau.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 06, 04:36)
Dar ne,bet kaiptik didkutuoju su kaikuriom ymonem apie stogo siltinimo kaina. Siltinsiu siektiek veliau.

Ka diskutuoji? Kuom siltinsi?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 05, 21:22)
Clasic profilis yra brangiausias deja.  pacio valcuoto profilio kvadrato kaina 34 litai matinis puralas. o isvedus bendra kvadrato kaina su visais aksesuarais rinom,sniego gaudyklem,kvadrato kaina butu 72 litai. 4u.gif

Pas mane Ruukki.  Galima rinktis ir is Tode,taippat ir Borga siulo toki profili. Tiesa,sniego gaudykles Ruukki firmos prisijungia rimtai,o kazkokios kitos firmos (pas kaimyna) tai jos prisisuka su varztais prie skardos,kas man nepatiko.  Dar pagal mano stebejimus Borga labiau nuo karscio banguojasi. Ruukkis praktiskai ne.

O cia is plieno ta danga? Nebarskes kai lietutis lis? g.gif g.gif
Kuom sildysi stoga?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 08 06, 10:10)
Ka diskutuoji? Kuom siltinsi?

Diskusija pas mane del kainos. Pusiu ekovata.
Papildyta:
QUOTE(dairina @ 2013 08 06, 10:10)
O cia is plieno ta danga? Nebarskes kai lietutis lis?  g.gif  g.gif 
Kuom sildysi stoga?

Vieni sako barska skarda,kiti sako ne.. Tikuos nebarskes.Tiksliau nesigirdes per 40 cm ekovatos.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 05, 22:22)
Clasic profilis yra brangiausias deja.  pacio valcuoto profilio kvadrato kaina 34 litai matinis puralas. o isvedus bendra kvadrato kaina su visais aksesuarais rinom,sniego gaudyklem,kvadrato kaina butu 72 litai. 4u.gif

Pas mane Ruukki.  Galima rinktis ir is Tode,taippat ir Borga siulo toki profili. Tiesa,sniego gaudykles Ruukki firmos prisijungia rimtai,o kazkokios kitos firmos (pas kaimyna) tai jos prisisuka su varztais prie skardos,kas man nepatiko.  Dar pagal mano stebejimus Borga labiau nuo karscio banguojasi. Ruukkis praktiskai ne.

bet as dabar ziuriu pas mus vieno stogo nuolydis yra 8, kito 10, tai mums cerpes imitacijos net netiktu kaip suprantu, ne sten raso minimalus 14 nuolydis?
Atsakyti