Sveiki, nesenai prisijungusiems
O aš, visiuose miesto, ir užmiesčio/priemesčio pusėse turiu draugų, pažįstamų, bičiulių ir nieko sudėtinga susisiekti jeigu automobiliu

Bet į aplink esančią infrastruktūrą reikia atsižvelgti. Gal tik į Ginkūnus važiuojant nuobodžiauju, bet tikrai jie netoli, o ir ne kaimas

nors ir ne miesto teritorijai priklauso. Medelynas man irgi yra vietom artimas visai, bet yra ir tolimas vietomis, ir kažkoks užgrūzintas labai. Ai, svarbu, kad būtų geras gruntas, garantuotai elektra bent greta, dujos, jei kas tikisi jų, H2O nuotekos, o šiaip, rinktis ten kur širdis ir mintys prašys sugrįžti ir darkart apžiūrėti

Jeigu iš pirmo karto neužteko. Atstumimo nuo kokio sklypo reakcija ir turėtų suveikti spontaniškai

Namai-kur širdis, kur šeima ir be abejo konfortabilumas

Sekmės paieškose.
P.S. Ten kur 24t Medelyne parduoda, ir už 14a, tai labai įtartinai pigu pagal išvardintas gerybes aplink sklypą, susidaro nuomonė, kad gal už arą tokia kaina, nes anam raj. geresnėse vietose vis dar "šūkauja" prabangiom kainom.
Dėl sklypo dydžio nereikia bijoti ir tų 6a

viskas priklauso nuo poreikių, patikėkite. Pas mus 6 su viršum, o tilpo namas 200kv.m, namas pakankamai atitrauktas nuo sklypo ribos, auto vietos pakankamai kieme, o ir garažas yra, o kiemelis nemažas dar likęs, kaip aš sakau-tralivali pakanka, ir poilsiui, ir darbeliams, ir medeliams. Su saiku

mums užtenka.
zodziu pas mus yra tokia situacija, mes dabar sumetem pinigus kaimynui, kad jam atvestu elektros dezute, kai ji jau stoves, tada tik mes galesim sumoketi pinigus lesto kad pradetu mums vesti, o kadangi kliuciu milijonas ir daug ten nesutinkanciu zmoniu kad tarkim vestu pro juos ir t.t tai ir prasideda visos bedos ir tai tesiasi jau 1.5m ir as jau nebesitikiu kad siemet isvis tam kaimynui ives. Musu jau kasdienybe - kiekv pirmad skambiname i lesto ir klausiame ar jau gal ves ta elektra, ir isgirstame, kad tas nepasiraso arba jau greit suderinsim viska
Ta problema tikrai opi, bet iš savo patirties rašau jums, kad skambučių jau neužteks

Pas mus linija šalia sklypo ėjo ir kiek reikėjo kelio nueiti, ir skambučiai, pažadais lyg makaronais ausys nukarstytos, ėjimas tiesiai pas juos, paskui per pažįstamus, per kur ir kaip tik...net aukščiausiam taške-akis į akį

Bet pas mus jau ir sutartis buvo su datom iki kada turėjo būti, ir pinigai jau buvo sumokėti, o jie vis darbais apsikrovę ir į grafikus netelpa

Gale jau kiekvieną dieną kaip Tėve mūsų ir tai, be pažinčių ir... turbūt dar ilgai rymoti. Šiai dienai jau kaip slogus sapnas, bet nuosėdų dar likę, likę... o dar kai paskaitau kaip kiti vargsta
P.S. Nesupratau kodėl jūs sumokėjote, dasimetėt prie kaimyno? ką? jam el. nereikėjo? kad jūs su juo per puse, o dar ir už save reikės mokėti, arba kažko nesupratau iki galo

Bet sekmės, stiprybės ir daugiau iniciatyvos su jais, Vardan tos-Šviesos
Išsiplėčiau aš ogogo, bet dar dėl drenažo. Kaip tik mes kasinėsim žemę, tiesim lietaus nuotekų sistemą ir man užsiminė, kad užteks jos, kad drenažo atskirai nereikia, pas mus yra ir su priemoliu tokiu

Tai rakinėjam galvas dabar, ar būtinas tas drenažas išties.