Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2013 08 09, 12:32)
Labas, jooo zaibukai vel neblogi buvo. Tikekimes tikrai visu namukai su sienomis ir stogais smile.gif
Pas mus stoga tik nuo siandien prades dengti, tai dar nespejo jo nunesti  lotuliukas.gif  Vakar pabaige visas sienas, liko tik medzio imitacijos plokstes uzdengti, bet ta darba atliks po stogo dengimo. Nu jau kaip laukiu kada stogas uzsidengs. nes jau ir dabar vaizdas labai neblogas...  thumbup.gif

Pas mus projekte numatytas zaibolaidis. O tai be jo nepriduotumem namo?  g.gif

Biesai, rodyk foto greiciau. Kaip apsaugas nuo sniego susidejai? Vienoj linijoj ar skirtinguose auksciuose?

pafotkink kaip atrodo namukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu pafotkinusi, bet nera dar vaizdo nuotraukose, nes pastoliai labai vaizda iskraipo... Nu bet bent viena galiu imesti jei smalsu smile.gif
Papildyta:
Ikeliau viena nuotraukyte wink.gif Ten kur paliktos tuscios vietos prie langu, bus afrikietisko medzio plokstes. Na manau per kita savaite gal jau chebryte ir pabaigs... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 08 08, 16:05)
Iš kur tokia informacija?  g.gif  Gal galima plačiau.........  Nes mums irgi nusimato dėjimas tų gumelių (mažas nuolydis stogo)
P.s. Kokia kaina kv - šito?

MB labai domejosi, zinok kas jam pasake dabar negaliu atsakyti, nebepamenu g.gif , bet pasiule nedeti mirksiukas.gif ir kvadrato kainos negaliu pasakyti, bet nepigiai doh.gif
QUOTE(JEma @ 2013 08 09, 12:53)
Turiu pafotkinusi, bet nera dar vaizdo nuotraukose, nes pastoliai labai vaizda iskraipo... Nu bet bent viena galiu imesti jei smalsu smile.gif
Papildyta:
Ikeliau viena nuotraukyte wink.gif Ten kur paliktos tuscios vietos prie langu, bus afrikietisko medzio plokstes. Na manau per kita savaite gal jau chebryte ir pabaigs... smile.gif

wau JEma grazu, neiprasta ir idomu thumbup.gif
Atsakyti
Dairina, aciu. Laukiam patys galutinio vaizdo. Kad matytusi visas grozis ar negrozis smile.gif Siandien maciau chebryte lietaus latakus tvritinasi ir panasu, kad visa diena zais su ta vieta t.y. sienos, latako ir stogo sandura... O jau kai uzlips nors kiek i virsu, manau tada jau greitai darbas vyks, nes jau atkale sistema yra, beto chebryte super gerai viska susigrebestavo.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 08 09, 12:32)
Labas, jooo zaibukai vel neblogi buvo. Tikekimes tikrai visu namukai su sienomis ir stogais smile.gif
Pas mus stoga tik nuo siandien prades dengti, tai dar nespejo jo nunesti  lotuliukas.gif  Vakar pabaige visas sienas, liko tik medzio imitacijos plokstes uzdengti, bet ta darba atliks po stogo dengimo. Nu jau kaip laukiu kada stogas uzsidengs. nes jau ir dabar vaizdas labai neblogas...  thumbup.gif

Pas mus projekte numatytas zaibolaidis. O tai be jo nepriduotumem namo?  g.gif

Biesai, rodyk foto greiciau. Kaip apsaugas nuo sniego susidejai? Vienoj linijoj ar skirtinguose auksciuose?

Sniego gaudykles vienoje linijoje. man tai kazkokia beprotyste atrodo kai zmones ismeto zigzagu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 10, 11:38)
Sniego gaudykles vienoje linijoje. man tai kazkokia beprotyste atrodo kai zmones ismeto zigzagu.. doh.gif

Bet gal zigzagu sniega paskirsto geriau? Nors man irgi vienoje linijoje graziau ziurisi bigsmile.gif

Pas mus jau stogas turi lietaus latakus, bet dar pacio stogo toks mazytis lopinelis, o lietutis taip pila doh.gif Taip gaila stogo... galejo dar savaiciuke be lietaus pabuti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Įkėliau pačios šviežiai sudėtų trinkelių nuotraukas. Ne profesionalo ranka, bet rezultatas mane tenkina. Noriu patarimo - kaip apželdinti apskritimą, kurio skersmuo 3,5 m. Gal kas turite idėjų arba nuorodų 4u.gif Žinau tik, kad nenoriu fontano ir medžio.
Papildyta:
Jema, labai efektingai atrodo įstrižai sudėti fasado kvadratai ir stoglangių nemažai, jau dabar įsivaizduoju, kaip bus šviesu ir jauku 2 a.
Atsakyti
Aulina, man grazus jusu darbas wink.gif Ar kokybiskas pasimatys veliau kaip ir pas visus biggrin.gif Ta rato ideja man graziai ziurisi kiek bendro vaizdo matau. ir jau isitikinau kad man grazu kai trinkeles vingiais sudetos. del apsodinimo reikia pamastyt... manau kad aukstaugiai gal nelabai cia tiktu augalai. reiktu gal foto is toliau kad daugiau bendro vaizdo matytusi wink.gif

O pas mus tai cia ne kvadrstsi taip sudeti wink.gif pacios ploksteles yra rombines ir kitaip jos nesidetu wink.gif bet galima rinktis ir kitokius standartiskus rastus wink.gif
Papildyta:
o stoglangiai sioje puseje koridoriuke, vaiku kambariuke (ten ir vitrina yra) ir tokiam ale darbo kambariuke arba vaiku drabuzinej. dar neaisku kokia patalpa bus. is kiemo puses tik 1 stoglangis drabuzineje. kiti kambariai - vitrinos.
Atsakyti
Sakykit,jei numatytas "radiatorinis" blush2.gif šildymas ,kaip "sužaisti"-kur vitrina numatyta? Kiek suprantu,kad radiatoriai turi stovėti kur langai,o tai kaip tada su vitrina..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 08 11, 12:00)
Sakykit,jei numatytas "radiatorinis"  blush2.gif  šildymas ,kaip "sužaisti"-kur vitrina numatyta? Kiek suprantu,kad radiatoriai turi stovėti kur langai,o tai kaip tada su vitrina..... g.gif

Gali konvektorius deti,bet tai kainuos..
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 08 11, 11:00)
Sakykit,jei numatytas "radiatorinis"  blush2.gif  šildymas ,kaip "sužaisti"-kur vitrina numatyta? Kiek suprantu,kad radiatoriai turi stovėti kur langai,o tai kaip tada su vitrina..... g.gif

QUOTE(biesas66 @ 2013 08 11, 16:05)
Gali konvektorius deti,bet tai kainuos..

As irgi sprendziu sia dilema... Variantas 1: normalus radiatorius kazkur salia lango. Variantas 2: zemi radiatoriai prie lango. variantas 3: kolektoriai. Nezinau kuom baigsis mano dilema doh.gif
Atsakyti
Sveiki, "bubių pusės" gyventojai,

Ar nuo bubių tvenkinio stotelės autobusai dažnai važiuoja?wink.gif
Atsakyti