Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(elizieja @ 2013 07 31, 17:26)
Mergaitės, kažkuri anksčiau žiūrinėjo Halebob krepšį
http://www.halebob.c...-canvas-bag-red
Ar užsisakėte, gal jau ir gavote, kaip realiai atrodo  g.gif

rase vakar mergaite kuri jau parsisiunte tasyte apie 12 val vakar vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2013 07 31, 17:30)
rase vakar mergaite kuri jau parsisiunte tasyte apie 12 val vakar vakare 4u.gif

Ačiū 4u.gif Einu ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
Kas liecia Halebob, tai man atrodo nuolaida taiko ne tik sale prekems 4u.gif man krepsiuke pritaike nuolaida leginsam, kurie pries tai nebuvo nukainuoti smile.gif

Aciu mergaitems, kad nupirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2013 07 31, 17:21)
sveiki, laaaabai apsidziaugiau pamacius, kad RL mano trokstamiems vaikui botams 40 proc. nuolaida . ivedu koduka ir pritaiko, t. p. suknyte bele kokia is sale pabandziau ir tai pritaike. Tai kaip cia dabar, ar butu ta nuolaidele, ar ne  g.gif  g.gif ???? 4u.gif  4u.gif

LAAAbai laukiu atsakymo ir ar renkat dar RALPH LAUREN ir ar bus dar 40 proc. nuolaida , jei krepsiuke taiko, ar ne ... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(analat @ 2013 07 31, 17:01)
Ingute smile.gif usa.tommy.com yra nuolaida 50% laikrodukams? 4u.gif

ne visiems, reikia konkreciai ziuret, net jei temoje butu nurodele ar kodukas, galeciau pasakyti 4u.gif

QUOTE(baibai @ 2013 07 31, 17:21)
sveiki, laaaabai apsidziaugiau pamacius, kad RL mano trokstamiems vaikui botams 40 proc. nuolaida . ivedu koduka ir pritaiko, t. p. suknyte bele kokia is sale pabandziau ir tai pritaike. Tai kaip cia dabar, ar butu ta nuolaidele, ar ne  g.gif  g.gif ???? 4u.gif  4u.gif

QUOTE(baibai @ 2013 07 31, 17:59)
LAAAbai laukiu atsakymo ir ar renkat dar RALPH LAUREN ir ar bus dar 40 proc. nuolaida , jei krepsiuke taiko, ar ne ... 4u.gif  4u.gif

siuskite uzsakymuka, kaip tik delioju RL krepsiukan 4u.gif
aciu
Atsakyti

RL nupirkta.
Atsakyti
Ar renkate dar uzsakymus Forever, Carters ir factory.crew?
Atsakyti
Mergaitės, atsiprašau, kad truputuką ne į temą, bet labai reikia pagalbos. Mano dukra, Jovita, rašo magistro baigiamąjį darbą, ir dabar atlieka tyrimą apie vaikų psichologinius ypatumus. Ji ieško šeimų iš Vilniaus, kuriose yra 6 - 15 metų amžiaus vaikų (sergančių astma, atopiniu dermatitu arba nesergančių jokiomis lėtinėmis ligomis). Tyrimo metu vienam iš tėvų reikėtų užpildyti klausimyną (užtruktų apie 10min), o vaikui nupiešti keletą piešinių. Visai tai vyktų Jūsų namuose, nes tai yra vaikui natūrali aplinka. Jei nesunku pagelbėti, parašykit savo vaiko amžių, diagnozę (o jei neserga, tai kad jis sveikas), telefono nr. ir savo namų adresą į šį elektroninį paštą: smelio.kopose@gmail.com. Mano dukra tuomet su Jumis susisiektų ir susitartų dėl susitikimo. Abi būsime labai dėkingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 07 31, 18:40)
Ar renkate dar uzsakymus Forever, Carters ir factory.crew?

forever papirkta, neturiu uzsakymu daugiau, bet jei susirinktu iki 50 usd nupirkciau

carters papirkta, neturiu siuo metu uzsakymu

jcrew renkama 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas tokius batelius miss sixty turit ? kaip ju dydziai ? ar labai siaurai pedai skirti ?
http://www.shoemetro...ens-maggie.aspx
Atsakyti
Modnique uzsakymu gal turite?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 31, 19:31)
Modnique uzsakymu gal turite?

papirkau, siuo metu neturiu. Galim vel parinkt 4u.gif

shoemetro -25% nuolaidele, reikia 1-2 uzsakymuku, shipas pigiau gautusi. 4u.gif
Atsakyti