Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

MERGINOS, KURIOS DAR NEPASIEME SIUNTINIU IS MANES,NUO KITOS SAVAITES ISEINU ATOSTOGU, NEGALESIU DALINTI BEVEIK 2 SAV. TAD PASKUBEKIT PASIIMTI, O KAS NESUMOKEJE - SUSIMOKETI, KAD GALECIAU ATIDUOTI 4u.gif LAISKIUKUS PAKARTOJAU, BET 0 REAKCIJOS verysad.gif cool.gif
Atsakyti
va faini ugg irgi
http://www.6pm.com/u...rloom-lace-up~3
Atsakyti
Matet 6pm -15 proc bigsmile.gif
Atsakyti
parduodu per merginas pirktus rubelius:

naujas vyriskas jcrew factory megztinis, 100 proc lamos vilnos, L dydzio

kaina- 95 lt su siuntimu

user posted image

naujas Landsend kardiganas violetines spalvos, USA dydis -petite XS, zem
augems nesiojancioms S/M (36-38) eur dydi
atiduosiu uz 52 lt su siuntimu

user posted image

user posted image

nauji originalus PARIS HILTON LIZA aukstakulniai, USA 6.5 dydis, atitinka 36 eur dydi, pirkti shoemetro.com svetaineje

kaina - 120 lt ( su siuntimu)

user posted image

user posted image

Nuorda
http://www.youtube.c...h?v=6lKp_Toxy9I

naujas, madingas Biker tipo svarkelis-megztinis, LARGE dydzio, Large eur dydi ir atitinka, pirktas jcpenney.com svetaineje

kaina - tik 67 lt su siuntimu

user posted image

Vilnius, siunciu 4u.gif

Atsakyti
mergaites koduka sgalioja tik pirmiem 50 000 vartotoju paksubekim nes musu tirkai daug perkanciu kol galioja - 15% viskam 6pme!!!
www.6pm.com
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 07 29, 13:03)
Stai kokie grazuoliai yra  37 d.  wub.gif ugg-evera

Sveikos..

AgA faini.. gal man tokiu reikia g.gif g.gif

ziema galesiu vaiksciot su sporbaciais lotuliukas.gif lotuliukas.gif per sniega.. sakys kuku jau jai.. o man dzin,, mano sporbai su avikailiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 07 29, 17:20)
Sveikos..

AgA faini.. gal man tokiu reikia  g.gif  g.gif

ziema galesiu vaiksciot su sporbaciais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif per sniega.. sakys kuku jau jai.. o man dzin,, mano sporbai su avikailiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai tokiu nepirkciau lotuliukas.gif ,nors jie ir grazus...suslapt ir prisemt galima,kas is to avikailo tada...
Atsakyti
http://www.6pm.com/u...hibiscus-canvas

sitie faini atrodo ..
vasarai lengvi.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2013 07 29, 13:23)
as tai tokiu nepirkciau lotuliukas.gif ,nors jie ir grazus...suslapt ir prisemt galima,kas is to avikailo tada...

as ir nepirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sporbaciais su avikailiu lotuliukas.gif

cia gal kokiai sausai ziemai.. be sniego lotuliukas.gif
Atsakyti
as manau jie rudeniui ziemai nelabai smile.gif kedukai smagus,ypac i kaina ziurint biggrin.gif as sau guess pinigine jamu biggrin.gif
Atsakyti
Kurios dar vyras nnuogas,tai griebkit,nes tokia kaina Levis jau ju nera!!!

Keiciu i 32/32 arba parduodu gautus,vyrui didelius Levis dzinsiukus 34/32, dydi atitinka. kaina labai gera, 120lt. Liemuo 44,5cm, ilgis 110,5cm.
user posted image
user posted image
Daugiau foto su aprasymu-
http://us.levi.com/p...mp;clickid=cart

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 29, 17:29)
as manau jie rudeniui ziemai nelabai smile.gif kedukai smagus,ypac i kaina ziurint biggrin.gif as sau guess pinigine  jamu biggrin.gif

nezinau ar tik man,bet turejau dvi guess pinigines, viena nusidaze po skalbimo,buvo pilka su juodu,liko plemuota,kita suplyso... jos neodines...
Atsakyti
manoji juoda tarnavo nuo 2008 iki 2012 idealiai bet as neskalbiu ju juk lakuotos laugh.gif

4metai be priekaistu dabar pavargus o ir spone ziuriu lupas tad imu tokia pat tik su roziniu dabar
Atsakyti

Papildyta:

sporbaciais su avikailiu lotuliukas.gif

cia gal kokiai sausai ziemai.. be sniego lotuliukas.gif
[/quote]

lotuliukas.gif

As pasiemiau sporbacius su avikailiu wub.gif ir nereliai laukiu drinks_cheers.gif

Rudeni ar pavasari kai jau sausa ir su zieminiais/sezoniniais vaikscioti nesinori, o bateliuose koja dar sala - sitie pats tas thumbup.gif, be to vaikiukus po parka ar kiema vedzioti thumbup.gif , zodziu kam kas doh.gif
Atsakyti