Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai ir kiti vaistai

sveikos gal zinot kokia kontraceptiku ir laisvinamuju poveikis.ar kartais nesusilpneja komtraceptinis poveiki jei geri laisvinamuosius vaistus g.gif ? aciu visoms uz atsakimus smile.gif
Atsakyti
Tiksliai negaliu atsakyt, nes ne gydytoja wink.gif , bet keik žinau, KT visiškai pasiskirsto po organizmą per 3-4 val. po jų išgėrimo. Tai turbūt geriau tų laisvinamųjų negerti apsidraudimui kokias 5 val. po tabletės išgėrimo, čia mano toks siūlymas. Ir aišku, jei labai viduriuoji nuo vaistų, tai geriau išgert antrą KT tabletę. Dar mano toks pasiūlymas - jei problemos su viduriais, tai pirma bandyt natūraliai juos laisvint - slyvas valgyt, dagiau daržovių, vaisių, dar yra labai neblogų laisvinančių arbatų vaistinėse. Ir su KT mažiau "kirsis" - nebus chemijos smile.gif .
Atsakyti
zinau tiksliai, kak jei per 3 val. po kontroceptiku isgerimo supykina ar paleidzia vidurius poveikis susilpneja ir reikia gerti dar viena tablete .
Atsakyti
QUOTE (Asdi @ 2004 11 10, 12:17)
zinau tiksliai, kak jei per 3 val. po kontroceptiku isgerimo supykina ar paleidzia vidurius poveikis susilpneja ir reikia gerti dar viena tablete .

Je vienąkart paleidžia vidurius - nieko baisaus, bet jei jau rimtai imi viduriuot, tada reikia stabdyt viduriavimą ir gert dar vieną KT tabletę.
Atsakyti
Derindama laisvinamuosius su kontraceptikais (akivaizdziai nepavyko suderint) pasigavau sunu laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip visu laisvinamųjų lapelyje parasyta, kad kontraceptiku poveiki gali silpninti. Patarciau pasitarti su gydytojais, bet man vaistinej sake, kad jei kontraceptika isgeriu vakare, tai tu kitu galiu isgerti ryte ir mazesnem dozem.
Atsakyti
keliu tema i virsu, nesinori kazko naujos uzvesti, si lyg kazkiek ir susijusi. Taigi prisiskaiciau, apie vaikucius pasigautus geriant KT ir issigandau. As mazuma suviduriavavau (per daug slyvu...), tai kaip su KT poveikiu?Viskas, jau savaite papildomai dabar kazka naudot? sad.gif Nuo tabletes isgerimo ir problemeliu praejo daugiau nei 12 valandu... ka mamytes mano?
Atsakyti
Visai susigundziau nusipirkt ir pabandyt BioDrain smile.gif taip graziai apie ji raso ax.gif
tik vat galvoju, ar komtraceptiku poveikio neslopins? nestuke.gif dar kazkaip nereik... 4u.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Gintyte @ 2005 03 16, 13:07)
Visai susigundziau nusipirkt ir pabandyt BioDrain smile.gif  taip graziai apie ji raso ax.gif
tik vat galvoju, ar komtraceptiku poveikio neslopins?  nestuke.gif dar kazkaip nereik... 4u.gif kaip manot?


O tu informacinį lapelį pasiskaityk Biodraino.
Man atrodo, kad gali pasilpnint KT, bet tai tik mano nuomonė. Visgi varo medžiagas iš organizmo, tai ir KT gali išvaryt.
Atsakyti
Tai kad kazkaip nusipirkt suplot piginus ir pasiskaityt, kad silpina ir negert tai kazkaip....o ir i eurovaistine uzejau paklaust kaip kas, tai ta vaistininke kaip i d..... paziurejo! atceit kas cia per klausimai nesamoningi, susirauke, kad net visos rauksles padvigubejo gun_bandana.gif (jos o ne mano smile.gif ) supykau ir susinervinau, bet zmoniu buvo, nesinorejosi ten... o jos turetu tokia informacija teikt!!!
Atsakyti
QUOTE(Gintyte @ 2005 03 17, 22:35)
Tai kad kazkaip nusipirkt suplot piginus ir pasiskaityt, kad silpina ir negert tai kazkaip....o ir i eurovaistine uzejau paklaust kaip kas, tai ta vaistininke kaip i d..... paziurejo! atceit kas cia per klausimai nesamoningi, susirauke, kad net visos rauksles padvigubejo gun_bandana.gif (jos o ne mano smile.gif ) supykau ir susinervinau, bet zmoniu buvo, nesinorejosi ten...  o jos turetu tokia informacija teikt!!!


Nu tai ant lievos užtaikei, matyt mažai žino, kad taip raukosi nuo klausimų biggrin.gif .
Tai gi pirkt nereikia, užeik į kokią kitą vaistinę ir paprašyk parodyt tą Biodrain informacinį lapuką ir pasiskaityk. Aš tai taip ne kartą esu darius ir nekildavo niekad problemų. g.gif Išvis nemėgstu nieko pirkt prieš tai nepaskaičius smile.gif .
Atsakyti
Arba uzsuk i www.vaistai.lt isivesk i paieska biodrain ir pasiskaityk nete smile.gif

Kad nesuteike vaistininke info tai tikrai nedovanotina sad.gif Jei ir nezinai visad gali pasiskaityti 4u.gif Ir sarmatos vaistinei nedaryti, bet matyt jai giliai dzin buvo tiek klientas tiek pati vaistine.... blink.gif
Atsakyti