QUOTE(AllEyezOnMe @ 2013 08 14, 23:29)
Ir nesutiksi, jai sitame gyvaciu lizde lankysiesi, nes juk cia visos sauniausios moterys lankosi, visada sventos, visada teisingos, cia vyras yra vaizduojamas kaip koks prie pavadelio priristas sou, jei isiskiepisi toki senmergystes poziuri, niekada ir nerasi, nes vyrai nuo tokiu is tolo bega kuo toliau
o jei neturiu pazistamu, niekur neinu? tada man isvis kaput? ir pvz drasos neturiu ir manau jog esu kvaila ir nieko nesugebu?
24 m.
Aš irgi kaip Tu, Don''t stop, nebuvau nei iš drąsiųjų, nei labai visur vaikštanti, daug dirbau, draugės jau turėjo savus gyvenimus. O vienai eiti - kažkaip
Savo būsimą vyrą sutikau portale draugas.lt, nors, kaip pasirodė vėliau, jis dirbo kitoje gatvės pusėje. 
O vat manyti, kad esi kvaila ir nieko nesugebi - jokiu būdu negalima. Atidžiau pažvelk į save, paieškok, ką turi gražaus, kuo domiesi, ką moki... Tikrai atsiras kažkas, kas Tavyje gali patikti kitam žmogui. Bet svarbiausia, kas surastum kas Tavyje patinka Tau pačiai.
Aš irgi kaip Tu, Don''t stop, nebuvau nei iš drąsiųjų, nei labai visur vaikštanti, daug dirbau, draugės jau turėjo savus gyvenimus. O vienai eiti - kažkaip

O vat manyti, kad esi kvaila ir nieko nesugebi - jokiu būdu negalima. Atidžiau pažvelk į save, paieškok, ką turi gražaus, kuo domiesi, ką moki... Tikrai atsiras kažkas, kas Tavyje gali patikti kitam žmogui. Bet svarbiausia, kas surastum kas Tavyje patinka Tau pačiai.
24 m. Iki vyro jau turejau trys rimtus santykius
As laikausi nuomones, kad jei sedesi ir svajosi apie princa ant balto zirgo, tai svajones taip ir liks svajonemis. Reikia veikti ir ieskoti

QUOTE(Don''t stop @ 2013 08 14, 19:11)
nesamone, kodel sakai man jau 26

man ant nosies 27 ir dar nesutikau

man buvo be penkiu minuciu 23

18 su puse

18

17