Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jums buvo metų, kai sutikote dabartinį vyrą?

18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 15 rugpjūčio 2013 - 15:54
QUOTE(AllEyezOnMe @ 2013 08 14, 23:29)
Ir nesutiksi, jai sitame gyvaciu lizde lankysiesi, nes juk cia visos sauniausios moterys lankosi, visada sventos, visada teisingos, cia vyras yra vaizduojamas kaip koks prie pavadelio priristas sou, jei isiskiepisi toki senmergystes poziuri, niekada ir nerasi, nes vyrai nuo tokiu is tolo bega kuo toliau

o jei neturiu pazistamu, niekur neinu? tada man isvis kaput? ir pvz drasos neturiu ir manau jog esu kvaila ir nieko nesugebu?
Atsakyti
24 m.
Aš irgi kaip Tu, Don''t stop, nebuvau nei iš drąsiųjų, nei labai visur vaikštanti, daug dirbau, draugės jau turėjo savus gyvenimus. O vienai eiti - kažkaip unsure.gif Savo būsimą vyrą sutikau portale draugas.lt, nors, kaip pasirodė vėliau, jis dirbo kitoje gatvės pusėje. biggrin.gif
O vat manyti, kad esi kvaila ir nieko nesugebi - jokiu būdu negalima. Atidžiau pažvelk į save, paieškok, ką turi gražaus, kuo domiesi, ką moki... Tikrai atsiras kažkas, kas Tavyje gali patikti kitam žmogui. Bet svarbiausia, kas surastum kas Tavyje patinka Tau pačiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 16 rugpjūčio 2013 - 12:03
26 metai thumbup.gif
Atsakyti
24 m. Iki vyro jau turejau trys rimtus santykius smile.gif As laikausi nuomones, kad jei sedesi ir svajosi apie princa ant balto zirgo, tai svajones taip ir liks svajonemis. Reikia veikti ir ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Don''t stop @ 2013 08 14, 19:11)

as dar nesutikau, nors man jau yra 26 metai.

nesamone, kodel sakai man jau 26 4u.gif tau dar tik 26, laiko dar tikrai i valias 4u.gif
Atsakyti
man ant nosies 27 ir dar nesutikau rolleyes.gif
Atsakyti
man buvo be penkiu minuciu 23 biggrin.gif
Atsakyti
18 su puse biggrin.gif
Atsakyti
17 4u.gif
Atsakyti
18 smile.gif
Atsakyti
17 ax.gif