QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 06, 22:22)
Aiskinaus siandien del anglu...idomu toki atsakyma gavau,sazininga

puse lupu uzsimine,kad daro tik vokieciu klases kad apmazint norinciu ten mokytis

nes savus vos sukisa,o dar is viso miesto lenda

anglu bus tik burelis...kazi kaip tas burelis?gal kazkas galetu pakomentuot?
Mano patirtis - prieš keletą metų. Mes pasirinkome pirmą vokiečių kalbą ir buvome labai patenkintos. Nes anglų kalbą išmoko gerai to būrelio ar kaip pavadinti dėka, aplink kur pasisuksi visur - anglų kalba. Tikrai nebuvo jokių bėdų. O po to stojome į Jėzuitų gimnaziją, kur vokiečių kalba labai pravertė, o anglų šalia buvo, bet tikrai neprastai. Nesigailiu nei kiek.
Papildyta:
QUOTE(missC @ 2016 01 04, 10:55)
Kaip sekesi uzsirasyti? as atejau pries 8, pries mane buvo apie 20zmoniu, bet kazkokiu budu buvau tik trisdesimt kazkelinta (pabaigoje trisdesimtuko). Sake, kad priima apie 75 vaikus, apie 25 yra broliai ir seses, kurie kazkodel turi pirmenybe pries deklaruota vieta. Tai nezinau, ar reikia dar i kokia mokykla registruotis, ar ne? Jeigu nepriima, kaip tuomet? siuncia i kazkokia kita mokykla?
del mokytoju klausiau, sake, kad paaiskes, kas tiksliai mokys tik vasario menesi
Pasižiūrėkite, kas šiuo metu moko ketvirtokus ir maždaug bus aišku, kokios mokytojos ims pirmokus.