Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

Na, kadangi tema iškilo į viršų, tai ir aš paklausiu - ką gero galit pasakyt apie būsimą pirmokų mokytoją Auksę? (Nes įtariu, kad pas ją pakliūsim, nors norėtume pas kitas mokytojas, bet kad tik 2 pirmokų klasės ir pasirinkimo nebus).
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2008 04 14, 11:45)
Na, kadangi tema iškilo į viršų, tai ir aš paklausiu - ką gero galit pasakyt apie būsimą pirmokų mokytoją Auksę? (Nes įtariu, kad pas ją pakliūsim, nors norėtume pas kitas mokytojas, bet kad tik 2 pirmokų klasės ir pasirinkimo nebus).

Vardų nežinau, bet girdėjau tiek: ta klasė, kuri pas direktorės pavaduotoją - tai geriau, taip net vaikai patys šneka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 16, 11:21)
Vardų nežinau, bet girdėjau tiek: ta klasė, kuri pas direktorės pavaduotoją - tai geriau, taip net vaikai patys šneka ax.gif

Na, va tiek ir aš žinau, bet KODĖL? Kadangi rinktis neleis, tai bandau iš anksto susitaikyt su blogesniu variantu....
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2008 04 16, 11:57)
Na, va tiek ir aš žinau, bet KODĖL? Kadangi rinktis neleis, tai bandau iš anksto susitaikyt su blogesniu variantu....

na va, ir aš tikiuosi kad mano mergaitei teks laimingasis bilietas biggrin.gif
viltis miršta paskutinė rolleyes.gif
Atsakyti
O ar tiesa, kad šiemet pirmokus turės pati direktorė ir jos pavaduotoja?
Atsakyti
gal galit pasakyti, kiek klasese vaikuciu?aciu 4u.gif
Atsakyti
Dukros klaseje yra 27 vaikai group.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gune @ 2008 04 17, 08:21)
O ar tiesa, kad šiemet pirmokus turės pati direktorė ir jos pavaduotoja?

Tiksliai nezinau, bet dukra minejo, kad geriau pas pavaduotoja mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 04 27, 21:03)
gal galit pasakyti, kiek klasese vaikuciu?aciu 4u.gif

Musu pirmokeliu klaseje 24 vaikai. smile.gif
Atsakyti
Baiginėjame šią mokyklą šiemet.
Visiškai atsakingai ir su džiaugsmu galiu pasakyti, jog mokykla yra fantastiškai gera. Labai pasisekė turėti puikias pedagoges dir. pavaduotoją mokytoją Ritą ir pačią mokyklos vadovę. Nuostabios, puikiai vaikus auklėjančios moterys. Atsidavusios savo darbui, jautrios vaikų poreikiams.
Mokykla, nors ir gana nedidelių resursų pagalba, bet tvarkingai ir su meile sutvarkyta. Tikrai šauni vieta pradinukams. Tačiau girdėjau, jog jau šiandien čia yra daugiau norinčių mokytis nei galimybių priimti visus.
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2008 04 14, 12:45)

Mane irgi labai domina mokytoja Auksė, nes visokiu dalykų apie ja girdėjau.
Labai norėčiau sužinoti ką nors gero, nes labai neviltyje esu, kai prisiklausiau, kad vaikų nemyli ir t.t.
Gal yra mamų ir jų vaikų, kurie sugyveno.
Atsakyti
Mielai padovanotume kam nors Filaretu mokyklos berniukiska uniforma (ugis - 128). 4u.gif
Oi oi, juokingai atrodo tos diskusijos apie geras mokytojas... Mes, tiesa pasakius, pries keleta metu pasipraseme irgi pas ta, kuri geriausiai "kotiravosi" Super mamu svetaineje. Juokingiausia, kad tik tada pamaciau, kad "gera" mokytoja tevu suprantama labai ivairiai. Vieni dziaugiasi, kiti nusivilia, bet jeigu vaikas adaptuojasi ir noriai ena i mokykla - viskas, reiskia, gerai... Mes tkrai dziaugiames sia mokykla, manau, visos mokytojos Filaretuose vienaip ar kitaip geros.
Keletas pastebejimu busimu pirmoku mamoms:
1. Mano galva sioje mokykloe tikrai atsargiai elgiamasi su tevais ir ju piniginemis, bet parodzius siek tiek iniciatyvos galima kartu visiems (vaikai - tevai - mokytoja) padaryti idomiu dalyku: bendros ekskursijos, vakareliai ar pan. Tai tikrai smagu ir reikalinga.
2. Del mokymosi po ketvirtos klases: Jezuitu gimnazija ta puse klases su pirma vokieciu kalba priima praktiskai is Filaretu. Siaip konkursas didelis, bet toks papildomas sansas istoti yra. Kaip girdejau, vyresnese klasese anglu pasiveja vokieciu, taigi, nauda dviguba. Cia, aisku, kalba eina apie samoningus vaikus, svarbu jiems neuzkirsti kelio su savo postringavimais apie "blogas" mokytojas arba "prie sirdies nelimpancia vokieciu kalba". cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GinaT. @ 2008 07 29, 17:32)
Mielai padovanotume kam nors Filaretu mokyklos berniukiska uniforma (ugis - 128).  4u.gif
Oi oi, juokingai atrodo tos diskusijos apie geras mokytojas... Mes, tiesa pasakius, pries keleta metu pasipraseme irgi pas ta, kuri geriausiai "kotiravosi" Super mamu svetaineje. Juokingiausia, kad tik tada pamaciau, kad "gera" mokytoja tevu suprantama labai ivairiai. Vieni dziaugiasi, kiti nusivilia, bet jeigu vaikas adaptuojasi ir noriai ena i mokykla - viskas, reiskia, gerai... Mes tkrai dziaugiames sia mokykla, manau, visos mokytojos Filaretuose vienaip ar kitaip geros.
Keletas pastebejimu busimu pirmoku mamoms:
1. Mano galva sioje mokykloe tikrai atsargiai elgiamasi su tevais ir ju piniginemis, bet parodzius siek tiek iniciatyvos galima kartu visiems (vaikai - tevai - mokytoja) padaryti idomiu dalyku: bendros ekskursijos, vakareliai ar pan. Tai tikrai smagu ir reikalinga.
2. Del mokymosi po ketvirtos klases: Jezuitu gimnazija ta puse klases su pirma vokieciu kalba priima praktiskai is Filaretu. Siaip konkursas didelis, bet toks papildomas sansas istoti yra. Kaip girdejau, vyresnese klasese anglu pasiveja vokieciu, taigi, nauda dviguba. Cia, aisku, kalba eina apie samoningus vaikus, svarbu jiems neuzkirsti kelio su savo postringavimais apie "blogas" mokytojas arba "prie sirdies nelimpancia vokieciu kalba".  cool.gif

drinks_cheers.gif Pritariu simtaprocentiniai! Nes kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu ir kiekvieno supratimas pagal save, ir savo nuomone! drinks_cheers.gif
Atsakyti