Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Tai va, aš irgi galvoju, kad jau brangokai g.gif

O koks dar lopšys ant city cross važiuoklės montuojasi?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2014 01 29, 20:21)
Tai va, aš irgi galvoju, kad jau brangokai  g.gif
O koks dar lopšys ant city cross važiuoklės montuojasi?

del lopsio maziausiai pergyvenkit, tu city lopsiu pilna pigiai smile.gif
svarbiausia vaziuokle ir sportinuka gauti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Įsigijom dėvėtą emuką (smart duo combi su classic važiuokle). Bet nebuvo prie jo miegmaišio. Noriu paklausti, kaip sakot, ar toks priedas reikalingas/naudingas? Vaikutis gims vasarą, tai tuomet reikėtų pirkti universalų ar kokį kitokį? Ir dar klausimas, kažin ar žiemą vaikutis (tuomet bus ~6 mėn.) galėtų tilpti į lopšį su visais kombiais ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2014 02 04, 08:26)
Labas rytas 4u.gif

Įsigijom dėvėtą emuką (smart duo combi su classic važiuokle). Bet nebuvo prie jo miegmaišio. Noriu paklausti, kaip sakot, ar toks priedas reikalingas/naudingas? Vaikutis gims vasarą, tai tuomet reikėtų pirkti universalų ar kokį kitokį? Ir dar klausimas, kažin ar žiemą vaikutis (tuomet bus ~6 mėn.) galėtų tilpti į lopšį su visais kombiais ir pan.?

Del miegmaisio ir as vis dar neapsisprendziu ar reikalingas g.gif o del tilpimo, manau, kad turetu tilpti, bet aisku labai priklauso ir nuo pacio vaikucio dydzio 4u.gif
Atsakyti
Na taip, nuo vaikučio irgi priklausys, bet įdomu kaip praktikoje daugumai būna blush2.gif
O miegmaišių ir dydžių tada kokių geriausia rinktis, jei jau nusprendžiant pirkt g.gif Na lauksim, gal kas patirtimi pasidalins 4u.gif
Atsakyti
Musu edge vezimas ir daba 4 men esam 7 kg ir 65cm. Telpam su zieminiu kombiu kuris mums didelis, nes pirkau, kad ir kitiems metams tiktu biggrin.gif ir dar dabar kailiniam vokelyje kuris tikrai daug vietos uzima, nes yra pasiutas is gryno kailio bigsmile.gif telpam normaliai tik manau 6 men jau kaili nebeseksiu, o paliksiu tik patiesta po nugaryte g.gif

imetu foto tik be kombio dar mes ir nygarele lopsio pakelta, kai nuleidi daugiau vietos pasidaro mirksiukas.gif

Mes vakar ruosiames i lauka

Papildyta:
QUOTE(Bugnu_dama @ 2014 02 04, 10:18)
Na taip, nuo vaikučio irgi priklausys, bet įdomu kaip praktikoje daugumai būna blush2.gif
O miegmaišių ir dydžių tada kokių geriausia rinktis, jei jau nusprendžiant pirkt g.gif Na lauksim, gal kas patirtimi pasidalins 4u.gif

As jusu vietoj nepirjciau, vasara juk nereikes, karsta, o ziema jau didelis vaikas bus tad pasirupinciau tik itiesti silto ir uzkloti siltai koki vilnos ar kailio gaminius. As dar naudoju vilnos pledus tai manau veliau jais ir sportiniam uzdengsiu vaikiuka bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 02 04, 09:30)
Musu edge vezimas ir daba 4 men esam 7 kg ir 65cm. Telpam su zieminiu kombiu kuris mums didelis, nes pirkau, kad ir kitiems metams tiktu  biggrin.gif  ir dar dabar kailiniam vokelyje kuris tikrai daug vietos uzima, nes yra pasiutas is gryno kailio  bigsmile.gif  telpam normaliai tik manau 6 men jau kaili nebeseksiu, o paliksiu tik patiesta po nugaryte  g.gif

imetu foto tik be kombio dar mes ir nygarele lopsio pakelta, kai nuleidi daugiau vietos pasidaro  mirksiukas.gif

Mes vakar ruosiames i lauka

Papildyta:
As jusu vietoj nepirjciau, vasara juk nereikes, karsta, o ziema jau didelis vaikas bus tad pasirupinciau tik itiesti silto ir uzkloti siltai koki vilnos ar kailio gaminius. As dar naudoju vilnos pledus tai manau veliau jais ir sportiniam uzdengsiu vaikiuka  bigsmile.gif

Ačiū už išsamų parašymą ir nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Tai vat as ir galvoju, kad ant vasaros man neverta pirkti jokiu vokeliu, o ziemai kai jau reikes sportinuko, kazka kitka sugalvosiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi patarciau dabar nepirkti. Mano antroji pupa gime lapkricio men. Tiesa pasakius lopsyje mano supratimu isvis vokeliai nereikalingi wink.gif vaikuciai buna siltuose kombinezonuose, uzkloji naturalios vilnos adialiuku ir viskas wink.gif Perkaitinti vaikuti maziau sveika nei susaldyti wink.gif Nors visada mazyle grizdavo siltut siltutete. Juk dar lopsio uzsegimas uzdedamas tai nei vejo nieko. O va kai jau sportinuke tai vistik vokelis patogiau, nei adialiukai nes tuos pastoviai nusispardyt sugeba bejudant. bet as nepirkau emmaljungos. Man jie kieti ir nemalonus vistik pasirode. Tad nusipirkau kaiser firmos. esu labai patenkinta. Minkstutis lankstus. ir tikrai nereikia tiems vaikuciams kailiu silciausiu wink.gif Svarbu kad vejo neprapustu, nes ir mums juk salciausia kai nuo vejo nesam apsaugoti wink.gif Tokia mano patirtis auginant du vaikucius smile.gif beto tuos minkstus vokelius galima puikiai ir rogutese naudoti - isbande esam patys ir tikrai super wink.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 02 04, 10:36)
Tai vat as ir galvoju, kad ant vasaros man neverta pirkti jokiu vokeliu, o ziemai kai jau reikes sportinuko, kazka kitka sugalvosiu biggrin.gif  4u.gif

as irgi manau, kad nepirksiu vokelio, o ziema ziuresiu kas bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2014 02 04, 08:26)
Ir dar klausimas, kažin ar žiemą vaikutis (tuomet bus ~6 mėn.) galėtų tilpti į lopšį su visais kombiais ir pan.?

Vokelis mano manymu tai visai reikalingas, bent jau dėl jaukumo (aišku, ne vasarai)
Mano pirmi du gimė žiemą, tai aš kažkaip dėdavau į vokelį, tiesą tokį net nepamenu ar kailinį, bent jau vidus buvo dirbtinas kailiukas, o išorėj velvetas. Sukdavau da ir į vilnonius dekius. O paskui kai jau paaugo, pirkau tradicinį lenkišką kailinį voką, kuris puikiai tiko ir miegeliui ir sportinuke thumbup.gif
Atsakyti
Na tai jei vasarai jis nėra reikalingiausias, tai tuomet žiemą irgi su kombiais ir dekiais išsiversčiau, o tuomet jau reiktų ieškoti kažko į sportinuką. Juolab jis ne toks ir sandarus nuo visų vėjų, kaip kad lopšys. Na man bent jau juos čiupinėjant taip pasirodė ax.gif

Dar Emmajungos vokelių nečiupinėjau, bet galvosiu, ar apsimoka šitos firmos pirkti. Pagooglinau tuos Kaiser, tai labai patiko, jog jų ir pūkinių yra. Na dar reiks pasidomėt ir palygint tarpusavy, ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti