Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Nugi būna laiko kitam vaikučiui, arba giminių vaikučiams, arba šiaip sugalvoja tik vėliau, kad gali parduoti, jei jau nereikalingas smile.gif Čia tik supermamos moka greitai suktis.. Mano draugė pavyzdžiui pirko savo vaikučiui naują emuką, tas buvo prieš 5 metus, ir jis sėkmingai stovi balkone, celofane įsuktas ir kažko laukia bigsmile.gif

Maniškiai ir daba mieliau važiuotų vežime, nei pėškom visur eitų
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 03 24, 14:40)
Tikrai visi vaikai skirtingi...Idomu ar toli nuzingsniuos 2 m. pyplius???? Kadangi su dukra masinos nevairavau, tai visur keliavome su vezimeliu. Super patogu, nereikia pavargusiu vaiko tempti... Ir is parduotuves maisu nereikia tempti. Viska sudedavau i savo tanka ir variau su vaiku, pirkiniais smile.gif Sketuko neturejome ir jo visiskai nereikejo smile.gif

mano sunus jau didelis.
turejau du vezimus..pirmam gulejo 1 karta ir kita kuri pirkau taip pat viena kart pavyko tik isodint, na dar dabar tie vezimai kaip nauji tik moraliskai i pensija iseje...dabar tikiuosi, kad princese sedes vezime biggrin.gif nes pirma vaika visur tik ant ranku jei greiciau reikedavo paeit smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Visgi šviesų scooteriuką pirkau blush2.gif norėjau kad akiai mielas būtų tai rinkausi negalvodama kas bus biggrin.gif žiūrėsiu kaip tepsis. O ilgai žiūrėjau tas tamsias spalvas, tai niekaip nelipo blush2.gif

QUOTE(spygliz @ 2014 03 24, 11:24)
mano sunus jau didelis.
turejau du vezimus..pirmam gulejo 1 karta ir kita kuri pirkau taip pat viena kart pavyko tik isodint, na dar dabar tie vezimai kaip nauji tik moraliskai i pensija iseje...dabar tikiuosi, kad princese sedes vezime  biggrin.gif nes pirma vaika visur tik ant ranku jei greiciau reikedavo paeit smile.gif

Mano pirmasis irgi tik ant rankų biggrin.gif tai juokiausi, reikėjo sau geriau batų prisipirkt, nei kad vežimą lotuliukas.gif o vat antram net emmuko negaila.
O dėl metų, tai aš dar svarsčiau ar pirkt 13 metų ar 14 metų. Tai jei perkant 13 metų, panaudot metus ir pardavinėt pvz 15 metų gale ar 16 pradžioje, tai kiek galima pagalvot kad jame vaikų užaugo biggrin.gif kokie du tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Kažin nėra kokio puslapiuko, kur būtų pagal serial number patikrinti, kada pagamintas vežimėlis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett' @ 2014 03 24, 20:34)
Kažin nėra kokio puslapiuko, kur būtų pagal serial number patikrinti, kada pagamintas vežimėlis?  rolleyes.gif

Jau mamos auksciau rase, kad sita info is tiesu ne tokia ir informatyvi. Geriausia vezimeli apziureti ir pamatyti jo bukle...o ne ziureti i metus smile.gif Siaip su vezimeliais kaip ir su masinomis biggrin.gif Visi seimininkai teigia viena: Masina vairavo senute pensininke. Vaziavo karta i savaite i baznycia ir aplamai masina daugiau garze stovejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 03 24, 21:12)
Jau mamos auksciau rase, kad sita info is tiesu ne tokia ir informatyvi.

Taip taip, skaičiau, bet vistiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett' @ 2014 03 23, 21:37)
Manau, ir NO skelbimų puslapiuose galima pasižvalgyti padėvėto  4u.gif

Tai ziurineju ir cia, ir LT 4u.gif visokiu variantu ieskau mirksiukas.gif

QUOTE(Pernille @ 2014 03 23, 23:39)
Galima No padevetu rasti tikrai. Mes pirkom NO padeveta 3 metus city cross uz 2300 nok. Puikiai veikia, tik medziagine dali issiskalbiau. Manau emmaljunga nesubyra taip greit  4u.gif
O del pirkimo LT ir vezimosi i NO, tai kiek bandziau lyginti nauju vezimuku kainas - LT gaunasi siek tiek brangiau. Plius jei kas suges, sulus LT pirktam vezimukui - ar NO pakeis detale uz dyka, ar galios garantija?  g.gif

Galvojau ir apie tai 4u.gif gerai, kad dar turiu laiko mastymams ax.gif Beda ta, kad patirties siuolaikiniams vezimams ir ju aptarnavimui neturiu, tad ir klausinejuos kaip nieko neismananti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2014 03 25, 21:55)
Beda ta, kad patirties siuolaikiniams vezimams ir ju aptarnavimui neturiu, tad ir klausinejuos kaip nieko neismananti blush2.gif

Ne tu viena patirties neturi, man irgi siuolaikiniai vezimukai tamsus miskas buvo. Ilindau i norvegiska puslapi, kur isbande keleta skirtingu firmu vezimus ir isrinko laimetoja (best i test) pagal atitinkamus kriterijus. Tokiu budu issirinkau Emmaljunga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pernille @ 2014 03 25, 23:38)
Ne tu viena patirties neturi, man irgi siuolaikiniai vezimukai tamsus miskas buvo. Ilindau i norvegiska puslapi, kur isbande keleta skirtingu firmu vezimus ir isrinko laimetoja (best i test) pagal atitinkamus kriterijus. Tokiu budu issirinkau Emmaljunga  ax.gif

Lygiai taip pat ir as lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, o čia mergaitės padės tą tamsą ir nežinomybę išsklaidyti 4u.gif
Atsakyti
Mano sesuo isigijo Edge duo Combi Capri Creme spalvos 2011 m. tikrai superines bukles su visais priedais, tik be autokedutes uz mano manymu gera kaina. 1700 Lt.

Noriu uzklausti, gal kas domejosi. Gal galima isigyti atskirai apsauga nuo saules ir ar imanoma ja pritvirtinti ant senesnio modeliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 03 31, 10:51)
Mano sesuo isigijo Edge duo Combi Capri Creme spalvos 2011 m. tikrai superines bukles su visais priedais, tik be autokedutes uz mano manymu gera kaina. 1700 Lt.

Noriu uzklausti, gal kas domejosi. Gal galima isigyti atskirai apsauga nuo saules ir ar imanoma ja pritvirtinti ant senesnio modeliuko?  g.gif

man irgi aktualu, nes seses paskolintam lopsy nera (nzn ar naujuose buna) ir tinklelio nuo uodu nera..maciau pirkt universalu, bet kazin ar emmaljungos buna?
Atsakyti