Dar prisiminiau: esu mačiusi šią moterį kaimo turizmo sodyboje Molėtų rajone senos močiutės išsiuvinėtą. Tai ten labai įdomiai konvertuota schema: iš toli kaip ir vaizdas geras, o arčiau priėjus atrodo kaip pikseliais išmėtyta...
Na ,man kaip nesiseka, taip nesiseka ,vakar paštas nedirbo ,tai vis dar audinio negavau ,kol laukiu ,susiruošiau siuvinėt ,schemą praganiau perdarė iš blogos kokybės ,į pm ,o tą kur turiu nieko nesimato .nervuoja kai neturiu ką veikt
uodegyte, uh..tikrai suprantu ta jausma, kai reik cia ir dabar..
o as pernelyg daug turiu, tai teko ir dvi naktis kryiavos is reikalo..gaminau knyga:
o cia praejusio savaitgalio fotke..cia mano mazoji krykstuke...Klausit kam cia rodau? ogi tam, kad suknele pasigirt...pazistama pasiuvo linine suknele, o dekoras mano..tik kolkas fotp is fotogrfes neturiu, tai is arti neparodysiu, tik bendra vaizda aisku visa esme matytusi is arti..yra drugeliI (krikstynu tema tokia buvo) ir apacia visa imta tokio kaip vijoklio su melynom gelytem motyvo is The sweethear tree dizaino plius karoliukai..aisku to dBAR CIA NESIMATO..