bet žinok, kartais tie išterliojimai dar gražiau gaunasi, nei kad bandai labai gražiai padaryti... atrodo, kad sugadinai, o pasirodo padarei geriau nei norėjosi
bandyk bandyk
oi ir aš kiek prisiterliojau
paskui slėpiau pirštų antspaudus po detalėmis
pati daugiau išsidažiau nei popierius
bet žinok, kartais tie išterliojimai dar gražiau gaunasi, nei kad bandai labai gražiai padaryti... atrodo, kad sugadinai, o pasirodo padarei geriau nei norėjosi
QUOTE(remini @ 2013 10 03, 22:34)
bandyk bandyk
oi ir aš kiek prisiterliojau
paskui slėpiau pirštų antspaudus po detalėmis
pati daugiau išsidažiau nei popierius
nu va, šiandien dar pasitreniravau, jau arčiau norimo rezultato gaunasi
Sumeistravau skrebuka Irmos konkursui
As dar bandau muza prisivilioti
Puski gražus darbelis
aš irgi naudojau burbulinį trafaretą, kurį pati išsipjausčiau, bet aišku vaizdas pas mane visai kitas
šiaip, kaip pirmą kartą darant skrebuką, tai tikrai buvo iššūkis man, su tuo trafaretu ir dažais, bet pagaliau pavyko išgauti norimą rezultatą
na o visa kita darosi paprasčiau ir greičiau, taigi su savo pirmuoju skrebuku esu jau netoli pabaigos, gal net per dvi dienas ir pribaigsiu
šiaip, kaip pirmą kartą darant skrebuką, tai tikrai buvo iššūkis man, su tuo trafaretu ir dažais, bet pagaliau pavyko išgauti norimą rezultatą
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 10 07, 16:56)
As dar bandau muza prisivilioti
, bet bent jau nagus pradeda niezteti kazka paskrebinti.
Skrebuke Irma reik eit ir daryt, sunkiausia gi nueit, o kai prisedi dazniausiai viskas liejasi laisvai 
Vasarele, laukiam laukiam tavo pirmojo
O as atnesu antra savaitgalio rezultata

Vasarele, laukiam laukiam tavo pirmojo

Puski šitą skrebuką jau tavo bloge apžiūrėjau
man jis labai, labai
gražesnis, net už konkursinį
Ader, o tu ar darysi skrebuką konkursui?
Ader, o tu ar darysi skrebuką konkursui?

Pasirodo kad dar nepamiršau kaip skrebinti
Didesni vaizdai bei aprašymas lietuvių kalba, bloge
Skrebuke Irma reik eit ir daryt, sunkiausia gi nueit, o kai prisedi dazniausiai viskas liejasi laisvai
Būtent tai ir pastebėjau
Gražuuuuuu...spalvinga ir lengva kaip grynas pavasaris
Einu į blogą dar apžiūrinėti...
Sveikutės sambruzdžio dalyvės
Pirmiausiai tai aišku aš apakus, kiek čia grožių naujų radau
ir kiek judesio
o šiaip tai su manim "supermama" visai nedraugauja... pranešimus apie judėjimą čia tai gaunu, tai negaunu... matyt priminimus čia užsukti reikės įsivesti į kalendorių
Turiu naują skrebuką parodymui. Rudenėjant tikiuosi dažniau dulkes nuo tinklaraščio nupūsti, nes dar yra trejetas alumų nerodytų internetinėj erdvėj

daugiau čia.
Pirmiausiai tai aišku aš apakus, kiek čia grožių naujų radau
o šiaip tai su manim "supermama" visai nedraugauja... pranešimus apie judėjimą čia tai gaunu, tai negaunu... matyt priminimus čia užsukti reikės įsivesti į kalendorių
Turiu naują skrebuką parodymui. Rudenėjant tikiuosi dažniau dulkes nuo tinklaraščio nupūsti, nes dar yra trejetas alumų nerodytų internetinėj erdvėj

daugiau čia.
o tishka, jau matau kad grozis, lekiu ziuret!!!!
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 10 08, 18:33)
deja si karta as pas. megstu konkursus ir tema superine ir netgi trafareta graziu rozyciu turiu ir nuotrauku is atostogu kruva. bet gi ...... is dvieju ranku liko pusantros ir paroje valandu daugiau neprisidejo
QUOTE(Puskis @ 2013 10 08, 15:32)
Puski,kaip gera vel matyti tavo darbelius
Irma, kaip visada nuostabus darbelis
QUOTE(tishka @ 2013 10 09, 10:36)
Turiu naują skrebuką parodymui.
grazus darbelis
nepatikesit, as irgi isivaziavau
Vasarele, o kur tavo pasiterliojimai?