Gal kas Klaipėdoje dovanojate stiklainius
mielai priglaustume
QUOTE(maksienė @ 2013 08 29, 13:06)
N E B E R A
Sveiki,
Turiu daug (virš 90 vnt) paprastų užsukamų 0.5 ltr talpos stiklainių. po 20 cnt. Jei imsit visus, tikrai sutarsim dėl nuolaidos
Taip pat didelį "maximinį"maišą apie 30-40vnt užsukamų nestandartinių (siaurėjančių į viršų) ir kitokių 0.5ltr - 0.4ltr stiklainiukų. Didelė dalis su dangteliais (bet iš patirties rekomenduoju naudoti naujus dangtelius). Neplauti. Už visus nestandartinius 5 Lt.
Vilnius
prašom
Turiu 24vnt.užsukamų stiklainių po 500ml.Nėra dangtelių.
Mainau į skalbimo miltelių dėžutę,skirtą automatinėms skalbimo mašinoms arba didesnį pienišką šokoladą.
Gyvenam Kaune,Sukilėlių pr.Laisviausia esu darbo dienom 9-12val.Tuomet ir galėtume susitikti.Galiu atnešt prie IKI (buvęs Topolis).Galim tartis ir dėl kitokio laiko.
Mainau į skalbimo miltelių dėžutę,skirtą automatinėms skalbimo mašinoms arba didesnį pienišką šokoladą.
Gyvenam Kaune,Sukilėlių pr.Laisviausia esu darbo dienom 9-12val.Tuomet ir galėtume susitikti.Galiu atnešt prie IKI (buvęs Topolis).Galim tartis ir dėl kitokio laiko.
Turiu nemažai 0,5 ltr.talpos užsukamų stiklainių. Yra ir dangteliai naudoti. Viso po 0,2 Lt. Panevėžys
2 l užsukamas 1 vnt
1,5 l užsukami 2 vnt
1 l užsukami 10 vnt
1 l neužsukami, o uzdaromi spec masinele 3 vnt
0,9 užsukami 14 vnt
0,7 l užsukami LIKO 20 vnt po 70 cnt
0,5 l užsukami - LIKO 6 vnt po 40 cnt
0,5 neužsukami, o uzdaromi spec masinele 6 vnt
yra dar keli 0,2-0,4 l
beveik visi su dangteliais
Vilnius
0,5 ir 0,7 l. uzsukami svarus su dangteliais stiklainiai .yra apie 50 vnt. po 40 ct.
Vilnius,Seskine.
Galiu keisti i cesnakus,kopustus,medu.
Vilnius,Seskine.
Galiu keisti i cesnakus,kopustus,medu.
skubiai IEŠKAU DIDELIO STIKLINIO INDO
laukiu pasiulymu i Az. Esu Garliavoje (Kauno raj.).
Parduodu stilainius.Visi stiklainiai yra su dangteliais (isskyrus 14 vienetu ,kurie yra uzdaromi spec masinele).Visi stiklainiai yra paruosti saugiam transportavimui - supakuoti i storo kartono dezes su dangciais.
LIKO ,TIK SIE INDELIAI:
3 litru - 5 vnt. (po 2.20)
3 litru - 6 vnt. (po 0.99 uzdaromi spec.masinele)
1.7 litro - 3 vnt .(po 1.90)
0.900 litro - 5 vnt. (po 0.99)
0.5 litro - 2 vnt (po 0.20 uzdaromi spec masinele)
1 litro - 5 vnt. (po 0.50 uzdaromi spec masinele)
2 litru - 1 vnt. (po 0.99 uzdaromi spec masinele)

supakuoti i tokias dezes:
LIKO ,TIK SIE INDELIAI:
3 litru - 5 vnt. (po 2.20)
3 litru - 6 vnt. (po 0.99 uzdaromi spec.masinele)
1.7 litro - 3 vnt .(po 1.90)
0.900 litro - 5 vnt. (po 0.99)
0.5 litro - 2 vnt (po 0.20 uzdaromi spec masinele)
1 litro - 5 vnt. (po 0.50 uzdaromi spec masinele)
2 litru - 1 vnt. (po 0.99 uzdaromi spec masinele)

supakuoti i tokias dezes:
QUOTE(inavn @ 2013 08 06, 12:19)
labas teiraujuosi del stiklainiu. ar dar turite?QUOTE(rasiux13 @ 2013 09 19, 08:21)
Turiu 24vnt.užsukamų stiklainių po 500ml.Nėra dangtelių.
Pažadėta