Mergaites, dar noreciau uzklausti del ivairiu dovanu, padeku ir pan... pan... Galima ir AZ.
Sukuosi tarp dvieju svenciu organizavimo, tai mano galva jau dabar istinusi. O ka reieks daryti geguzes men, ir dar persiplesti tarp dvieju vaiku.... mistika.
Mano galva be asmenines padekos aukletojoms,dar butu grazu parasyt padeka i koki svietima,laikrasti ar pan
Jei tikrai vertos

PRAŠAU PAGALBOS,GAL KAS PAŽYSTATE KRISTINA MAČIULIENĘ JI RASO KAD IS JONISKIO.PIRKOM IS JOS MOBILUJI TELEFONA PER SKELBIMUS IR JI MUS APGAVO NEATSAKO I SKAMBUCIUS IR NEATSIUNCIA TELEFONO GAL GALIT KAS KA APIE JA DAUGIAU SUZINOTI

Sveikos merginos
Ryt planuoju uzsakyma is everything5pounds.com.Prekes kaina 27LtJei surinsim daugiau daugiau vnt,bus pigiau.Laukiu prisijungianciu.Rasykit dydzius,spalva ir nuoroda i az

Ryt planuoju uzsakyma is everything5pounds.com.Prekes kaina 27LtJei surinsim daugiau daugiau vnt,bus pigiau.Laukiu prisijungianciu.Rasykit dydzius,spalva ir nuoroda i az

QUOTE(jasia @ 2014 03 13, 11:45)
Sveikos merginos

Sveika. Ar esi ką užsisakius iš ten ką nors? Įdomu kokia kokybė

QUOTE(vilma Liu @ 2014 03 20, 11:42)
kokia kokybė gali būti už 5 svarus...

Kur visos dingusios, išsislapsčiusios

QUOTE(vilma Liu @ 2014 03 20, 11:42)
Nesu,tik noriu pabandyti..Esu rankine maciusi parduotuveje,tik kaina aisku lietuviska

Gal kas turetu paskolint 2-3metu vaikui skruzdeliuko arba bitutes apranga?

Sveikos gyvos
Turiu keletą rūbelių iš ten, nu aišku kokybė nėr aukšta
Bet va sezonui batukai tikrai išsinešiojo, nesuplyšo.. O jei ir suplyštų - negaila išmesti
Dabar užsisakiau rankinę, lauksiu ką gausiu
Bus ir sezonui
Kaip gyvos?

QUOTE(jasia @ 2014 03 20, 15:38)
Nesu,tik noriu pabandyti..Esu rankine maciusi parduotuveje,tik kaina aisku lietuviska
Pasirode visai nebloga 

Turiu keletą rūbelių iš ten, nu aišku kokybė nėr aukšta

Dabar užsisakiau rankinę, lauksiu ką gausiu

Kaip gyvos?

QUOTE(BiZė @ 2014 03 27, 11:08)
Nu gyvos gyvos... o kaip tu begyvuoji, pasipasakok, aaaaa