Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamukai....

Mergaites, dar noreciau uzklausti del ivairiu dovanu, padeku ir pan... pan... Galima ir AZ.

Sukuosi tarp dvieju svenciu organizavimo, tai mano galva jau dabar istinusi. O ka reieks daryti geguzes men, ir dar persiplesti tarp dvieju vaiku.... mistika.
Atsakyti
Mano galva be asmenines padekos aukletojoms,dar butu grazu parasyt padeka i koki svietima,laikrasti ar pan ax.gif Jei tikrai vertos smile.gif
Atsakyti
PRAŠAU PAGALBOS,GAL KAS PAŽYSTATE KRISTINA MAČIULIENĘ JI RASO KAD IS JONISKIO.PIRKOM IS JOS MOBILUJI TELEFONA PER SKELBIMUS IR JI MUS APGAVO NEATSAKO I SKAMBUCIUS IR NEATSIUNCIA TELEFONO GAL GALIT KAS KA APIE JA DAUGIAU SUZINOTI verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ryt planuoju uzsakyma is everything5pounds.com.Prekes kaina 27LtJei surinsim daugiau daugiau vnt,bus pigiau.Laukiu prisijungianciu.Rasykit dydzius,spalva ir nuoroda i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2014 03 13, 11:45)
Sveikos merginos 4u.gif
Ryt planuoju uzsakyma is everything5pounds.com.Prekes kaina 27LtJei surinsim daugiau daugiau vnt,bus pigiau.Laukiu prisijungianciu.Rasykit dydzius,spalva ir nuoroda i az mirksiukas.gif

Sveika. Ar esi ką užsisakius iš ten ką nors? Įdomu kokia kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2014 03 20, 11:42)
Sveika. Ar esi ką užsisakius iš ten ką nors?  Įdomu kokia kokybė g.gif

kokia kokybė gali būti už 5 svarus... rolleyes.gif Aš pati perku ir tarpininkauju pirkimam iš UK, pirkus esu ir iš ten, todėl mačiau ką mergaitės gauna, tai ką aš žinau.... unsure.gif Asmeniškai manęs tai netenkina, jau geriau daugiau pamokėt, bet kad būt kaip reikiant unsure.gif

Kur visos dingusios, išsislapsčiusios biggrin.gif Kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2014 03 20, 11:42)
Sveika. Ar esi ką užsisakius iš ten ką nors?  Įdomu kokia kokybė g.gif

Nesu,tik noriu pabandyti..Esu rankine maciusi parduotuveje,tik kaina aisku lietuviska doh.gif Pasirode visai nebloga smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam bus idomu pasiskaitinėti http://www.supermama...;#entry66140784

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kviečiu sudalyvauti:

https://www.facebook...h...e=1

smile.gif
Atsakyti
Gal kas turetu paskolint 2-3metu vaikui skruzdeliuko arba bitutes apranga? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

QUOTE(jasia @ 2014 03 20, 15:38)
Nesu,tik noriu pabandyti..Esu rankine maciusi parduotuveje,tik kaina aisku lietuviska doh.gif Pasirode visai nebloga smile.gif

Turiu keletą rūbelių iš ten, nu aišku kokybė nėr aukšta smile.gif Bet va sezonui batukai tikrai išsinešiojo, nesuplyšo.. O jei ir suplyštų - negaila išmesti biggrin.gif

Dabar užsisakiau rankinę, lauksiu ką gausiu biggrin.gif Bus ir sezonui thumbup.gif

Kaip gyvos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 03 27, 11:08)
Kaip gyvos?  biggrin.gif

Nu gyvos gyvos... o kaip tu begyvuoji, pasipasakok, aaaaa ax.gif
Atsakyti