Kaip lietutis?

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 31, 08:55)
Geras

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 31, 15:22)
maniske irgi turi svajone,bet nemokamai niekaip,nebent pirmus metus i seseles,o paskui perstot,bus matyt kaip cia bus.
Kodel niekaip.. Turi dar daug (4m.)grazaus laiko siekt svajones

As tai kategoriskos nuomones.. Kad mokintis ten-kur pacio galimybes.. Kaip sakant "Nesokt auksciau bambos"...

Zinau,kad daug kas kitos nuomones.. Gal ir mano kada keisis,bet dabar jau vaikas gerai zino ja

Kas kitaip ir kaip masto?

Tai kad normalios profesijos studijų nemokamų nelabai yra, arba kelios vietos, į kurias sukišami studentai per pažintis, gimines ir pan
O studijuot nemokamą specialybę kuri nieko verta ir jokių perspektyvų, kad paskui dirbt sekretore, vadybininke ar pardavėja, tai ką aš žinau ar verta tam gaišti 4m...
O kur mokamos specialybės, tai bent gyvenime jos atsipirks....
Nu bet aišku, nė vienas tiesiai iš univiero nesėdo į direktoriaus kėdę.... Aš manau šiais laikais reik būt apsukriam, mokėt pakovot ir prasiskint sau kelia, ir nereiks tada išvis jokių univierų
O jei rimtai, tai mano galva išvis neišneša ką su savo bernu reiks daryt
Mokytis nenori (nors kiti mane guodžia, kad noras ateis kokioj 9-10kl kai bendraklasiai ims tuo domėtis ir rinktis kur ir ką...), gyvena dar fantazijų pasaulyje, o kad visur viskas kainuoja, už viską reik mokėt, visko reik siekt pačiam ir pakovot už vietą po saule - nelabai dar dašunta
Nu bet manau su laiku ateis tas suvokimas ir mąstymas, kad pats yra savo gyvenimo kalvis....

Nu bet aišku, nė vienas tiesiai iš univiero nesėdo į direktoriaus kėdę.... Aš manau šiais laikais reik būt apsukriam, mokėt pakovot ir prasiskint sau kelia, ir nereiks tada išvis jokių univierų

O jei rimtai, tai mano galva išvis neišneša ką su savo bernu reiks daryt

Sveikos,
Ar priimta pasiklydusius zmones
Mano bernas, kad ir mokosi gerai,bet nežino ko nori, svaigsta nesąmones, jei taip toliau imsiu i rankas ir darys ką pasakysiu. Negaliu skustis šiemet dirbo skynė braškes, tai siek tiek užsidirbo, bent jau apsirengti galės kaip norės, saugo pinigus dabar
Ar priimta pasiklydusius zmones

Mano bernas, kad ir mokosi gerai,bet nežino ko nori, svaigsta nesąmones, jei taip toliau imsiu i rankas ir darys ką pasakysiu. Negaliu skustis šiemet dirbo skynė braškes, tai siek tiek užsidirbo, bent jau apsirengti galės kaip norės, saugo pinigus dabar

Na ką, kaip supratau myto nebus, tai ramiai išvažiuoju į Palangą - gavau merginai sanatoriją...
univeras tikrai negarantuoja šiltos vietelės
tai šaunuolis, maniškė aukle padirba kartais.
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 01, 11:26)
Aš manau šiais laikais reik būt apsukriam, mokėt pakovot ir prasiskint sau kelia, ir nereiks tada išvis jokių univierų

QUOTE(Roga @ 2014 08 01, 11:33)
Negaliu skustis šiemet dirbo skynė braškes, tai siek tiek užsidirbo, bent jau apsirengti galės kaip norės, saugo pinigus dabar 

Norika-o kas yra "normalios" studijos,profesija?
Mano galva tai tas ko pats zmogus nori,ka jaucia,kad myles,dirbs su atsidavimu ir pan..Jei pvz maniskis statybininkas ir is savo darbo jaucia malonuma,atsidavima,tai ko daugiau truksta.. Yra koks yra.. Gal pasvajoja,kad va,o jei buciau koks teisininkas,bankininkas,ekonomikas..Vaiksciociau su papke pazasty
Gali svajot,nesvajojes,jei neduota,tai neduota..Vien "popiergalis" gautas taves tokiu nepadarys kokiu gali piest fantazijose
Svarbiausia rast savy sriti kazkokia megiama,tai duota,skirta..
Na gali but apsukrus kazkokioj srity,bet mokytis tingi,gal tada ir uz babkes reiktu
Vyro sunenas bais gabus mokslams.. I visus univierus LT gauna nemokamai mokintis.. 25m.,bet dar neatranda saves.. Lyg meno kritikas kazkoks bus
Jis toks wau a nematet,negirdejot,uzsimerkes mokslus skina
Bet kazi ar kas jau ant padeklo gyvenima paduos.. dabar tai puikiai jauciasi ant tevu sunkiai uzdirbtos kapeikos,sprando.. Toks gabus,toks versis jau didelis,kaip nors jau galetu bent ant cigareciu tevu neprasyt
Kitas broliukas jo.. Nelabai su mokslais gerai buvo..bet tevai i teise "ikiso".. Ziuresim kas bus,dabar tai tik gitara patarskint sugeba
(karta paprasiau atsukt varzteli,tai teva pakviete pagalbon
Mama visa gyvenima jiems kale i galva,kad didziai mokslas yra svarbiausia gyvenime..)
Zinau ne viena siu metu moksleivi kuris sieke ir istojo nemokamai i universitetus
(is artimos aplinkos,tikrai zinau,kad be pazinciu ir blatu kokiu).
Roga-senas vilkas,kokio cia dar priemimo nori?
Nebent baliu surengt,stala nutiest vaisem

Svarbiausia rast savy sriti kazkokia megiama,tai duota,skirta..

Na gali but apsukrus kazkokioj srity,bet mokytis tingi,gal tada ir uz babkes reiktu

Vyro sunenas bais gabus mokslams.. I visus univierus LT gauna nemokamai mokintis.. 25m.,bet dar neatranda saves.. Lyg meno kritikas kazkoks bus

Kitas broliukas jo.. Nelabai su mokslais gerai buvo..bet tevai i teise "ikiso".. Ziuresim kas bus,dabar tai tik gitara patarskint sugeba

Zinau ne viena siu metu moksleivi kuris sieke ir istojo nemokamai i universitetus

QUOTE(Lakšmi @ 2014 08 01, 11:57)
Na ką, kaip supratau myto nebus, tai ramiai išvažiuoju į Palangą - gavau merginai sanatoriją...
univeras tikrai negarantuoja šiltos vietelės

Palanga gerai, mes žiema važiuojame, kada mano vaikams sunkiausia, abu vežu tada.
darbas gerai, nes tada labiau vertina pinigus.
QUOTE(*Gina @ 2014 08 01, 12:01)

aš galvoju jei vaikas neapsisprendžia ir mėtosi tėvai turi pastumėti dirbti arba mokytis priklauso nuo vaiko.
balių nesurengsiu

oi su tais mokslais,mes abu su tėvu bemoksliai,o vaikams pasakyta - kažko norit pasiekt daugiau nei mes - turit patys stengtis.Tata sakė aš dirbu dėl visų mūsų namų,o jau mokslams patys užsidirbkit,nesugebat,mokykites pagal galimybes - visą gyvenimą neišlaikysiu
Roga,o tu ne Vilniui ?nes mačiau ten meete foto

Roga,o tu ne Vilniui ?nes mačiau ten meete foto

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 02, 13:22)
Vilniuje šventėme mažylės gimtadienį su draugais

Aš Radviliškyje taip ir nesusiradau draugu, dauguma Vilniuje, arba Šiauliuose.
QUOTE(Roga @ 2014 08 02, 14:57)
Vilniuje šventėme mažylės gimtadienį su draugais
ten musu visi draugai, bet negauname darželio, tai gyvename Radviliškyje.

aišku

gal žinai Radviliškyje kažkur esantį skuduryną kuriame yra dėlionių-puzlių nebrangių

gal antradienį būtų norinčių susitikti

kaip jums šiąnakt škvalas

tik užmigom,kaip pašokau maniau,kad širdis išlips

vėjas langus drąsko,žaibai atrodo kieme krenta ,o lietus kaip iš kiauro krenta

pas kaimynus šviesos visuose languose susijungė,matyt visi kaip ir aš per rozetes perbėgo,nes paskui visuose languose tamsu

kaip aš bijau tokių dalykų