Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamukai....

Kaip lietutis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 07 31, 15:12)
Kaip lietutis? smile.gif

thumbup.gif pagaliau normaliai pasiliejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 31, 08:55)
tai nedidukė,maniškė ištįso - 177,jau galvą turiu pakelt jei šalia stovi  biggrin.gif

Geras bigsmile.gif Paskutinį kart kai mačiau, už mane mažesnė buvo doh.gif Dabar neįsivaizduoju net kaip atrodo, gatvėj nepažinčiau turbūt biggrin.gif Bet juk ir pati nesi žema, tai ką norėt..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 31, 15:22)
maniske irgi turi svajone,bet nemokamai niekaip,nebent pirmus metus i seseles,o paskui perstot,bus matyt kaip cia bus.

Kodel niekaip.. Turi dar daug (4m.)grazaus laiko siekt svajones mirksiukas.gif
As tai kategoriskos nuomones.. Kad mokintis ten-kur pacio galimybes.. Kaip sakant "Nesokt auksciau bambos"... cool.gif Neisivaizduoju uz koki moksla vaikui mokeciau..Islaikymas kitam mieste-jau man viskas ka suteikciau cool.gif Jei nepajegi vaikeli-tai nepajegi.Daryk pertrauka,padirbk,uzsidirbk tai ne savo nosiai profesijai,issilavinimui... Ypac kai jau keleta metu gali zinoti kokiu ir is ko balu reikes...
Zinau,kad daug kas kitos nuomones.. Gal ir mano kada keisis,bet dabar jau vaikas gerai zino ja smile.gif
Kas kitaip ir kaip masto? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 01 rugpjūčio 2014 - 08:25
Tai kad normalios profesijos studijų nemokamų nelabai yra, arba kelios vietos, į kurias sukišami studentai per pažintis, gimines ir pan doh.gif O studijuot nemokamą specialybę kuri nieko verta ir jokių perspektyvų, kad paskui dirbt sekretore, vadybininke ar pardavėja, tai ką aš žinau ar verta tam gaišti 4m... g.gif O kur mokamos specialybės, tai bent gyvenime jos atsipirks....
Nu bet aišku, nė vienas tiesiai iš univiero nesėdo į direktoriaus kėdę.... Aš manau šiais laikais reik būt apsukriam, mokėt pakovot ir prasiskint sau kelia, ir nereiks tada išvis jokių univierų lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai mano galva išvis neišneša ką su savo bernu reiks daryt doh.gif Mokytis nenori (nors kiti mane guodžia, kad noras ateis kokioj 9-10kl kai bendraklasiai ims tuo domėtis ir rinktis kur ir ką...), gyvena dar fantazijų pasaulyje, o kad visur viskas kainuoja, už viską reik mokėt, visko reik siekt pačiam ir pakovot už vietą po saule - nelabai dar dašunta doh.gif Nu bet manau su laiku ateis tas suvokimas ir mąstymas, kad pats yra savo gyvenimo kalvis.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar priimta pasiklydusius zmones blush2.gif

Mano bernas, kad ir mokosi gerai,bet nežino ko nori, svaigsta nesąmones, jei taip toliau imsiu i rankas ir darys ką pasakysiu. Negaliu skustis šiemet dirbo skynė braškes, tai siek tiek užsidirbo, bent jau apsirengti galės kaip norės, saugo pinigus dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką, kaip supratau myto nebus, tai ramiai išvažiuoju į Palangą - gavau merginai sanatoriją...

QUOTE(NORIKA @ 2014 08 01, 11:26)
Aš manau šiais laikais reik būt apsukriam, mokėt pakovot ir prasiskint sau kelia, ir nereiks tada išvis  jokių univierų  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif univeras tikrai negarantuoja šiltos vietelės
QUOTE(Roga @ 2014 08 01, 11:33)
Negaliu skustis šiemet dirbo skynė braškes, tai siek tiek užsidirbo, bent jau apsirengti galės  kaip norės, saugo pinigus dabar lotuliukas.gif

tai šaunuolis, maniškė aukle padirba kartais.
Atsakyti
Norika-o kas yra "normalios" studijos,profesija? g.gif Mano galva tai tas ko pats zmogus nori,ka jaucia,kad myles,dirbs su atsidavimu ir pan..Jei pvz maniskis statybininkas ir is savo darbo jaucia malonuma,atsidavima,tai ko daugiau truksta.. Yra koks yra.. Gal pasvajoja,kad va,o jei buciau koks teisininkas,bankininkas,ekonomikas..Vaiksciociau su papke pazasty biggrin.gif Gali svajot,nesvajojes,jei neduota,tai neduota..Vien "popiergalis" gautas taves tokiu nepadarys kokiu gali piest fantazijose g.gif
Svarbiausia rast savy sriti kazkokia megiama,tai duota,skirta.. g.gif
Na gali but apsukrus kazkokioj srity,bet mokytis tingi,gal tada ir uz babkes reiktu g.gif
Vyro sunenas bais gabus mokslams.. I visus univierus LT gauna nemokamai mokintis.. 25m.,bet dar neatranda saves.. Lyg meno kritikas kazkoks bus g.gif Jis toks wau a nematet,negirdejot,uzsimerkes mokslus skina bis.gif Bet kazi ar kas jau ant padeklo gyvenima paduos.. dabar tai puikiai jauciasi ant tevu sunkiai uzdirbtos kapeikos,sprando.. Toks gabus,toks versis jau didelis,kaip nors jau galetu bent ant cigareciu tevu neprasyt g.gif
Kitas broliukas jo.. Nelabai su mokslais gerai buvo..bet tevai i teise "ikiso".. Ziuresim kas bus,dabar tai tik gitara patarskint sugeba g.gif (karta paprasiau atsukt varzteli,tai teva pakviete pagalbon lotuliukas.gif Mama visa gyvenima jiems kale i galva,kad didziai mokslas yra svarbiausia gyvenime..)
Zinau ne viena siu metu moksleivi kuris sieke ir istojo nemokamai i universitetus victory.gif (is artimos aplinkos,tikrai zinau,kad be pazinciu ir blatu kokiu).

Roga-senas vilkas,kokio cia dar priemimo nori? biggrin.gif Nebent baliu surengt,stala nutiest vaisem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 01 rugpjūčio 2014 - 11:05
QUOTE(Lakšmi @ 2014 08 01, 11:57)
Na ką, kaip supratau myto nebus, tai ramiai išvažiuoju į Palangą - gavau merginai sanatoriją...
thumbup.gif  thumbup.gif univeras tikrai negarantuoja šiltos vietelės
tai šaunuolis, maniškė aukle padirba kartais.

Palanga gerai, mes žiema važiuojame, kada mano vaikams sunkiausia, abu vežu tada.
darbas gerai, nes tada labiau vertina pinigus.

QUOTE(*Gina @ 2014 08 01, 12:01)

Roga-senas vilkas,kokio cia dar priemimo nori? biggrin.gif Nebent baliu surengt,stala nutiest vaisem biggrin.gif

aš galvoju jei vaikas neapsisprendžia ir mėtosi tėvai turi pastumėti dirbti arba mokytis priklauso nuo vaiko.

balių nesurengsiu lotuliukas.gif o susitikti mielu noru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 01 rugpjūčio 2014 - 11:51
oi su tais mokslais,mes abu su tėvu bemoksliai,o vaikams pasakyta - kažko norit pasiekt daugiau nei mes - turit patys stengtis.Tata sakė aš dirbu dėl visų mūsų namų,o jau mokslams patys užsidirbkit,nesugebat,mokykites pagal galimybes - visą gyvenimą neišlaikysiu cool.gif

Roga,o tu ne Vilniui ?nes mačiau ten meete foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 02, 13:22)
Roga,o tu ne Vilniui ?nes mačiau ten meete foto  mirksiukas.gif

Vilniuje šventėme mažylės gimtadienį su draugais 4u.gif ten musu visi draugai, bet negauname darželio, tai gyvename Radviliškyje.
Aš Radviliškyje taip ir nesusiradau draugu, dauguma Vilniuje, arba Šiauliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 02 rugpjūčio 2014 - 14:05
QUOTE(Roga @ 2014 08 02, 14:57)
Vilniuje šventėme mažylės gimtadienį su draugais 4u.gif  ten musu visi draugai, bet negauname darželio, tai gyvename Radviliškyje.
Aš Radviliškyje taip ir nesusiradau draugu, dauguma Vilniuje, arba Šiauliuose.

aišku mirksiukas.gif

gal žinai Radviliškyje kažkur esantį skuduryną kuriame yra dėlionių-puzlių nebrangių g.gif

gal antradienį būtų norinčių susitikti g.gif

kaip jums šiąnakt škvalas doh.gif
tik užmigom,kaip pašokau maniau,kad širdis išlips doh.gif
vėjas langus drąsko,žaibai atrodo kieme krenta ,o lietus kaip iš kiauro krenta doh.gif
pas kaimynus šviesos visuose languose susijungė,matyt visi kaip ir aš per rozetes perbėgo,nes paskui visuose languose tamsu doh.gif
kaip aš bijau tokių dalykų doh.gif
Atsakyti