Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

Karusia, o kodel jus supriesinat vertybes? Tai jeigu man svarbu figuros linkiai, nereiskia, kad man nerupi karjera, seima, ar astrus protas. Ir atvirksciai. Tai va, reiskia jeigu as nepatenkinta savo figura, vienas is savivertes komponentu zemeja, o ir visa saviverte smunka..

S cia klause mano ugio - 176cm.. svoris 61. Nesioju M dydi ir esu patenkinta viskuom. Dideliu pastangu nedejau ir nededu, kol kas, kad islaikyciau forma. Jei reiketu, ne nedvejociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 09 06, 13:40)

S cia klause mano ugio - 176cm.. svoris 61. Nesioju M dydi ir esu patenkinta viskuom. Dideliu pastangu nedejau ir nededu, kol kas, kad islaikyciau forma. Jei reiketu, ne nedvejociau biggrin.gif

mano ugis toks pat, esu kazkada sverus 60, bet rubai tikrai ne M buvo, o S ir XS..matyt dar ir sudejimas, kaulai turi itakos. Ir jum +10 kg prilygtu tragedijai? Hm, idomu..nors jaunysteje ir neturedama vaiku as irgi taip galvojau smile.gif paskui kazkaip keiciasi mastymas, deliojasi kiti prioritetai ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 09 06, 13:40)
Karusia, o kodel jus supriesinat vertybes? Tai jeigu man svarbu figuros linkiai, nereiskia, kad man nerupi karjera, seima, ar astrus protas. Ir atvirksciai. Tai va, reiskia jeigu as nepatenkinta savo figura, vienas is savivertes komponentu zemeja, o ir visa saviverte smunka..

nesupriešinu. Vienus dalykus vertini labiau nei kitus, ir jei iškyla pasirinkimas - renkiesi tai, kas tavo vertybių skalėje aukščiau. Tarkime - dvi valandos - sporto salei ar papildomam darbui/studijoms?
Atsakyti

QUOTE(Karusia @ 2013 09 06, 14:30)
nori - padiskutuosiu tavo stiliuje - į veidrodį pasižiūrėk, tauški bile ką, išsiaiškintoja, *** mat atsirado irnesakyk.gif aš visvien netikiu, kad tu netiki, kad Marla gerai jaučiasi biggrin.gif

Na va, pagaliau normaliai kalbėt pradėjai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 06, 14:44)
mano ugis toks pat, esu kazkada sverus 60, bet rubai tikrai ne M buvo, o S ir XS..matyt dar ir sudejimas, kaulai turi itakos. Ir jum +10 kg prilygtu tragedijai? Hm, idomu..nors jaunysteje ir neturedama vaiku as irgi taip galvojau smile.gif paskui kazkaip keiciasi mastymas, deliojasi kiti prioritetai ir pan. smile.gif

Yra pas mane ir vaikai du. Ir vis tiek man ne dzin kaip atrodau. Taip +10 man butu tragedija.
Atsakyti

QUOTE(carlet @ 2013 09 06, 13:25)
. Buti paciai sau nepatraukliai  negraziai pats baisiausias dalykas.

nu tikrai, kad baisiausias.
Dienos citata beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 06, 14:19)
As LAIMINGA buvau, kad galejau valgyti bet ka ir bet kada.

Tai va būtent, kad tu buvai laiminga, dėl to, kad valgyt gali viską, bet ne dėl konkrečiai turimo svorio. Juk nesakai, kad buvau laiminga su savo svoriu, dabar labai gaila, kad jis krenta, labai, norėčiau + 20 kg. mažiausiai priaugt.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2013 09 06, 13:51)
nu tikrai, kad baisiausias.
Dienos citata beveik  biggrin.gif

"ir apskritai papai ne tam, kad vaikus maitintum". nenurungs.
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 09 06, 13:50)
Yra pas mane ir vaikai du. Ir vis tiek man ne dzin kaip atrodau. Taip +10 man butu tragedija.

biggrin.gif ne apie "dzin" kalba...cia kazkas teisingai raso apie vertybes ir ju sudeliojima mirksiukas.gif
siaip tai man dabar minus 10 butu tragedija, na ne tragedija, bet jau nebegrazu g.gif nepatinka per daug kudos figuros..Bet cia sakau dar nuo sudejimo priklauso. Reikia pamatyti, kad ivertint. Viena su tuo 60 vienaip atrodo, kita kitaip...
Atsakyti
aisku, jei yra kompleksas "kaip as atrodau", tai tie kilogramai nulemia gyventi ar mirti. kitas dalykas, kad is to reik isaugt, vienam anksciau, kitam veliau pavyksta.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti