Na sugluminot mane

Is pradziu as ir galvojau lai buna pasmuke, bet kazkaip jie storoki, man ties nugara atvepe kiek.. Bet antra vertus jauciu ir as nebusiu tokia liekna kaip dabar visada..

Grisiu kazkiek i formas vistiek. Gal rimtai pasilikt..

Tas paplesymas ir spalva man labai labai

Va tamsus tai tikrai visiskai netiko, reikejo 2 dydziais mazesniu. Na zodziu, jauciu lai paguli spintoj

Ziauriai neapsisprendus as
Beje, gavau maudymke, 2 dydi.

Realiai labai grazi

Keista, turbut niekad neturejau vientiso, bet patiko. Vyras gyre

Nezinau, gal ir 4 dydis butu ok, kazkokia apspausta jauciuos, bet gal kad nepratus, nes nera isireze nei ties pazastukais, nei ties uzpakaliu. Graziai ziuris. Patiko, kad relaiai nemazai zalios spalvos imaisyta. Zodziu, neblogs neblogs

Beja,
Dideja, tikrai, nei sijonukas nei dzinsai nesiziuri

Gal dzinsai pasitrumpinus dar kitaip ziuretus, bet db nekas. O sijonukas tai tikrai bobutiskas. Gal ir ne tiek kiek del modelio, kiek del ilgio
Gytes svarkelis, labai labai

Apie figura po

net nekalbu

Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Buckiukas @ 2013 08 15, 10:25)
Sakyčiau, kad abeji nedidinti, mano 28 dydis kaip ir kitų. Tik tų toothpick modelis toks, kad ir neplonoms šlaunims per platūs per tą vietą. Nežinau, kokios jos turi būt, kad būtų aptempta... Siaurinsiu, nes išorinė siūlė paprasta, neturėtų būt sudėtinga truputį pataisyt, o patys džinsai tikrai gražūs.
Someday, man irgi gražiai žiūrisi.

Manieji man labiau aptempti, bet irgi labai patenkinta jais. Tik kadangi manieji ne Tall, tai trumpoki. Jie ir turi būt trumpinti, bet man dar trumpesni.
Mano ir ne TALL, tad kai pasikeliu i reikiama vieta, i trumpoki gaunasi...