Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Gyte, labai grazus swarkelis. Man abu "nederinukai" l grazus! mirksiukas.gif
Someday, koookie grazus. wub.gif wub.gif O man ir laisvi visai gerai ziurisi... smile.gif O as dar negavau nei skaiciulu... tikiuos siand sulaukti. doh.gif
Dideja, tikrai, matem visai kitokius derinukus. Tai sitie rubeliai 100% ne Tavo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Someday, man labai graziai ziurisi thumbup.gif
Tiek dzinsai, tiek visas derinukas 4u.gif
Atsakyti
Someday, nepardavinekit dzinsiuku!!!!!!!!!!
Jums tobulai atrodo. Dar graziau nei aptempti butu. Pasilikit pasilikit!!!
Atsakyti
Someday, nematau kurioj cia vietoj kas apsmuke g.gif na nebent labai issitampytu nesiojant, bet nemanau. pagal mane viskas labai gerai, kaip tik tokie lux neperdaug aptempti. Neparduokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 08 15, 08:37)
O tai kaip jų dydžiai? didinti vis dėlto? mačiau 27 parduodi, gal man geri būtų g.gif pvz, aš tų ryškių toothpick turiu 28, man jie didoki, tilpčiau ir į 27...

Sakyčiau, kad abeji nedidinti, mano 28 dydis kaip ir kitų. Tik tų toothpick modelis toks, kad ir neplonoms šlaunims per platūs per tą vietą. Nežinau, kokios jos turi būt, kad būtų aptempta... Siaurinsiu, nes išorinė siūlė paprasta, neturėtų būt sudėtinga truputį pataisyt, o patys džinsai tikrai gražūs.

Someday, man irgi gražiai žiūrisi. bigsmile.gif Manieji man labiau aptempti, bet irgi labai patenkinta jais. Tik kadangi manieji ne Tall, tai trumpoki. Jie ir turi būt trumpinti, bet man dar trumpesni.
Atsakyti
Na sugluminot mane doh.gif lotuliukas.gif Is pradziu as ir galvojau lai buna pasmuke, bet kazkaip jie storoki, man ties nugara atvepe kiek.. Bet antra vertus jauciu ir as nebusiu tokia liekna kaip dabar visada.. g.gif Grisiu kazkiek i formas vistiek. Gal rimtai pasilikt.. ax.gif Tas paplesymas ir spalva man labai labai wub.gif wub.gif Va tamsus tai tikrai visiskai netiko, reikejo 2 dydziais mazesniu. Na zodziu, jauciu lai paguli spintoj biggrin.gif Ziauriai neapsisprendus as doh.gif
Beje, gavau maudymke, 2 dydi.
user posted image
Realiai labai grazi wub.gif Keista, turbut niekad neturejau vientiso, bet patiko. Vyras gyre blink.gif lotuliukas.gif Nezinau, gal ir 4 dydis butu ok, kazkokia apspausta jauciuos, bet gal kad nepratus, nes nera isireze nei ties pazastukais, nei ties uzpakaliu. Graziai ziuris. Patiko, kad relaiai nemazai zalios spalvos imaisyta. Zodziu, neblogs neblogs thumbup.gif
Beja, Dideja, tikrai, nei sijonukas nei dzinsai nesiziuri ax.gif Gal dzinsai pasitrumpinus dar kitaip ziuretus, bet db nekas. O sijonukas tai tikrai bobutiskas. Gal ir ne tiek kiek del modelio, kiek del ilgio g.gif
Gytes svarkelis, labai labai wub.gif wub.gif Apie figura po nestuke.gif net nekalbu doh.gif thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Buckiukas @ 2013 08 15, 10:25)
Sakyčiau, kad abeji nedidinti, mano 28 dydis kaip ir kitų. Tik tų toothpick modelis toks, kad ir neplonoms šlaunims per platūs per tą vietą. Nežinau, kokios jos turi būt, kad būtų aptempta... Siaurinsiu, nes išorinė siūlė paprasta, neturėtų būt sudėtinga truputį pataisyt, o patys džinsai tikrai gražūs.

Someday, man irgi gražiai žiūrisi.  bigsmile.gif  Manieji man labiau aptempti, bet irgi labai patenkinta jais. Tik kadangi manieji ne Tall, tai trumpoki. Jie ir turi būt trumpinti, bet man dar trumpesni.

Mano ir ne TALL, tad kai pasikeliu i reikiama vieta, i trumpoki gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 15, 10:39)
Na sugluminot mane  doh.gif  lotuliukas.gif Is pradziu as ir galvojau lai buna pasmuke, bet kazkaip jie storoki, man ties nugara atvepe kiek.. Bet antra vertus jauciu ir as nebusiu tokia liekna kaip dabar visada.. g.gif Grisiu kazkiek i formas vistiek. Gal rimtai pasilikt..  ax.gif Tas paplesymas ir spalva man labai labai wub.gif  wub.gif Va tamsus tai tikrai visiskai netiko, reikejo 2 dydziais mazesniu. Na zodziu, jauciu lai paguli spintoj biggrin.gif Ziauriai neapsisprendus as doh.gif

Mano ir ne TALL, tad kai pasikeliu i reikiama vieta, i trumpoki gaunasi...

Someday, bet jie ir yra trumpinti... Nei vieni neigiamo atsiliepimo nesulauket , o atvirksciai vien tik didziausius pagyrimus - tad susimastykit tikrai smile.gif
Atsakyti
Someday, super atrodot, man labai patinka taip gulintys dzinsai, kazkas link boyfriend, labai labai.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 08 15, 10:02)
Dideja, tikrai, matem visai kitokius derinukus. Tai sitie rubeliai 100% ne Tavo!  mirksiukas.gif

Tai jau taip, zinau mirksiukas.gif

QUOTE(someday... @ 2013 08 15, 10:39)
Beja, Dideja, tikrai, nei sijonukas nei dzinsai nesiziuri ax.gif Gal dzinsai pasitrumpinus dar kitaip ziuretus, bet db nekas. O sijonukas tai tikrai bobutiskas. Gal ir ne tiek kiek del modelio, kiek del ilgio g.gif

Dzinsu nebereikes trumpinti, nes jie jau parduoti smile.gif

O del sijonuko...ar jums, merginos, jis ir ant manekenes atrodo "bobutiskas"? Man tai ant manikenes visai neblogai ziuris smile.gif , tiesiog taip isejo, kad as siam sijonui nevykes modelis, na didokas jis man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 15 rugpjūčio 2013 - 09:52
SOMEDAY nepykit 4u.gif 4u.gif bet man negrazu blush2.gif man jie atrodo didoki, per slaunis ir blauzdas dar butu nieo vaizdas, bet man nepatinka ties uztrauktuko apacia kaip atrodo, kabo viskas blush2.gif

GYTE svarkelis atrodo thumbup.gif labai man grazu prie to sijono wub.gif
Na o figura jusu is po gimdymo blink.gif atrodot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 15 rugpjūčio 2013 - 09:56
QUOTE(Dideja @ 2013 08 15, 10:51)
Tai jau taip, zinau mirksiukas.gif
Dzinsu nebereikes trumpinti, nes jie jau parduoti smile.gif

O del sijonuko...ar jums, merginos, jis ir ant manekenes atrodo "bobutiskas"? Man tai ant manikenes visai neblogai ziuris smile.gif , tiesiog taip isejo, kad as siam sijonui nevykes modelis, na didokas jis man ax.gif

Man atrodo, kad tokie sijonukai tinkami tik labai lieknoms, be klubu...
Atsakyti
Someday, sakyčiau , kad negražu , tik jei pati pirkti norėčiau biggrin.gif

Žiauriai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 15 rugpjūčio 2013 - 10:08