Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Driu, labai dailu wub.gif Ir kojos labai prasmatnios rolleyes.gif

Gavau balta Nolitos svarkeli, XS d. (atitinka S d.), labai mielas, tvarkingas, patogus, zodziu, kiek puosnesne melyno dzinsinio svarkelio versija.
user posted image

Atsakyti
Aireda: gražiai atrodote. Pagaliau pamaciau lengva derinuka prie šių dzinsu (pati tokius turiu). thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
driu,beprotiškai jau seksualus bigsmile.gif bigsmile.gif tas jūsų darbinis variantas bigsmile.gif , pritariu visoms narėms drinks_cheers.gif
ypač šį kartą ant aukštakulnių išryškėjo jūsų kojų grožis wub.gif wub.gif

aireda,
gražiai atrodo ant jūsų, drinks_cheers.gif tas švarkiukas, aš į jį žiūrėjau, bet susilaikiau g.gif ax.gif nebeužsisakiau, tai su 90 cm krutine užtenka xs džinsinių švarkelių g.gif ax.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 rugpjūčio 2013 - 16:55
Aireda, svarkelis labai graziai atrodo wub.gif Tiek melynas kur Gyte rodesi, tiek sis baltas abu labai faini, net nezinociau kuri pasirinkti biggrin.gif abieju norisi
Atsakyti
Aciu uz pagyras kojoms, kai jas sako moterys, kazkaip netiketa, bet labai malonu smile.gif

Aireda, cia is serijos- genealumas paprastume, labai miela ir grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 22 rugpjūčio 2013 - 18:46
QUOTE(driu @ 2013 08 22, 09:55)

Dailus derinys. Kaip batelių modelis vadinasi? blush2.gif Nerealūs bateliai

QUOTE(Aireda @ 2013 08 22, 14:48)

Labai puošnus švarkelis, nors ir džinsinis smile.gif
Atsakyti
Na as tu koju uzsuku ne karta paziureti,na tikrai idealios kojytes wub.gif Driu net pavydziu baltu pavydu smile.gif Ir derinukas toks darbinis sexy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 08 22, 10:55)
Siandienos darbinis JCrew, paprasta ir patogu, sijona, tiesa po keliu apsimovimu nesiau siaurinti  4u.gif

Labai grazu thumbup.gif
Sijonuka ir as toki turiu, tik 4 dydi su 97 cm, tai noretusi kad ziuretusi kaip jums, tiks aptemtesnis, o dabar pas mane atrodo kad uzsidejus kelis kartus apsisuks aplinkui g.gif Mastau ar parduoti ir ieskoti 2, ar nesti siuvejai g.gif

AIREDA grazus svarkiukas ir derinukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 22 rugpjūčio 2013 - 20:56
QUOTE(driu @ 2013 08 22, 09:55)
Siandienos darbinis JCrew, paprasta ir patogu, sijona, tiesa po keliu apsimovimu nesiau siaurinti  4u.gif

Labai gražu, bet tokia figūra papuoštų bet kokį derinuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 08 22, 10:55)

Paprasta, bet tikrai grazu smile.gif
Sali bet kaip susivyniojot ar kazkoks spec risimas? Ziurisi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 08 22, 15:48)

Gavau balta Nolitos svarkeli, XS d. (atitinka S d.), labai mielas, tvarkingas, patogus, zodziu, kiek puosnesne melyno dzinsinio svarkelio versija.

Aireda, grazu, atrodo toks grakstus ir lengvutis wub.gif

QUOTE(enura @ 2013 08 22, 18:51)
Aireda, svarkelis labai graziai atrodo  wub.gif Tiek melynas kur Gyte rodesi, tiek sis baltas abu labai faini, net nezinociau kuri pasirinkti  biggrin.gif abieju norisi

Man irgi abu dailus, bet pasirinkciau melyna del praktiniu sumetimu biggrin.gif Baltas toks trapus atrodo, prisilietei vos kur ir skalbt ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2013 08 22, 21:27)
Sali bet kaip susivyniojot ar kazkoks spec risimas? Ziurisi labai gerai.

surisu du galiukus ir apsivinioju pora kartu smile.gif siandien ryte labai pritrukau tigrinio salio, gal kuriai atsibodes ar nereikalingas, rasykit, butu labai didelis aciu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2013 08 22, 20:59)
Labai gražu, bet tokia figūra papuoštų bet kokį derinuką  thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 22, 20:53)
Sijonuka ir as toki turiu, tik 4 dydi su 97 cm, tai noretusi kad ziuretusi kaip jums, tiks aptemtesnis, o dabar pas mane atrodo kad uzsidejus kelis kartus apsisuks aplinkui g.gif  Mastau ar parduoti ir ieskoti 2, ar nesti siuvejai g.gif

mano su 95 cm 2 dydis, manau tiktu ir Jums 2, nes prasitampo, jei turit galimybe, keiskite i mazesni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2013 08 22, 20:47)
Na as tu koju uzsuku ne karta paziureti,na tikrai idealios kojytes wub.gif Driu net pavydziu baltu pavydu smile.gif Ir derinukas toks darbinis sexy biggrin.gif

aciu 4u.gif Jusu pagyros man kaip stimulas neapleisti sporto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 23 rugpjūčio 2013 - 07:36