Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Dideja @ 2013 08 26, 07:08)
Panasiai biggrin.gif Bet taip tikriausiai yra pas didziaja dali sioje temoje besilankanciu mergaiciu smile.gif
Bent jau paskutiniu metu nieko is kitur neperku rolleyes.gif
Tiesa, neturiu nei vienu batu is j.crew ax.gif Peda nestandartine, baisu rizikuoti...

drinks_cheers.gif as drasiai galiu teigti, kad matyt kokie 90 proc spintos jcrew. o darbiniai - 99 proc lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsite del sios striukes, gal kuri jau parsisiunte. Kaip dydis, jei nesioju 2 dydi pagal j.crew, ar tiks xs ? Kaip manote. Ar ji didinta ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linusiukas @ 2013 08 26, 22:16)
Merginos, gal patarsite del sios striukes, gal kuri jau parsisiunte. Kaip dydis, jei nesioju 2 dydi pagal j.crew, ar tiks xs ? Kaip manote. Ar ji didinta ?
user posted image

Cia factory ne jcrew, jei neklystu. Man labai keista kaip mergaites pardavineja factory daiktus sakydamos kad tai crew.
Paprasykite ismatavimu, geriausia vidineje paltuko puseje, peciu, krutines rankoviu ilgio. Tada bus aiskiau, nes buna kad ir vienodi paltukai siek tiek skiriasi dydziu.
Nelabai patariau blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Jep, čia crew factory striukė, turiu M, tai iš esmės tinka nešiojant kitus rūbus S-M. Bent man patinka striukėje daugiau vietos turėti. Labai gerai aukštoms ji, dydis toks pats, kaip iš crew Tall M, su drauge palyginom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linusiukas @ 2013 08 26, 23:16)

As irgi , tarkim marskinuku , deviu 2 d. smile.gif
Turiu tokia striuke is factory S d. Lieka ciut laisvumo, bet ziemai gerai, neverzia storesni megztuka pasivilkus...
Pritarsiu Ilkai*, kad thumbup.gif aukstoms, man rankoves tinkamo ilgio, nes kitu striukiu paprastai trumpos buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 27 rugpjūčio 2013 - 10:13
Panos, kam siunčiate užsakymus? Factory domina g.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites,niekas dar nepirkot Factory skinny cord in polka dot?idomu kaip realybej jie:hm
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 08 27, 12:23)
Panos, kam siunčiate užsakymus? Factory domina  g.gif  4u.gif

Gal Kate25. Mane irgi domina
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 08 27, 12:23)
Gal Kate25. Mane irgi domina

aš nusiunčiau Rudaplaukei ,bet jokio ats negavau...
Atsakyti
Gal kuri mergina turi ir gales pakomentuoti del sio paltuko?

ar su 169 cm ugiu ir 80 cm per krutine tiks 00 dydis?

http://factory.jcrew...04352/04352.jsp
Atsakyti
user posted image

Tiks XS, bet apspausta bus.
Ši, factory , visai nedidinta.2 dydi perku is jcrew, paltuka turiu S .
Atsakyti

Beje,prisipažinkit,kas buvo PC Panorama su kaspiniuočiais žaliais velvetais ir drugeliniu megztuku tongue.gif Atrode TOBULAI !
Atsakyti