Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Mergynos, gal Factory yra 50% papildoma ?
Atsakyti
na kad ne
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 05, 14:59)
Sveikos! Ateinu padekoti Uz zaibiskai atkeliavusi siuntinuka. Kazko nesitikejau, bet taip apsidziaugiau. ON prekytes abi paprastos, bet tuo pat nerealios wub.gif Net nusifotkinau. ax.gif Jei bus idomu.
Megztukas sis S dydis[/url]
Dzinsai 2regular Tall Kai istraukiau, galvojau netilpsiu, bet tooookie taamprus. Ir kas fainiausiai neskysti! Ir ilgis geras. Nu labai patinka. Megztukas grazus, matosi kad ne super duper kokybe, bet Uz tokia kaina tikrai ir antra pirkciau wub.gif
Tai gi dar kart aciu 4u.gif  4u.gif

Labai labai graziai atrodo thumbup.gif
Ir as tokiu laukiu, melyno ir ruzavo, emiau 2, nes kaina tai juokinga, ir man jie labai grazus wub.gif
Tik su diznais manau bus beda, imdavau 6tall, pasimeiau 6 regular, bijau kad bus per trumpi g.gif o kuri cia jusu dzinsiu spalva?
istikruju jau sulaukiau, tik reikia nuvaziuoti pasiimti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 05 rugpjūčio 2013 - 14:50
lbai nuostabiai atrodo;) dabar ir man reik rozinio biggrin.gif gal kam netiko rozinis M dydzio mielai perpirkciau:)
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 05, 15:45)
lbai nuostabiai atrodo;)  dabar ir man reik rozinio biggrin.gif gal kam netiko rozinis M dydzio mielai perpirkciau:)

As lb norejau JCrew taskuoto kasmyriuko, tai CIA daug daug daug pigesne kopija, kuria visai patenkinta biggrin.gif

Laurita999as spalva Batman biggrin.gif
Atsakyti
as kai ji pamaciau ta pati pamaniau.. tik gaila nenusipirkau.. nzn net kodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 05, 16:05)
as kai ji pamaciau ta pati pamaniau.. tik  gaila  nenusipirkau.. nzn net kodel sad.gif

Buna buna... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir aisku jo jau ne kvapo nelike sad.gif
Papildyta:
http://www.drjays.com/ -20proc viskam arba nuo 75 - 25proc

ir
www.ae.com - 50proc kasikelyje labai reik dar iki free shipuko
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 05, 14:59)
ON prekytes abi paprastos, bet tuo pat nerealios wub.gif Net nusifotkinau. ax.gif Jei bus idomu.

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntineli 4u.gif

labai grazi suknyte, bet skestu, gal kuri parsisiuntet per maza ir noretumete keisti i didesne? Mano 16W

ralph lauren suknyte
Atsakyti
nu va tai tau daug didele?
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 08 05, 16:57)
Aciu uz siuntineli  4u.gif

labai grazi suknyte, bet skestu, gal kuri parsisiuntet per maza ir noretumete keisti i didesne? Mano 16W

ralph lauren suknyte

as tokia gavau 12, noreciau keistis i 10 ax.gif wub.gif
Atsakyti