Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 20, 00:29)
Ta zinute visada buna (bent pastaruosius metus buvo kaskart kai offer gaudavau) - tiesiog kaip ir papildomas patikslinimas, kad offer'is yra daikto kainai, o siuntimas i ji neiskaiciuojamas. O ten man rodos kalbeta apie pirkejos zinute, kur galima prie offer parasyt kazka.

Taip, ta zinute buvo prirasyta offerio grafoje Details, jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2017 01 17, 14:19)
Na jis mane kaltina kad nuo mano sklabimo susitrauke, nes turi tos firmos keleta dzinsu tokio p[at dydzio ir jie yra didesni nei sie, o atsiliepima parase supainiojes. Taip pat manau, kad jis atidare byla netinkamoj kategorijo, pazymejo kaip arrived damaged, o as manua, kad jis turejo atidaryti "doesn't fit". Prasiau jo kad atsiustu foto su dydziu skirtumu, bet jis nesiuncia. Na yra dar kelios dienos reik butinai kreiptis nenoriu taip dovanot

Papildyta:
O kur ten kreiptis reikia? nes randu tik paskambinti kad galiu, o as noriu emailu

Na ka, byla laimejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2017 01 22, 11:32)
Na ka, byla laimejau bigsmile.gif

Sveikinu, papasakokit smulkiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2017 01 22, 12:32)
Na ka, byla laimejau bigsmile.gif


Saunu! Tikrai papasakok placiau - idomu isgirst, o ir naudinga kazkam gali but panasioj situacijoj atsidurus.
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2017 01 22, 13:32)
Na ka, byla laimejau bigsmile.gif

Sveikinu victory.gif

Pas mane dabar savotiškas case atidarytas kabo: pirkėja iš Australijos pirko prekę už 3 eurus, plius siuntimas. Na tikrai 'vargana' vertė triukšmui kelti. Pirko gruodžio 12d, išsiunčiau reg paštu gruodžio 13. tai iš VNO sugebėjo LT paštas išsiųsti tik gruodžio 18d. Paskui suprantat, Kalėdos, nieks nedirba, nauji metai, krūvos siuntų. Ir trackint neduoda, kas tas LT paštas Australijos paštui. Žodžiu, išsiunčiau, matau tik iki Vilniaus, o toliau - ne. Ir iškelia man case sausio 6d - 'not received or not as described', bet parašo pastabose 'not received'.. Parašau, kad nesijaudink, gausi, pasirašyt turėsi. Tylu 5 dienas. Po to rašo: galų gale gavau, bet dabar man jau nereikia, nes 'not as described, arrived too late'.
Tingiu aiškintis. Case kabo atidarytas, pinigai suspenduoti paypale. Refundint net neketinu, nereikia pirkti iš kito žemyno prieš Kalėdas, normaliu protu žmogus pagalvotų. O ebay irgi 'protingai' pristatymo datas išdėsto - jeigu pasirenki 'standard international', tai ir duoda visoms šalims, ar Lenkija, ar Australija - pristatymas per 5-7 paras. Nesvarbu nei atstumai, nei muitinės. Žodžiu, man LT paštas tą 'standard international' išnaudojo dar Vilniaus nepasiekus siuntai biggrin.gif
Atsakyti

Tai issiuntimo laika padarykit ilgesni, tuomet ir terminas ilgesnis gausis. 

Atsakyti
Turiu viena "gera" pirkeja dabar - sedziu su atidarytu case'u biggrin.gif Buvau neidejus i ebay tracking nr, o pirkejas parase velai vakare klausdamas kada gaus preke - atrasiau, kad rytoj paziuresiu status ir update'insiu ji. Kita diena, t.y. rytoj, gaunu zinute su klausimu kur preke, nespejus atrasyt jau atidarytas case'as buvo su tuo paciu klausimu (kai atidarant details galima prirasyt) ir case po atidarymo dar viena zinute irgi tokio pat tipo. Ir viska jis raso: delivery? location? status? Nervina, kad negali ne normaliai parasyt.

Nu bet suprantu, kad matyt pirkejas problematiskas ir turbut tik ir lauke kol gales atidaryt case'a, nes normalus zmogus bent iki darbo dienos pabaigos palauktu informacijos, o cia gal 10 vakaro paklause ir kita diena priespiet jau atidares case'a. Bet jau siandien siunta pristatyta, tai telieka sulaukt kol ebay uzdarys case'a ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 23, 11:18)
<p>Tai issiuntimo laika padarykit ilgesni, tuomet ir terminas ilgesnis gausis. </p>

tai žinai, kai kartą per metus užplaukia kokia australietė, tai kam man daryt pristatymą mėnesio laiko, jeigu į DE ar PL nueina per 5 dienas?? Gi nuo pristatymo laiko priklauso ir prekės pardavimo greitis.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 26, 03:37)
Turiu viena "gera" pirkeja dabar - sedziu su atidarytu case'u

man tai tokie visai psichiniai . Pirma, tai ir ebay žadėjo padaryti tokią politiką - kol nepaklausei pirkėjo ir negavai iš jo atsakymo - negalės atidaryt case. Bet vistiek.. nors atidarinėjant case yra toks formalus klausimas - ar susisiekei su pardavėju, ar gavai atsakymą, ir tik tada atidaryk case, vistiek grūdasi su tais savo case. Tai ebay uždarys case tik per mėn ar du, jeigu laukt, kol automatiškai ten viskas užsidarys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2017 01 26, 09:05)
Tai ebay uždarys case tik per mėn ar du, jeigu laukt, kol automatiškai ten viskas užsidarys. biggrin.gif


Tai va, kad tokie skubetojai nepatogumu tik pridaro - ir pinigai isaldyti, ir i ebay skambint reikes, kad uzdarytu case'a, nes kol automatiskai uzdarys laikas bega. Ir dar cia industrinius dalykus parduodu, tai negaliu patiket, kad tokiu durniu pasitaiko. Isvis visus metus ramu buvo, o nuo gruodzio kokie 3-4 jau keistuoliai.
Atsakyti
Mergaitės, ar teko pirkti sau ugg iš vaikiško asortimento, jei pėdos ilgis atitinka, ar gali būti per trumpi iš bato aukščio?
Atsakyti

Labas visiems,

gal kas galėtų padėti paaiškinti viską nuo A iki Z pradedančiajai kaip teisingai užpildyti informaciją apie parduodamą prekę, ypatingai neaišku dėl prekės siuntimo būdo, statymo (ar būtina tai daryti?) kokį siuntimo būdą nurodyti, kad tik prekiauti galėčiau Europos šalims per ebay.co.uk? :hmm: :hmm: :hmm:

Dosniai atsilyginčiau ;) :lietuva: :angel2:

Atsakyti
Pardaviau nauja, su etikete eriuko kailio sali-boa. Pirkeja gavusi preke pareiske nora grazinti. Jos zinute:
"Hello, I have received the scarf today. Regretfully there are a lot of loose hairs coming off the scarf. They will be over my coat everywhere. So I would like to return it, since keeping it will be no option. It was not described that it looses some many hairs."

Ka darytumete mano situacijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 spalio 2017 - 15:39