Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 12:37)
Kurioj eilej?
143,141,19 eilese yra skaicius plikas ir tada zenklai,tai reiskia,kad tiek geruju akiu,koks skaicius,jau rasiau pradedabt 19 eile yea 7 ir taskas geriji taskas,reiskia septynios gerosios,uzmetimas, viena gera,uzmetimas.

aciu jums laba labai labai.kantrybe jusu gelezine.daug mezginiu numezgusi o vat cia neaiskumu iskilo.dziusta jau mano pavyzdelis isimegsiu rasta ir kibsiu i darba. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2017 03 28, 11:20)
aciu jums laba labai labai.kantrybe jusu gelezine.daug mezginiu numezgusi o vat cia neaiskumu iskilo.dziusta jau mano pavyzdelis isimegsiu rasta ir kibsiu i darba.  4u.gif  4u.gif

Kantrybes as turiu,bet cia jos nereikejo. bigsmile.gif Laiko truksta.
Man taip pat,pirma suknele ejosi sunkiai,mezgiau anukei,o dabar jau daug ka supratau bemegzdama pirmaja,antraja.Siuo metu,pradejau suknele su 140 akiu,o dabar jau 2080 paskutinej eilej,bet anuke nori tokios klostuotos.Labai nuobodu tiek akiu megzt,dar,kai rasta skaiciuoji,tai nepailgsta,bet,kai gerosiomis reikia megzt,tai uzmigt galima. bigsmile.gif
Pasirodykit,kai baigsit.Klauskit,jei ka.
Atsakyti
Sveikos, prieš metus pradėjau ir mečiau sijono dalį numezgusi. Mezgiau lyg 3,5 storio virbalais, dabar 2 storio į viršų mezgu. Ar reikia siaurinti viršų, ar užtenka, kad virbalai plonesni. Gerosiomis akimis mezgu. Ir ar šioms suknelėms reikalingas susegimas sagute, ar velkiesi visą ir issitampo kur reikia?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 13:28)
Kantrybes as turiu,bet cia jos nereikejo. bigsmile.gif Laiko truksta.
Man taip pat,pirma suknele ejosi sunkiai,mezgiau anukei,o dabar jau daug ka supratau bemegzdama pirmaja,antraja.Siuo metu,pradejau suknele su 140 akiu,o dabar jau 2080 paskutinej eilej,bet anuke nori tokios klostuotos.Labai nuobodu tiek akiu megzt,dar,kai rasta skaiciuoji,tai nepailgsta,bet,kai gerosiomis reikia megzt,tai uzmigt galima. bigsmile.gif
Pasirodykit,kai baigsit.Klauskit,jei ka.

taip uzsidegusi megzti 4u.gif 4u.gif ,dabar pasiemiau kita siula prasibandyti rasta viskas ejosi gerai iki tos vietos kur reikia ismegzti 1 aki pradzioje raporto ir megzti toliau raporta,kazkodel pagal mezginio foto gaunasi raizgalyne nera tu rombeliu taisyklingu.ta akis ismezgama ant desinio virbalo taip kaip butu paimta 1 akis is mezginio(ar taip suprantu.).toliau viskas einasi puikiai o vat 27-29 eiles sugadino rasto eiga kazkodel. mezgiau 2 raportus pabandymui.nemoku ikelti foto butu aiskiau jums pakomentuoti. ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2017 03 28, 12:57)
Sveikos, prieš metus pradėjau ir mečiau sijono dalį numezgusi. Mezgiau lyg 3,5 storio virbalais, dabar 2 storio į viršų mezgu. Ar reikia siaurinti viršų, ar užtenka, kad virbalai plonesni. Gerosiomis akimis mezgu. Ir ar šioms suknelėms reikalingas susegimas sagute, ar velkiesi  visą ir issitampo kur reikia?

Siaip as moherinukes nemezgus nuo apcios ir neisivaizduoju kaip megzt.Jei paprastu rastu platejancia,tai reikia siaurint i virsu,tkrai virbalai nepades,o siaip visas moherinukes reikia megzt 3,5-4-4,5 nr virbalais.O del susegimo,priklauso nuo figuros,nuo mezginio tamprumo,nuo siulu ir nuo daug sdalyku.Suaugusiems nesu mezgusi,o anuke ilindo be jokio uzsegimo.

QUOTE(evitele @ 2017 03 28, 13:14)
taip uzsidegusi megzti  4u.gif  4u.gif ,dabar pasiemiau kita siula prasibandyti rasta viskas ejosi gerai iki tos vietos kur reikia ismegzti 1 aki pradzioje raporto ir megzti toliau raporta,kazkodel pagal mezginio foto gaunasi raizgalyne nera tu rombeliu taisyklingu.ta akis ismezgama ant desinio virbalo taip kaip butu paimta 1 akis is mezginio(ar taip suprantu.).toliau viskas einasi puikiai o vat  27-29 eiles sugadino rasto eiga kazkodel. mezgiau 2 raportus pabandymui.nemoku ikelti foto butu aiskiau jums pakomentuoti.  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Negali gautis raizgalyne del vienos akiesPradedi eile,ismezgi ta viena aki,pasizymi,jog pradzia eiles bus cia ir mezgi toliau pagal rasta,ir daugiasu jokiu akiu nebenukelineji,uzmirsti ta aki pirmaja,ar dvi jas.,iki kitos eiles,jei vel parasyta,kad rodykle i desine M ir skaicius.
Ta akis ismezgama pati pirma nuo kairio virbalo irt toliau,kaip sakiau.
Nufotkink ir per part.lt patalpink,nukopindama nuoroda forumui,kur apacioj ismes uzkrovus nuotrauka.Isikelia puikiai.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 16:50)
Siaip as moherinukes nemezgus nuo apcios ir neisivaizduoju kaip megzt.Jei paprastu rastu platejancia,tai reikia siaurint i virsu,tkrai virbalai nepades,o siaip visas moherinukes reikia megzt 3,5-4-4,5 nr virbalais.O del susegimo,priklauso nuo figuros,nuo mezginio tamprumo,nuo siulu ir nuo daug sdalyku.Suaugusiems nesu mezgusi,o anuke ilindo be jokio uzsegimo.

Aš sijoną nusimezgusi nuo liemens žemyn, dabar susirinkau liemens akis ir į voršų keliauju. Bet nenoriu didelių akių ant pilvo ir krūtinės, tai virbalus mažesnius pasiėmiau. Jei krūtinė didesnė, tai mąstau kai vilksiuosi, ar tilpsiu.
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2017 03 28, 17:05)
Aš sijoną nusimezgusi nuo liemens žemyn, dabar susirinkau liemens akis ir į voršų keliauju. Bet nenoriu didelių akių ant pilvo ir krūtinės, tai virbalus mažesnius pasiėmiau. Jei krūtinė didesnė, tai mąstau kai vilksiuosi, ar tilpsiu.

jei mezgant bliuskute i virsu gerosiom akim,tai platinkit kiek nuo apacios ir matuokites vis,o jei ne platinsit,palikit sona neismegzta uztrauktukui.Geriausia matuot ant saves,mezgant gerosiomis akimis,visada galima nuardyt ir megzt is naujo,tai ne kiaurarascio rastai.
Atsakyti
Ačiū Luety už pastebėjimus ir patarimus. Lyg ir įlįsiu sunku matuotis su trumpu valu.
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2017 03 29, 09:36)
Ačiū Luety už pastebėjimus ir patarimus. Lyg ir įlįsiu sunku matuotis su trumpu valu.

Tada pasimatuok ir save matuok.Moherinukes tamposi kazkiek,bet cia kiekvienam kitaip,sakiau,kad priklauso nuo mezgimo tamprumo,nuo siulu tamprumo,nuo modelio ir nuo uzdetu akiu skaiciaus,bet jei ilysi,saunu,pasirodyk,kai baigsi.
Kazin kaip evitele sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 16:50)
Negali gautis raizgalyne del vienos akiesPradedi eile,ismezgi ta viena aki,pasizymi,jog pradzia eiles bus cia ir mezgi toliau pagal rasta,ir daugiasu jokiu akiu nebenukelineji,uzmirsti ta aki pirmaja,ar dvi jas.,iki kitos eiles,jei vel parasyta,kad rodykle i desine M ir skaicius.
Ta akis ismezgama pati pirma nuo kairio virbalo irt toliau,kaip sakiau.
Nufotkink ir per part.lt patalpink,nukopindama nuoroda forumui,kur apacioj ismes uzkrovus nuotrauka.Isikelia puikiai.

laba diena. mano mokytoja 4u.gif Luety,stai imetu nuoroda gal matysis ,paziurekite ar gerai ,man lyg vidurys rombo netoks kaip tikroje foto.kaip jusu akim atrodo.
http://www.part.lt/p...7207171b918.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 29 kovo 2017 - 17:24
QUOTE(evitele @ 2017 03 29, 16:23)
laba diena. mano mokytoja  4u.gif  Luety,stai imetu nuoroda gal matysis ,paziurekite ar gerai ,man lyg vidurys rombo netoks kaip tikroje foto.kaip jusu akim atrodo.
http://www.part.lt/p...7207171b918.jpg

Kazkas ne taip.Nuo kokios iki kokios eiles cia pramegzta,pabandysiu as pramegzt,tada aiskinsimes,kur padaret klaida.

Papildyta:
Kita karta kopijuokit nuoroda:Paveikslelis forumui.
Atsakyti
Pramezgiau ir zinau,kur jusu klaida.Kada mezgi ne apvaliai,o ant dvieju virbalu pirmyn atgal,tai tos atkeltos akys,po viena i prieki 27 ir 29 eilej,tampa paskutinemis rasto akimis ir reikia labai gerai po to skaiciuot,kur jusu pradzia pasidaro,nes neissibaigia iki galo pradzia,o kai megsit aplinkui,tai ,kai uzsidesit zymekli,ir megsit iki to zymeklio ir tada eile pasibaigs puikiai,ta pirma perkelta akis ant desinio virbalo,isijungs i rasta ir prasimegz 2x,bet mezginy,bendram kontekste to nesimatys.
Imkit apvalius virbalus ir kibkit i darba,viskas bus gerai.

vartotojo įkelta nuotrauka

va kaip man isejo,viskas tvarkoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 kovo 2017 - 19:13