*Rutuliukui*, kaip visad -
Mam5
ačiū už Tchibo.
-už puikias sąlygas atsiimti prekytes.
QUOTE(Otaip @ 2014 01 09, 05:32)
Mam5
ačiū už Tchibo.
-už puikias sąlygas atsiimti prekytes.
Labas rytas,
Mačiau, kalbėjot apie Esberitox Vis gundausi juos užsisakyti. Bet dabar labaiau pasiskaitinėjau, tai kaip suprantu, čia ne kažkoks maisto papildas, o vaistai, prasidėjus pirmiems peršalimo sindromams. Nes raųo, kad galima gerti 10 dienų, simptomams nepraėjus, kreiptis į gydytoją.
Ar aš čia kažko nesupratau....
Mačiau, kalbėjot apie Esberitox Vis gundausi juos užsisakyti. Bet dabar labaiau pasiskaitinėjau, tai kaip suprantu, čia ne kažkoks maisto papildas, o vaistai, prasidėjus pirmiems peršalimo sindromams. Nes raųo, kad galima gerti 10 dienų, simptomams nepraėjus, kreiptis į gydytoją.
QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 09, 12:26)
Labas rytas,
as tai manau jie tiek persalimo gydymui tiek ir jo profiklatikai
QUOTE(Liusii @ 2014 01 09, 19:48)
as tai manau jie tiek persalimo gydymui tiek ir jo profiklatikai
kiek raso tai stiprina imuniteta ir padeda isvengti virusu ir yra naturalios kilmes 
Aš sutinku, kad jie naturalios kilmės, bet kodėl rašo, kad naudoti max 10 dienų
QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 10, 10:28)
na nezinau cia gal jei susirgai ir nepraeina tai kad vartoti rimtesnius vaistus? kazkaip merginos minejo kad jo kursas 3 menesiai yra
Mergaites,ar buna ,kad Cunda papildo dydziais Sale?
QUOTE(edicike @ 2014 01 11, 13:03)
Mergaites,ar buna ,kad Cunda papildo dydziais Sale?
labai retai
Sveiki, gal galit pasakyti, iš kiek maždaug reikėtų dauginti prekės kainą H&M parduotuvėje, kad maždaug sužinoti, kokia bus kaina su tarpininkavimu ir siuntimu. Ačiū