Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

Mam5 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū už Tchibo.

*Rutuliukui*, kaip visad - aciuks.gif -už puikias sąlygas atsiimti prekytes.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2014 01 09, 05:32)
Mam5  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ačiū už Tchibo.

*Rutuliukui*, kaip visad -  aciuks.gif -už puikias sąlygas atsiimti prekytes.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2014 01 07, 13:46)

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Mačiau, kalbėjot apie Esberitox Vis gundausi juos užsisakyti. Bet dabar labaiau pasiskaitinėjau, tai kaip suprantu, čia ne kažkoks maisto papildas, o vaistai, prasidėjus pirmiems peršalimo sindromams. Nes raųo, kad galima gerti 10 dienų, simptomams nepraėjus, kreiptis į gydytoją.
Ar aš čia kažko nesupratau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberta-z: 09 sausio 2014 - 10:26
Dar nepervelu jungtis prie putzstein? Kiek ten pristatymas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laurute: 09 sausio 2014 - 14:59
QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 09, 12:26)
Labas rytas,
Mačiau, kalbėjot apie Esberitox Vis gundausi juos užsisakyti. Bet dabar labaiau pasiskaitinėjau, tai kaip suprantu, čia ne kažkoks maisto papildas, o vaistai, prasidėjus pirmiems peršalimo sindromams. Nes raųo, kad galima gerti 10 dienų, simptomams nepraėjus, kreiptis į gydytoją.
Ar aš čia kažko nesupratau....  blush2.gif

as tai manau jie tiek persalimo gydymui tiek ir jo profiklatikai ax.gif kiek raso tai stiprina imuniteta ir padeda isvengti virusu ir yra naturalios kilmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 01 09, 19:48)
as tai manau jie tiek persalimo gydymui tiek ir jo profiklatikai  ax.gif kiek raso tai stiprina imuniteta ir padeda isvengti virusu ir yra naturalios kilmes  smile.gif

Aš sutinku, kad jie naturalios kilmės, bet kodėl rašo, kad naudoti max 10 dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 10, 10:28)
Aš sutinku, kad jie naturalios kilmės, bet kodėl rašo, kad naudoti max 10 dienų  g.gif

na nezinau cia gal jei susirgai ir nepraeina tai kad vartoti rimtesnius vaistus? kazkaip merginos minejo kad jo kursas 3 menesiai yra g.gif
Atsakyti
Renkami užsakymai

Juvalis

Bonprix

Otto

Tchibo

Promod

Cunda

Yves Rocher

Erstings Family

Zara 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,ar buna ,kad Cunda papildo dydziais Sale?
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 01 11, 13:03)
Mergaites,ar buna ,kad Cunda papildo dydziais Sale?

labai retai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit pasakyti, iš kiek maždaug reikėtų dauginti prekės kainą H&M parduotuvėje, kad maždaug sužinoti, kokia bus kaina su tarpininkavimu ir siuntimu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti