Sveikos, mergaitės, man reikalinga jūsų pagalba!!!
Pasidariau operaciją prieš pusantrų metų. Pradžioje viskas buvo lyg ir gerai, na vienos krūties implantą labiau jaučiau nei kitos, ir ji buvo šiek tiek didesnė, bet pradžioje maniau taip turi būti. Maždaug po mėnesio keliantis iš lovos krūtinėje pajaučiau stiprų perštėjimą, pasirodžius gydytojui, sakė, kad viskas gerai, nieko nenutiko. Bėgant dienoms pastebėjau, kad ta, kurią perštėjo, pasmukus, kreipiausi vėl, sakė nešiot liemenėlę dar kurį laiką ir sako duok daugiau kad jas pasažuotų

taip ir dariau, tačiau vaizdas negerėjo, priešingai - ėjo prastyn. Negana to, kitos pradėjo suktis implantas

nuvažiavus pasakiau savo gydytojui, sako su lašo formos implantais taip pasitaiko, kas per velnias galvoju

nes manęs jis nebuvo informavęs apie tai. Na žodžiu ta kur pasmukus, toks vaizdas, kad pradžioje ją kažkas iš apačios laikė, o po perštėjimo laikiklis dingo

dienos bėgo vaizdas negerėjo, stogas pradėjo čiuošt, pasidariau nervuota, matau, kad oeracija nenusisekus, bet man bando įteigti priešingai. Nuvažiavau n-ąjį kartą pas savo gydytoją ir jau pasiutus klausiau ką darom, nes man jau atsibodo jo nuolatiniai išsisukinėjimai ir bandymai mane nuteigti jog taip pasitaiko ir kad kitoms tai nekelia problemų, kad aš per daug priekabi ir per daug reikalaujanti...blyn sumokėjau 10 000lt kad nekompleksuočiau dėl krūtinės po gimdymų, tai padarė operaciją po kurios taip pat jaučiu diskomfortą, nes vienas implantas persisuka ir krūtis pakeičia formą, o kita kabo. Apturėjom netrumpą ir nelabai mielą konsultaciją, bet jau jis matyt matė, kad nenusileisiu ir pakeitė dainelę, man tinkančia linkme, man tiko ką jis siūlė padaryti pakartotinės operacijos metu, susitarėm datą, laiką. Atvažiavau prisigėrus raminamų su gera nuotaiką, pasiruošus operacijai, o jis atėjęs vėl trukt už vadžių ir vėl iš pradžių savo dainelę, kad darysim kitokią operaciją, čia bandysim taip, čia bandysim va taip, bet neprižadu, kad vaizdas bus geresnis, wtf?

kas aš jums eksperimentinis triušis sakau?! jis n-ąjį kartą bandė mane įtikinti, aš suprantu, kad visur visko pasitaiko, ypač plastinėj chirurgijoj, bet kaip sakoma brokuotus keičia arba tvarko iki tinkamo klientui varianto. Matė, kad pasiutus buvau kaip visa Rusija ir manau suprato, kad galiu imtis teisinių veiksmų, surašė jis ten man kažkokį raštą, kad atsisakiau jo siūlomos operacijos, pradėjo suokt, kad neesam mes jūsų priešai, mes norim jums padėti bla bla bla.... neklausiau net ilgiau apsisukau ir išėjau susipykus su gydytoju ir atsisakius operacijos. Tai va tokie mano džiaugsmai pasidarius krūtinės operaciją

Merginos, man reikia nepriklauso plastikos chirurgo konsultacijos, kad nepaisant nieko jis man pasakytų kas yra negerai? kaip turi būti? ką reikia daryti, kad būtų taip kaip turi būti? kažin pas mus tokių galima rasti?