jautiena, uzuojauta Tau. skaudziai isgyveni, bet kitaip gal ir nemoketum. Man irgi bet kokios netektys labai skaudzios, ypatingai netiketos, tad as kartais pries uzmiegant pagalvoju apie tokias ateinancias ir itikineju save, kad toks gyvenimas ir taip bus visiems, kad reikia buti stipriai ir suvokti tai kaip naturalu dalyka. Dabartineje vietoje gyvenu jau 4 metai ir turejau savo keliukus, kur eidavau labai daznai begioti. ir kiekviena pavasari, bei visa vasara prie vienu instituciju, pievelese matydavau isikurusias dvi atsiskyreles antytes. viena ruda, o kita spalvota- taigi porele. Jos ten vaiksciodavo sau, bet visada kartu, ne tai kai kitos turskiasi pulkais prie kokio vandens. Ir vis prabegdama su jomis pasisveikindavau: labas krekses! kiekviena karta isbegus zinodavau, kad jos ten bus ir as nusisypsosiu jas pamacius, drauges gi, jau visi 4 metai !

na ir pries pora menesiu atsikelusi viena ryta irgi nusprendziau islekti prasibegioti, nuotaika buvo puiki, jau arteju link antyciu vietos ir matau, kaip viena is ju pereina per takeli ir atsitupia salia gyvatvores. taip apsidziaugiau, puoliau begti greiciau ir pribegus ziuriu, kad viena antyte nebegyva guli kakla uzvertus, o likusi tupi prie jos ir gailiai kreksi, bet nejuda is vietos. Man sirdis vos nesustojo, apsizliumbiau, apsisukau ir variau namo. nudejau gera partija, galvojau, kas galejo taip pasielgti, nejaugi koks suo, pradejau nekest visu Vokietijos shunu ir kaltint visa pasauli uz toki nuostabumo sunaikinima. Galvojau, kad kitai antytei tikriausiai bus baisiai skaudu ir ji sau pati gala pasiims... Negalejau praeiti pro ta vieta pora savaiciu. Paskui tvarke miestas pievele ir ta antyte tikriausiai paeme. o tos kitos jau irgi daugiau nebemaciau... geriau visai tu gyvunu neisimylet.
O as sia savaite pradedu be pieno ir be kavos, nes piena geriu vien tik del kavos, tad jei jo atsisakau, ir kava metu lauk, nes gerti ja viena man ne visada skanu, reikia kazko butinai saldaus, o su sviestuku man ji nelabai patiko. Turiu saldytuve dar puse pakelio sviesto, ji suvartosiu ir kolkas daugiau nepirksiu, tas pats ir su grietine. Ziuresiu kas darysis. nors sviestas man kaip vaistas. jei pilva man kartais paraizo, atsikandu sviesto ir letai sutirpdau burnoj, skausmus nuima akimirksiu! pasilieku daugybe darzoviu, avokadus, kiausinius ir kokosu riebala.
O tiesa dar, ar buna ir ar kas nors pasikeicia, jei cukinija buna labai didele? ar ji cia skaitosi jau peraugusi?

sestadieni turgeli susizvejojau milzine cukina uz 30 euro centu ir ji man tooookia skani, kad OMG! kitos pirktos parduotuveje negaledavau i burna isidet, o atrodo mazyte, zalios, nu bet skonio 0. o sita milzine patroskinta tai dievisko skonio