Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVI tema***

user posted image

user posted image

SENA TEMA

Administracinis centras:Heraklionas

Oficiali kalba: graikų

Valiuta: euras

Klimatas:
subtropinis ir vidutinių platumų

Laikas: GMT+02:00

Skrydis į Heraklioną ir Rodą: apie 3 val.

Telefono kodas: +30

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu ♥: 05 rugpjūčio 2013 - 16:50
Myliu, 4u.gif 4u.gif

Ačiū, merginos 4u.gif

Rašysiu laiškus, nes mūsų kompanija padidėjo. Šeimininkai siūlė pavežėjimą, bet dabar mūsų jau septyni ax.gif Ieškosis optimalių variantų.

A2B - geras ir patikimas buvo Kose.

Žalia Rūta, mes vilą išsinuomavome jau seniai. Kažkaip..na, Kipras parodė, kad mūsų šeima puikiai išgyveno be viešbučio virtuvės lotuliukas.gif
Mes norime visiškos tylos ir ramybės. Todėl ir rašiau, kad knygą rašysiu lotuliukas.gif Svarbiausia: baseinas, du miegamieji (Kipre turėjome tris blink.gif thumbup.gif Jei norėsit, klauskit Kipro vilą rekomenduočiau net miegodama lotuliukas.gif ), virtuvė, terasa, kur galėčiau relaksuoti ir jūra puikiai matoma vakarais. wub.gif Tyla..tyla..tyla... ir mažai mažai žmonių. Kukliai, ane blush2.gif

Mūsų apartamentai
http://www.nanakisbeach.com/

Papildyta:
JM, mes planuojame mašiną nuomuotis trečią buvimo dieną. Pradžiai atliksime bendrąjį apsižiūrėjimą. O tada jau matysime.
Šiaip dažniausiai nuomuojamės mašiną oro uoste iš Hertz.
Atsakyti
Vakare-tyla,imesk cia Kipro vila smile.gif Jei nepaslaptis kiek ir kokiam laikui atsiejo vila Kretoje? Mastom, kad kt metais reiktu pabandyti be viskas iskaiciuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 08 05, 22:29)
Vakare-tyla,imesk cia Kipro vila smile.gif Jei nepaslaptis kiek ir kokiam laikui atsiejo vila Kretoje? Mastom, kad kt metais reiktu pabandyti be viskas iskaiciuota smile.gif

Kreta dviems savaitėms - 3800 Lt. su trupučiu. Per bookingą suvesk datas ir matosi apartamentai bei kainos. Mūsų su dviem miegamaisiais 4u.gif Beje, kainos skirtingos, priklauso nuo sezono. Per booking pigiau, nei tiesiogiai iš šeimininkų, kas man keisčiausia blink.gif

Kipras
http://www.booking.c...-villas.lt.html
Pernai visa vila mums kainavo 3500 Lt wub.gif Buvome 9 dienas

Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 08 05, 21:38)
Kažkaip..na, Kipras parodė, kad mūsų šeima puikiai išgyveno be viešbučio virtuvės lotuliukas.gif

jetau, vakare, pavydziu biggrin.gif
musu seima tai nea, jie nera isrankus, bet nepasotinami doh.gif , tad viesbucio virtuve- man issigelbejimas
jei vaziuociau be seimos, su kokiu draugiu kompanija (gal kada nors tai issipildys biggrin.gif ), man maisto uztektu minimaliai, bet dabar ...
Atsakyti
Sakykit, o minėtoj mašinų nuomoj ( http://autohire-chania.gr/ ) reikia palikti užstatą? smile.gif Jei taip, kokio dydžio? Ar mašinos turi GPS?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 08 06, 14:14)
Sakykit, o minėtoj mašinų nuomoj ( http://autohire-chania.gr/ ) reikia palikti užstatą?  smile.gif Jei taip, kokio dydžio? Ar mašinos turi GPS?

Uzstato nereikia, GPS gal uz papildoma mokesti 4u.gif
Atsakyti
GPS beveik visuose telefonuose yra, tik reikia pasitikri 4u.gif

Nors aš kolekcionuoju visų lankytų vietų popierinius žemėlapius. Šiuo klausimu esu senamadiška: vyras vairuoja aš šturmanauju ax.gif

Atsakyti
Skaitau skaitau Kretos temas iš eilės, bet atsakymų į kilusius klausimus nerandu. Kaip suprantu visi iš LT atskrenda naktį unsure.gif Kaip darot su nusigavimu iki viešbučio, jei keliaujat savarankiškai? O gal naktį oro uoste galima mašiną gauti? Bet tada kaina turbūt atitinkama... g.gif Gal kas bandėt tokį variantą, kad atskridus nakvoti arti oro uosto, o dieną važiuoti iki išsirinktojo? Gal turit rekomenduoti nakvynę?
Va kiek klausimų iškilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 07, 10:54)
Skaitau skaitau Kretos temas iš eilės, bet atsakymų į kilusius klausimus nerandu.

Matyt prastai skaitot biggrin.gif Apie tai rasyta ir ne karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 08 07, 11:18)
Matyt prastai skaitot  biggrin.gif Apie tai rasyta ir ne karta  ax.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Labai informatyvu thumbup.gif
Jei laiko ir noro neturite, galėjot ir nerašyti.
Atsakyti
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 07, 12:38)
Ačiū už atsakymą  4u.gif Labai informatyvu  thumbup.gif
Jei laiko ir noro neturite, galėjot ir nerašyti.

As tai jus suprantu, nes temu prirasyta en. Tai perverst 200 ir daugiau lapu - tikrai reikia laiko. O jei dar kazko konkreciai ieskai.

Info gali ir kartotis, nematau nieko blogo.. svarbu, kad naudingi patarimai temai.
Atsakyti