Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVI tema***

Tai žinoma, kad daugiau patarimų = daugiau naudos. Jei vienas žmogus būtų keliavęs ir turėtų į tą patį klausimą atsakinėti n kartų, tai vargintų... bet gal vakar kas grįžo iš ten, gal ką papasakot turi bigsmile.gif O čia - šnai tau pirmam puslapy atsakymas biggrin.gif Pirma mintis buvo "kokios svetingos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesagne: 07 rugpjūčio 2013 - 12:11
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 07, 11:54)
Skaitau skaitau Kretos temas iš eilės, bet atsakymų į kilusius klausimus nerandu. Kaip suprantu visi iš LT atskrenda naktį  unsure.gif Kaip darot su nusigavimu iki viešbučio, jei keliaujat savarankiškai? O gal naktį oro uoste galima mašiną gauti? Bet tada kaina turbūt atitinkama... g.gif Gal kas bandėt tokį variantą, kad atskridus nakvoti arti oro uosto, o dieną važiuoti iki išsirinktojo? Gal turit rekomenduoti nakvynę?
Va kiek klausimų iškilo  doh.gif

O jus koki menesi vaziuojate? Mes pries savaite grizom, tai emem transferi atskirai (~30 eur is/i dviem zmonem) ir automobilio nuoma nuo kitos dienos (120 eur trim dienom). Bet skaiciau komentarus, kad mergaites tiek uz visa savaite mokejo ir masina eme is oro uosto. Kaina priklauso ir nuo sezoniskumo...
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif

Kretoje neišbandyta, bet kitose šalyse n kartų: jei vėlyvas skrydis imam mašiną ir viešbutį nakčiai, kur nors netoli. Taip darome (jau atidirbta sistema lotuliukas.gif ) ir jei grįžimas ankstyvas, kad nereiktų nakvoti su vaikais oro uoste arba važiuoti per naktį.

Jei viešbutis kur nors netoli ilgam laikui: 1 - trasnferas, spec. užsiimančios įmonės
2 - taksi;
3 - viešbučio auto, užsakytas iš anksto.

Bet dažniausiai - skrydis-Hertz-artimas viešbutis vienai nakčiai. 4u.gif

p.s. Mes draugiškos...gal karštis visas išguldė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2013 08 07, 12:55)
O jus koki menesi vaziuojate?

Rugsėjo pabaigoj. Viešbutis dar neužbukintas, dairomės priimtino varianto - kad patogu būtų (nes važiuojam su kūdikiu), bet kad ir nenuskausmintų labai piniginės blush2.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2013 08 07, 12:56)
Bet dažniausiai - skrydis-Hertz-artimas viešbutis vienai nakčiai. 4u.gif

*p.s. Mes draugiškos...gal karštis visas išguldė mirksiukas.gif

* 4u.gif ir aš stengiuosi tokia būti
O hertz ir naktimis mašiną duoda? Transferai tai žiūriu plėšia negailėdami rolleyes.gif
O gal kuri buvot netoli Chanios oro uosto apsistoję nakčiai? Gal kokių rekomendacijų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 07, 15:25)
Rugsėjo pabaigoj. Viešbutis dar neužbukintas, dairomės priimtino varianto - kad patogu būtų (nes važiuojam su kūdikiu), bet kad ir nenuskausmintų labai piniginės  blush2.gif
* 4u.gif ir aš stengiuosi tokia būti
O hertz ir naktimis mašiną duoda? Transferai tai žiūriu plėšia negailėdami  rolleyes.gif
O gal kuri buvot netoli Chanios oro uosto apsistoję nakčiai? Gal kokių rekomendacijų?  ax.gif

Aš rekomenduoju Jums parašyt Hertzui. Mes Italijoje, Ispanijoje esame ne kartą vidurnaktį atskridę, problemų nebuvo, bet mašiniuką rezervuodavome iš anksto per jų sistemą. Esu mačiusi ir kitus nuomos punktus, dirbančius naktimis.. matyt, kaip sutariama. Tik Hertz ne iš pigiųjų unsure.gif
Viešbučius renkamės iš booking pasiūlos. Buvau radusi vieną man patikusį viešbutuką vienai nakčiai prie oro uosto, nes pradžioje planai buvo keliauti per šalį, neapsistojant vienoje vietoje.
Atsakyti
Na, su transportu kaip ir aišku smile.gif Dabar klausimas dėl paplūdimių: smėlėtas paplūdimys faina, o kaip tie, kuriuose uolos? Ar ten įmanoma leisti laiką? Renkuosi viešbučius ir nežinau, ar iškart atmesti tuos, prie kurių smėlio nėra?
Gal yra buvusių šiuose viešbučiuose: Chrispy World, Creteotels Adelais Hotel, Fereniki Hotel?
Atsakyti
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 08, 10:18)
Na, su transportu kaip ir aišku  smile.gif Dabar klausimas dėl paplūdimių: smėlėtas paplūdimys faina, o kaip tie, kuriuose uolos? Ar ten įmanoma leisti laiką? Renkuosi viešbučius ir nežinau, ar iškart atmesti tuos, prie kurių smėlio nėra?
Gal yra buvusių šiuose viešbučiuose: Chrispy World, Creteotels Adelais Hotel, Fereniki Hotel?

Mes buvom Chrispy World - delux wing. Čia smėlio nėra, išvis toje pusėje (nuo Chanijos iki Kissamos) krantas - daugiausiai akmenys, paplūdymiai nėra gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 08 rugpjūčio 2013 - 09:23
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 08, 11:18)
Renkuosi viešbučius ir nežinau, ar iškart atmesti tuos, prie kurių smėlio nėra?

Neatmesciau, jei zadate pakeliauti po sali mirksiukas.gif
Musu viesbutis neturejo normalaus priejimo prie papludimio (papludimys matesi, bet kelio atitvaras vede zigzagais), tai turejo puikius didelius baseinus su gultais. Uzteko ir ju, o siaip keliavom su nuomuota masina ir aplankem vis kitokius papludymius. Va ten ir taskemes biggrin.gif
Atsakyti
o kaip ten dėl mašinų draudimo , vyras skaitė visokių atsiliepimų atseit nepilnas ten kažkoks draudimas ir jei avarija nieko negausi
Atsakyti
patarimo reikia del maitinimo 4u.gif

planuojam keliauti, tai atmetem viskas iskaiciuota ( nors keliausim su vaiku), tai galvojam apie pusrycius ir vakariene. patarkite ar uztektu pusryciu? 4u.gif
visa kita mieste, ar kur isvykus..
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 08, 17:58)

planuojam keliauti, tai atmetem viskas iskaiciuota ( nors keliausim su vaiku), tai galvojam apie pusrycius ir vakariene. patarkite  ar uztektu pusryciu? 4u.gif
visa kita mieste, ar kur isvykus..

Viskas priklauso nuo jusu seimos maitinimosi iprociu mirksiukas.gif Megstat pavalgyt, ar jums pakanka minimaliai, tai svarbiausia renkantis mirksiukas.gif Kiti nepatars
Musu seima (isskyrus mane biggrin.gif ) mano nuomone yra tikri apsirijeliai, todel as emiau ir ateity imsiu tik viskas iskaiciuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 08, 17:31)
Viskas priklauso nuo jusu seimos maitinimosi iprociu mirksiukas.gif Megstat pavalgyt, ar jums pakanka minimaliai, tai svarbiausia renkantis mirksiukas.gif Kiti nepatars
Musu seima (isskyrus mane biggrin.gif ) mano nuomone yra tikri apsirijeliai, todel as emiau ir ateity imsiu tik viskas iskaiciuota doh.gif

ir as trodo nedaug, vyras kaip vyras valgo ir pavalgo, oa pypliui metukai ax.gif
reikes apsvartyti rolleyes.gif
Atsakyti