Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(kibirkstele* @ 2013 09 06, 08:24)
O gal kas gali paskayti kur aplink Vilniu galima grybauti, nenutolant 100km. as naujoke Vilniuje, dar nelabai gerai zinau viska, o grybauti labai megstu smile.gif

man gražiausi miškai, daugiausia grybų ir geriausiai pažįstamos vietos yra į Varėnos pusę. Tik ten ir važiuoju.
Nors kolegos grybauja ir miškuose link Nemenčinės.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 05, 22:36)
o aš iš savo šimtuko gal kokius penkis tik sukirmijusius radau. Visi kiti - balti kaip sūris  wub.gif  Laukiu nesulaukiu rytdienos, kai pagaliau į mišką pakliūsiu.

na nieko sau. O pas mane praktiškai kiekvienas paėstas buvo daugiau ar mažiau
Atsakyti
Grybaujat visos g.gif Nepamirskit pasidalinti ataskaitom bigsmile.gif As kaip visada tik sekmadieni vaziuosiu,kai jau bus gerokai isrinkta verysad.gif
Atsakyti
laba diena ,gal šiandien kas grybavot šimonių gyrioję ar ten auga grybai ,nes prieš kelias savaites buvau tai nieko neradom tik ruduokiu.kelias
Atsakyti
Ka tik is misko, siandien patraukem i Zemaitija. Parsiveziau daug visokiu. Ir lepsiuku, raudonikiu, kelmuciu, silbaravykiu. Baravykams pavelavom, ju simtai, bet nera ko imti doh.gif
Atsakyti
as ryte atlekus i pirma vieta apsidziaugiau, nes radau apie 10 svieziai isdygusiu baravyku, tu sviesiu, ne rudu. Pavalge, stori, galvojau gal ir toliau bos. Bet toliau tik vienas kitas, nors pravaiksciojau nerealiai daug.... tai gal per visa laika susidare apie 25. Keletas raudonikiu, silbaravykiu. Tikiuos baravyku cia tik pradzia ir pasirodys daugiau, nes sveikesni
Atsakyti
Ataskaita apie vakarykštį apsilankymą Vaišvydavos miške.
Prastai. Apstojo dygti - per porą valandų - tik 3 raudonviršiai, 3 baravykai, krūva lepšių, krūva šilbaravykių ir krūva kelmučių. Apie ūmėdes ir kitą smulkmę nekalbu.
Žmonių daugiau nei grybų schmoll.gif
Atsakyti
jei kruvos silbaravykiu ir kelmuciu tai ne taip ir blogai biggrin.gif
Atsakyti
pas mus šilbaravykių vos vienas kitas. Baravykai ir pas mus vėl pradeda dygti. Penktadienį-šeštadienį rasti buvo jau nemaži, o vakar prisirinkau mažuliukų.
Žmonių, žinoma, jūra.. kas du metrai auto stovi, miškai skamba. Na, bet.. motociklu važiuodama į parduotuvę keturis baravykus šalia keliuko išsiroviau smile.gif Tai ir miške miestiečiai toli gražu ne viską mato, galima iš paskos einant prisirinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 rugsėjo 2013 - 08:04
pas mus nebedygsta.. sausa, sausa, sausa...
Atsakyti
Reik vaziuot i Zemaitija lotuliukas.gif Ten tebedygsta, gaila kad atostogos baigiasi doh.gif
Atsakyti
Miškas net braška...

Daug rudmėsių, bet dauguma sukirmijusių.
Atsakyti