Labas

prisiduodam po TA ir isirasom i sarasiuka

Darem krauja tai hemoglobinas 118

viskas sake super, gydytoja pastebejeo, kad Milka hyperaktyvi, visai nenusedi, tai mane uzjaute net

sake kruminiai jau lenda, pastebiu jau pati, kad buna nerami ir niekas netinka, patepu, tada jau ramesne...
Elija (Deimuxs) 10.900 ir 82 ugis.
Solar bernužėlis 12'600 ir 82
Atėnė (Jennifer) 11,750kg ir 81,5cm
Branduolines Domantas 10,6kg, 79cm
Ingriukas77, Denis 12kg, 80cm
Mykolas (rutene05) 10,1 kg ir 81 cm
Titas(estete) 11,5kg 81cm
Emilė (VoveryteM) 10kg, 77cm
Greta (Zuiketukas) 9.600kg, 76.5cm
Ūla (Niushka) 11 kg, 80cm
Dima (Olkin) 10 kg, 75 cm
Martyna (Kiuvete) 8,2 kg, 74 cm
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
Tagetes maze 8,5 kg, 75 cm
mergytia Kamile 9,8kg 75cm
Visus vaikucius su gimtadieniais!

:
MES JAU VAIKSTOM!!!! Varineja visur jau pusantros savaites! Grazu ziuret, neberopoja visai, matyt jai patinka, naujove.
Del miego, tai miega jau seniai su pizamyte ilgom kelnem ir ilgom rankovemis, tik kai buvo labai karsta tai su trumpom rankovem ir sortais pizama. Jau iprato miegoti po kaldra, retai nusispardo. Tik vidury nakties rekdama pabunda, tai keliu pas save i lova, prabundam kartu.
Del leliukisku rubu tai nenesiojam jau nieko, nei bodziu nei sliauztu, turiu dar bodziuku iki dvieju metu, bet ji labai pyksta kai bandau uzsegti klyna, tai nededu ju
Vakar nusipirkom batukus rudeniui tai grazu ziuret
deimuxs zinok man jau pries diena kai reikia skristi pykint pradeda pagalvojus kas laukia, dar jeigu vienai...
Desreliu nevalgo mano mis
Spagetti as ir jau zieminius isimiau ir savo ir pupos, tik vasariniu nesudejau, tai pilnos spintoa rubu, va batus tai supakavau, tik pora palikau labiausiai nesiojamus, jeigu reiketu