QUOTE(vaivaj @ 2013 08 22, 18:13)
Aš neberandu planerių, nieko nesuprantu, ar išėmė iš svetainės, ar kažkur kitur įkėlė, ar tiesiog nebematau?
QUOTE(Lock @ 2013 08 22, 19:00)
Aš neberandu planerių, nieko nesuprantu, ar išėmė iš svetainės, ar kažkur kitur įkėlė, ar tiesiog nebematau?
Čia
QUOTE(Sauluciux @ 2013 08 22, 14:43)
su tuo vaiku kambariu mane siektiek apsvieskit
be tevu prieziuros galima palikti vaikus nuo 3 m taip? o ar mazesni vaikai gali ten laika leisti bet su teveliais? ir kiek to laiko duodama, jei tik valanda tai mazokai, net apsipirkti nespetume 
Su tėveliais ten neleidžiama, ne toks ten žaidimų kambarys visgi
Taip pat neįleido ir su sugipsuotais dviem pirštukais vaiko. Suprantama, nenori prisiimti tokios atsakomybės, maža ką.
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 22, 17:15)
Ką ir kiek suvalgė per penkias dienas Ikėjoje
Toks jausmas, kad iššlavė visas smulkmenas
Toks jausmas, kad iššlavė visas smulkmenas
Aš šiandien buvau nustebusi, kai mano tikrai žiauriai nevalgiukė, tik pradėjusi valgyt tuos kukulius jau aiškino, kaip jai reikės paiimi dar vieną porciją
Smulkmenų gerųjų tikrai nėra
O as siandien variau i nauja Pegaso knygyno atidaryma Akropolyje, labai faina erdve ir pristatyta daug Lack staliuku su sedmaisiais skaitymui
man vienintelis kliuvęs dalykas Ikėjoj tas, kad sunku rast išėjimą
Ir pvz. norint nueit ekstra į mažylių kambarį reikia pereiti visa ekspoziciją, arba visą parduotuvę ir sandėlį
Ir kad vaikus priduot irgi galima tik prie įėjimo, taip pat tenka žygiuot aplinkui
Sveikos,
Prekių papildymas Ikejoje nusimato tik rugsėjo 2d. O kai kurių prekių jau senokai nebėra.
Šitų pagalvėlių jau senokai nėra ir iki rugsėjo 2 d. nebus.
Šita patalynė superinė, bet dvigulei lovai nebelikę jos. Net kelios pirkėjos ją labai gyrė ir sakė lauks papildymo ir būtinai pirks ne po vieną komplektą.
Prekių papildymas Ikejoje nusimato tik rugsėjo 2d. O kai kurių prekių jau senokai nebėra.
Šitų pagalvėlių jau senokai nėra ir iki rugsėjo 2 d. nebus.
Šita patalynė superinė, bet dvigulei lovai nebelikę jos. Net kelios pirkėjos ją labai gyrė ir sakė lauks papildymo ir būtinai pirks ne po vieną komplektą.
QUOTE(yalissa @ 2013 08 22, 19:54)
Sveikos,
O čia tai, sakyčiau, blogas strateginis sprendimas
QUOTE(oliushka @ 2013 08 22, 08:42)
Cobre[SIZE=7] ar ne jus pirkot prieš kelis metus ir derinot prie Malm lovos ar komodos
na ir atmintis jusu
taip turim jau keleta metu ja. atrodo labai netvirta, bet... na, neuzmusama ji pas mus
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 22, 19:31)
O as siandien variau i nauja Pegaso knygyno atidaryma Akropolyje, labai faina erdve ir pristatyta daug Lack staliuku su sedmaisiais skaitymui 
Zinau zinau,kas interjera dare
QUOTE(Sauluciux @ 2013 08 22, 16:43)
be tevu prieziuros galima palikti vaikus nuo 3 m taip? o ar mazesni vaikai gali ten laika leisti bet su teveliais? ir kiek to laiko duodama, jei tik valanda tai mazokai, net apsipirkti nespetume 
Taip, vaikai priimami nuo 3 metų. Bet mes saviškį irgi buvom palikę (jam 2,5), niekas neklausė, kiek jam metų. Tiesa, jis vienas liko, tėvelių jam nereikia
Po valandos pasiėmėm, ir kartu vežiojomės (jau nedaug buvo likę apžiūrėti). Tada dar vaikams visokios atrakcijos buvo (balionus tuos ilgus susuktus dalino, pasakų personažai buvo), tai laikas ir salėje kažkaip neprailgo.
Šiaip, man patiko. Nors žmonių buvo daug (buvom atidarymo dieną), bet tikrai-visi su šypsenom, konsultantai geranoriški, prekes sudeda į maišus, vaiką, nors ir trumpam, yra kur palikti, pavalgyti yra kur, pažiūrėti ir pirkti yra ko (dabar jau skaitau čia, kad daug ko trūksta