Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

Buvau vėl vakar IKEA, draugė pirmą kartą pabėgo anksčiau iš darbo ir palaikiau jai kompaniją.

Parduotuvėje žmonių mažai, laisvai viską apžiūrėjome, jokios grūsties, viskas taip laisva. Bet prekių nerasta - iššluota... Norėjau dar kai ką nusipirkti prie jau turimų virtuvės daiktų - nieko negavau.

Sakė - bus apie rugsėjo pradžią vėl papildymas
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 08 28, 15:08)
mes nuo sestadienio kasdien vaziuojam

kantrybė geležinė
Atsakyti
O negalėjo jau būti papildymo? Nes nuo praeitos savaitės seku DVALA paklodes, tai vis rodė, kad nėra, o šiandien jau 33 vnt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 08 28, 00:26)
issirinkote pukine. As turiu poliesterio uzpildu stai tokia - http://www.ikea.com/.../bedroom/20530/  3 nr. Man viskas su ja gerai, lengva, silta.

Tikrai pūkinė doh.gif žioploka būsiu lotuliukas.gif

o jūs turite omenyje tą antklodę3+1? Tai čia kiek suprantu 2 antklodės, pirmo šilumos lygio ir trečio, kurios susideda į vieną ir gaunasi ketvirto lygio? smile.gif Gal ir praktiškas variantas... O kokiu būdu jos susijungia? Įkištos i užvalkalą nesusimala?
Atsakyti
QUOTE(ulan @ 2013 08 28, 16:39)
Tikrai pūkinė  doh.gif žioploka būsiu  lotuliukas.gif

o jūs turite omenyje tą antklodę3+1? Tai čia kiek suprantu 2 antklodės, pirmo šilumos lygio ir trečio, kurios susideda į vieną ir gaunasi ketvirto lygio?  smile.gif Gal ir praktiškas variantas... O kokiu būdu jos susijungia? Įkištos i užvalkalą nesusimala?

pas mane 3, nezinau kaip jos ten susijungia.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 08 27, 22:58)
ačiū už informaciją. Ko gero, teks apsilankyti Ikėjoje, ypač kai šiandien pamačiau, kad buvosios kolekcijos šviestuvai parduodami Kauno šviestuvų parduotuvėse už pakankamai nežemą kainą  lotuliukas.gif

va čia tai tikra "turistinė" kelionė  lotuliukas.gif

O ka, ir Akropoli pamatai, ir gamtini stebukla Oza ir dar Ikejoje apsiperki, ka jau ten, kad pasimaudai vos ne Prancuzijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 28, 15:48)
O negalėjo jau būti papildymo? Nes nuo praeitos savaitės seku DVALA paklodes, tai vis rodė, kad nėra, o šiandien jau 33 vnt  thumbup.gif

Nėra dar papildymo, šiandien vakare buvau, norėjau šių paklodžių, tai tik raudonos spalvos buvo likę 160x200 m.

Dar man aktualu apsauginiai varteliai ant laiptų, klausiau, kada galima tikėtis, sakė už dviejų savaičių turi būti labai didelis prekių papildymas.

O šiaip net keista vaikštinėt, viskas neblogai prašluota, tuštoka kaip kokiais tarybiniais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2013 08 28, 23:49)
O šiaip net keista vaikštinėt, viskas neblogai prašluota, tuštoka kaip kokiais tarybiniais laikais  biggrin.gif

Man tai nekeista, man kraupu. Šiais laikais, kai yra perkančiųjų, taip nesirūpinti operatyviu asortimento papildymu doh.gif Užsakinėsiu vaikams baldus iš Lenkijos be jokių sąžinės pypsėjimų biggrin.gif
Atsakyti
esu pasidariusi pirkiniu sarasa internete, tai vis nebuvo kazkokiu prekiu, o dabar rodo viska zaliai ir po daug vnt. thumbup.gif tai matyt buvo papildymas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 08 29, 09:11)
esu pasidariusi pirkiniu sarasa internete, tai vis nebuvo kazkokiu prekiu, o dabar rodo viska zaliai ir po daug vnt.  thumbup.gif tai matyt buvo papildymas  rolleyes.gif  4u.gif

Siūlyčiau neapsigauti. Mano norima prekė irgi rašo tinklapyje, kad yra, tačiau realiai nėra : nebuvo parduotuvėj ir užklausiau per pagalbą internetu irgi atrašė, kad neturi. Tik va neparašė kada bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zytos @ 2013 08 29, 09:55)
Siūlyčiau neapsigauti. Mano norima prekė irgi rašo tinklapyje, kad yra, tačiau realiai nėra : nebuvo parduotuvėj ir užklausiau per pagalbą internetu irgi atrašė, kad neturi.  Tik va neparašė kada bus. g.gif

ane, nu va o as jau tikejausi rolleyes.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Manau prekiu normaliai bus tik tada, jei uzdarys siena su Baltarusija del kiauliu maro doh.gif kuri pernesa ir sernai, ale zmones juk vis tiek leistu, tik, kad brangokai ima kainuoti dezinfekcija, , bet cia tik prielaida. Siaip turetu islandas sandeli statyti matydamas tokius pirkimus ir gaudamas toki atsipirkima doh.gif
Atsakyti