QUOTE(Jutare @ 2013 08 12, 16:03)
pernai džiovinau Bajają, nes niekur kitur neturėjau kur dėt

Tai pjoviau per puse, džiovinau beveik iki sausumo, maliau kavamale ir dėjau į prieskoninį sviestą, padažus ir pan.
sveikos
as is bajajos.black cherio,red cherio,carise,tom tumbling'o geltono ir raudono mixa vakuoju
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 08 12, 18:11)
man jie kaip tik labai skanus
o dziovinti dar skanesni. vandens jo- daug, bet isdziusta normaliai
keista,pas man jie saldus

vaikai juos labai megsta
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 08 12, 18:21)
Ačiū

. Na čia dėl skonio nesiginčysiu

pas visus jis kitoks. Reiks džiovinti rupūžiokus. O tai noksta kol pernoksta ir sutrūkinėja, ir vis tiek našlaičiai niekam nereikalingi
Kokius pomidorus geriausiai džiovinti, ieškau veislių džiovinimui kitiems metams jau

Ačiū
principe borghese
siaip ant pakelio ir raso ,kad jis dziovinimui.pas man ju be proto,

tai kol kas marinuoju.auginu siltnamy,tai nespeju genet,o ir uzaugo iki 170cm maziausias