Keistume Lazdynų "Rytą" į Pilaitės "Gilužį"arba "Pilaituką". 1.5-3m amžiaus grupė🎈
Tel.nr.860035707
Laba diena.
Gavome vietą Šermukšnėlės darželyje 4-5 m. vaikučių grupėje. Gal kas nori apsikeisti į Santariškių darželį tokio amžiaus grupę? (čia aš optimistė
, bet gal rimtai yra tokių ir lokacija tinka labiau nei Santariškių darželio?
Jei norite, ar žinote, kas norėtų, prašau pasidalinti kontaktais, arba parašyti man neringa.kuzmickaite@gmail.com 864025941
Dėkoju, visiems gražios dienos:)
Gavome vietą Šermukšnėlės darželyje 4-5 m. vaikučių grupėje. Gal kas nori apsikeisti į Santariškių darželį tokio amžiaus grupę? (čia aš optimistė

Jei norite, ar žinote, kas norėtų, prašau pasidalinti kontaktais, arba parašyti man neringa.kuzmickaite@gmail.com 864025941
Dėkoju, visiems gražios dienos:)
Sveiki, norim keisti Žvėryno (PUŠYNĖLIS) darželį į bet kurį Viršuliškių 1,5-3 m. amžiaus grupėje. 861123069
Sveiki,Norintiems padidinti galimybę patekimui į darželius Gintarėlis ir Šermukšnėlę siulau pasirašyti po peticija dėl modulinių darželių statybos. http://www.vilnius.l....php?1854826006 Skubos tvarka statyti modulinius darželius.Nes kiek žinau bus bandomasis darželis karoliniškėse statomas.