Klausimukas: kaip pristatot savo tortus...ankščiau aš tortą parodydavau antrą dieną, o vat vakar po susitikimo su jaunaisiais ir jų tėvais buvau įtikinta, kad svočios tortas ala turi būti ant saldaus stalo prie visų...kaip iš tikro,a

QUOTE(sobieska @ 2013 08 21, 10:17)
Klausimukas: kaip pristatot savo tortus...ankščiau aš tortą parodydavau antrą dieną, o vat vakar po susitikimo su jaunaisiais ir jų tėvais buvau įtikinta, kad svočios tortas ala turi būti ant saldaus stalo prie visų...kaip iš tikro,a 

Aš irgi būčiau linkusi tortą antrą dieną pateikti, bet kadangi pas mane bus ne karvojus, o tiesiog tortas, tai padėsiu ant saldaus stalo nuo pat pradžių.
Gal kas gali patarti kur pigiausia būtų spyną vestuvėms užsakyti? Tik aš noriu jau kad su graviravimu būtų

QUOTE(deltadu @ 2013 08 21, 09:55)
mergaites, atsiuskite i pasta
evutukas@gmail.com
QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 11:31)
jei nesunku ir as noreciau, mano pastas
d.brakaus@gmail.com
Sveiki, yra toks reikalas, eisiu i vestuves, busiu liudininke, zenijas pagyvene zmones, vestuves kuklios, mazos, labiau galima pavadinti susirasymu, padekit pasiruost koki scenariju, nes esu VISIKAI zalia sitam reikalia, net nezinau nuo pradet ir ka ruostis tokiom mazom vestuvem... Gal kuri turit kokiu graziu zodziu ar koki scenariju butent tokiom mazom vestuvem??? atsilyginsiu gėlė gėlė gėlė gėlė
manau, akd nieko ir nereikia
jei zinote zmones, pazystate gerai, galite kazka sugalvoti trumpo, smagaus, o ne visi vyresni nori trali vali..pasikalbekitge su jaunaisiais, ko jie patys nori

QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 14:39)
manau, akd nieko ir nereikia
jei zinote zmones, pazystate gerai, galite kazka sugalvoti trumpo, smagaus, o ne visi vyresni nori trali vali..pasikalbekitge su jaunaisiais, ko jie patys nori

KAD NELABAI JIE KO IR NORI, TIESIOG KAZKA KUKLIAI PAPRASTO, KAD NEBUTU TIESIOG PASISEDEJIMAS IR VISKAS, ZMONES NE VISI PAZYSTAMI, PUSE PAZYSTAMU PUSE NE NEMACIUS, GAL KOKI GRAZU ZAIDIMA SUSIPAZINIMUI? PATARKIT KA NORS...
QUOTE(sobieska @ 2013 08 21, 16:59)
Šiandien sukurpiau vestuvės stalo tvarkdariams maišeliokus

Vau

QUOTE(deltadu @ 2013 08 21, 17:22)
Aha...susitaupo truputuka, o ir kažkaip įdomiau

QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 12:31)
mergaites, atsiuskite i pasta
Išsiunčiau

P.S. Spausdinau paprastu spausdintuvu (name) ant specialaus popieriaus diplomams. Kanceliarinių prekių parduotuvėj pilna) Išėjo super, kaip originalas