Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

Klausimukas: kaip pristatot savo tortus...ankščiau aš tortą parodydavau antrą dieną, o vat vakar po susitikimo su jaunaisiais ir jų tėvais buvau įtikinta, kad svočios tortas ala turi būti ant saldaus stalo prie visų...kaip iš tikro,a rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 21, 10:17)
Klausimukas: kaip pristatot savo tortus...ankščiau aš tortą parodydavau antrą dieną, o vat vakar po susitikimo su jaunaisiais ir jų tėvais buvau įtikinta, kad svočios tortas ala turi būti ant saldaus stalo prie visų...kaip iš tikro,a rolleyes.gif

Aš irgi būčiau linkusi tortą antrą dieną pateikti, bet kadangi pas mane bus ne karvojus, o tiesiog tortas, tai padėsiu ant saldaus stalo nuo pat pradžių.

Gal kas gali patarti kur pigiausia būtų spyną vestuvėms užsakyti? Tik aš noriu jau kad su graviravimu būtų ax.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turite zodelius surakinant sirdis
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 21, 09:55)
Ačiū už nuotrauką.
O kaip liudijimą įdėti? Aš turiu wordinį variantą.

mergaites, atsiuskite i pasta
evutukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 11:31)
evutukas@gmail.com

jei nesunku ir as noreciau, mano pastas
d.brakaus@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulka2: 21 rugpjūčio 2013 - 12:54
Sveiki, yra toks reikalas, eisiu i vestuves, busiu liudininke, zenijas pagyvene zmones, vestuves kuklios, mazos, labiau galima pavadinti susirasymu, padekit pasiruost koki scenariju, nes esu VISIKAI zalia sitam reikalia, net nezinau nuo pradet ir ka ruostis tokiom mazom vestuvem... Gal kuri turit kokiu graziu zodziu ar koki scenariju butent tokiom mazom vestuvem??? atsilyginsiu gėlė gėlė gėlė gėlė
Atsakyti
manau, akd nieko ir nereikia 4u.gif jei zinote zmones, pazystate gerai, galite kazka sugalvoti trumpo, smagaus, o ne visi vyresni nori trali vali..pasikalbekitge su jaunaisiais, ko jie patys nori
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 14:39)
manau, akd nieko ir nereikia 4u.gif jei zinote zmones, pazystate gerai, galite kazka sugalvoti trumpo, smagaus, o ne visi vyresni nori trali vali..pasikalbekitge su jaunaisiais, ko jie patys nori

KAD NELABAI JIE KO IR NORI, TIESIOG KAZKA KUKLIAI PAPRASTO, KAD NEBUTU TIESIOG PASISEDEJIMAS IR VISKAS, ZMONES NE VISI PAZYSTAMI, PUSE PAZYSTAMU PUSE NE NEMACIUS, GAL KOKI GRAZU ZAIDIMA SUSIPAZINIMUI? PATARKIT KA NORS...
Atsakyti
Šiandien sukurpiau vestuvės stalo tvarkdariams maišeliokus biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 21, 16:59)
Šiandien sukurpiau vestuvės stalo tvarkdariams maišeliokus biggrin.gif

Vau bigsmile.gif Bepigu ir piršliauti, kai visų grožybių pati moki pasidaryti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 21, 17:22)
Vau bigsmile.gif Bepigu ir piršliauti, kai visų grožybių pati moki pasidaryti.. ax.gif

Aha...susitaupo truputuka, o ir kažkaip įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 08 21, 12:31)

Išsiunčiau 4u.gif
P.S. Spausdinau paprastu spausdintuvu (name) ant specialaus popieriaus diplomams. Kanceliarinių prekių parduotuvėj pilna) Išėjo super, kaip originalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 21 rugpjūčio 2013 - 18:14