Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

QUOTE(deltadu @ 2013 09 03, 22:50)
As tik norejau pasakyti, kad cia rodomes ir patariame kitoms, o ne giriames ir slepiame.  Ypac tuo buvai naudinga.

Kiek atsimenu, tai buvau naudinga ir per AŽ biggrin.gif ...atsipalaiduok, daugiau nesigirsiu, nors...buvau pasiruošusi parodyti,kokią lentą sūriui padariau. Ačiū, kad sustabdei 4u.gif
Lauksiu, ką parodysi tu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 rugsėjo 2013 - 21:56
QUOTE(sobieska @ 2013 09 03, 13:48)
Tai juk visos vestuvės tūkstančiais eina...nesigilinkim į kainas biggrin.gif

Čia jau kiekvienas pagal savo kišenę sprendžia - kam šampanas su azotu, o kam ledo kibirėliuose, kam fakyrai, o kam fejerverkai. Pirmadienį laidą apie vestuves žiūrėjau, tai sakė vestuves suruošti kaip nerealę šventę mažiausiai reikia 50 tukstantėlių. Bet yra kam užtenka ir daaaaug mažiau. Priklausi ir nuo to, kas jas organizuoja ir kiek pinigėlių skirta. Nebesiginčikit, nes tema ne tam skirta ir į scenarijų neįtraukta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 09 03, 21:52)
Kiek atsimenu, tai buvau naudinga ir per AŽ biggrin.gif ...atsipalaiduok, daugiau nesigirsiu, nors...buvau pasiruošusi parodyti,kokią lentą sūriui padariau. Ačiū, kad sustabdei 4u.gif
Lauksiu, ką parodysi tu

Pasirodyk pasirodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 03, 12:26)
gal galit patarti kaip cia yra daroma 12valanda-tarkim pries 12 visi iesinam i lauka su taurem,tada saunam sampana tuo paciu dainuodami ilgiausiu metu? ir tik kai visi isgers sampana,tada duoti zibintus leisti?
o ryte pirmiau zmones pavalgo ir tik tada jaunoji suriu ima vaisinti,ar pirmiau visus suriu pavaisina,o tik tada visi seda prie stalo ?

manes seimininkes paklause kur gersim sampana, pasakiau kad lauke , tai viska ten ir paruose
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 09 03, 12:10)
Būtent, ateiname ne tik pasišokti, paklausyti kitų, bet ir pavalgyti bei atsigerti biggrin.gif  Buvau neseniai dideliam jubiliejuje, kur per vedėjo ir muzikantų kalbas niekas neturėjo laiko net pavalgyt, nes veiksmai ir tik veiksmai sekė viens po kito. Nu ir niurnėjo žmonės.. doh.gif 
Tai galvoju, kad man taip pačiai neatsitiktų.
Na, aš esu pasiruošusi tiek:
duona ir druska,
dokumentai,
valdzios rinkimai,
pulkui dovanos,
smelio ceremonija,
zidinys,
buciniu dezutes,
vardo rinkimai,
nuometo nuemimas,
priesaika 12 val,( net jokiu fejerverku nebus)
torto pjovimas,
keliaraištis, puokštė,
palydos nakciai.
viskas. Mažai bus? g.gif  jokių medalių, apdovanojimų, siurprizų, loterijų, laikraščių nedarau blush2.gif Ir žaidimų nesiruošiu blush2.gif  blush2.gif

Papildyta:
Sobieska, tai kaip su tuo azotu? lotuliukas.gif

as irgi daug zodziu praleidau, daug kur savo zodziais variau, nes laikas ribotas, o isgert gali siulyti po kiekvieno veiksmo, pristatei seima ir siulai tosta; karsti buvo po tosto uz tevelius, nes jis pas mane buvo pradzioje po dokumentu iteikimo
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 03, 19:23)
patiko mintis apie rytine manksta.pabroliukai mankstinosi kas kaip ismane,ar turejot jiem kazkoki mankstos plana?
galvoju gal smagu butu visus ryte pakankinti ir kazkaip priversti pasimankstinti biggrin.gif

buvo keturi pabroliukai ir visi po pratimeli parode, o muzikantai gera muzikele uzgrojo, tai visiems ziauriai patiko
Papildyta:
Siaip visoms patariu tikrai nesijaudinkit juk visos visko prisiruosiusios, nors as pastuko stebuklingo neturejau, tik keleta fotkiu kurias cia idedavote maciau, ijunkit fantazija, ir viskas bus gerai.Mes su pirsliu sutarem kad ka as paskaitau ar padarau jis siulo tosta, taip kad kas norejo prisigere, kas norejo prisivalge
Smelio nespejom supilti pirma diena supylem antra, bet niekas nesuprato kad turejo buti kitaip, bendraukit su seimininkem, su muzikantais ir viskas bus gerai.
na o zaidimu buvau nprisiruosus gal kokiu 10 pazaidem tik 1 ir tai antra diena.
Jei kam ko reikia tikrai klauskit kuo galesiu tuo padesiu, patenkinti mano jaunieji, bus laimingi ir jusiskiai
Atsakyti
QUOTE(Daivulka2 @ 2013 09 04, 12:25)
as irgi daug zodziu praleidau, daug kur savo zodziais variau, nes laikas ribotas, o isgert gali siulyti po kiekvieno veiksmo, pristatei seima ir siulai tosta; karsti buvo po tosto uz tevelius, nes jis pas mane buvo pradzioje po dokumentu iteikimo

kalbėjau pagaliau su savo muzikantais, tai jie sakė, kad net nespėsiu visko ir padaryti, ką esu paruošusi. Laikas, sakė, prabėga akimirksniu. Atmetė mano Pažadų torto sumanymą. Sakė, gana nuobodus reikalas, kol 50 žmonių prisistato. Taigi, net ir palengvėjo. Žaidimus visus jie organizuos. Žodžiu, supratau, kad galiu net ir tuščiomis rankomis eit - kažką jie vis tiek suorganizuos. Bet kad tik taip negaliu. blush2.gif
dabar esu ties karvojų reikalais. doh.gif
Kurį rinktis? Tai viskas, ką pavyko rasti. Kitur tik tortai. Kažkaip pagalvojau, kad tortas svočiai nelabai ax.gif
PIrmas
Antras

Įkelt nemoku. Čia pačioje apačioje 108.Antras

Sobieska, nenoriu tikrai jokių kivirčų, bet gal įtampa prieš vestuves daro savo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 rugsėjo 2013 - 12:46
QUOTE(sobieska @ 2013 08 27, 11:07)
Manau stalas bus išsipirktas be problemų biggrin.gif

user posted image

Neapkrausiu temos, kam įdomu daugiau buteliukų yra ČIA
Papildyta:

Aš pradžioje įteiksiu už tai , kad buvo gera palaikymo komanda...antrą dieną ir taip bus daug apdovanojimų

o sita grozi pati daret? ar sudetinga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 09 03, 13:45)
Daivulka, beveik atpasakojai mano scenarijų, kurį tik šiandien papasakosiu piršliui biggrin.gif , bus faina, tik smėlio ceremoniją darysiu prieš sėdant už staliukų, paskui ilgiausių metų ir inešimas šampano azoto kibirėliuose.

Ką tik atsistygavau smėliukų kiekį stiklainiukuose, jie bus artipilniai, kad sudarytų dvigubą raštuką...mano indukai...kad tik saugiai nutransportuočiau

user posted image

kur pirkote siuos indukus ax.gif
Atsakyti
svociutes, atsilaisvino pirslio subaru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

raudonas, su ratukais, ilginasi rankena, talpus, smaisktus uzrasai, ne vulgarus...atitarnavo mums, gal dabar kitam pirsleliui prireiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 09 03, 15:09)
Supratau, jau ironija prasideda..Bet gal neverta čia rašyti, jei paskui nenorima detalių atskleisti..

as domiuosi tais garais savo sventei, baika, jonavoje kg kaina 3 su kapeikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 10 kg su spec deze - gaunasi apie 70 lt..ne milijonai ten, nesigasdinkit, tik vat, kaip dirbt su juo, klausimas, nes bijau Budrienes klaust biggrin.gif nusideginti 0 sveiku su juo doh.gif ir i kokius indus deti, ens sampanas tai issaudyt nuo salcio 4u.gif
Papildyta:
mazesnius indus pirkau uz eura 4u.gif
bet as juose zvakes laikau 4u.gif
pilti is ju bus sunku, reiktu, akd butu kaip snapelis, mano apskutinese vestuvese buvo apvalus burbulai, o tik snapeliai atsikise, tai abiem rankomis paeme ir dailiai pyle 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as dar negaliu jusu temos palikt, man taip smagu skaityt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tik nesipykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 09 04, 14:45)
as domiuosi tais garais savo sventei, baika, jonavoje kg kaina 3 su kapeikom 4u.gif  4u.gif  4u.gif 10 kg su spec deze - gaunasi apie 70 lt..ne milijonai ten, nesigasdinkit, tik vat, kaip dirbt su juo, klausimas, nes bijau Budrienes klaust biggrin.gif nusideginti 0 sveiku su juo doh.gif ir i kokius indus deti, ens sampanas tai issaudyt nuo salcio 4u.gif

tik nesipykit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu va, ir neprašoma papasakojai lotuliukas.gif Ir jokių pykčių. 4u.gif
Neišeik, nes pastaruoju metu tai išvis mūsų gretos išretėjo - vestuvės jau turbūt į pabaigą rolleyes.gif

P.s. O tas lagaminas patogus? Čia visai amunicijai gamtai, ar ne? Prie stalo kažką kitą turėjot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 rugsėjo 2013 - 14:45
QUOTE(deltadu @ 2013 09 04, 13:35)
dabar esu ties karvojų reikalais.  doh.gif
Kurį rinktis?

o kas jo viduje?ne tortas? nelabai suprantu kas tas karvojus?mano durna galva,tai elementarus tortas,tik staciakampis,.ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 04, 15:53)
o kas jo viduje?ne tortas? nelabai suprantu kas tas karvojus?mano durna galva,tai elementarus tortas,tik staciakampis,.ar ne? smile.gif

Taip, tai elementarus tortas, tik, kad su išpjauta skyle šampanui. 4u.gif

DLR...man tai nesunku buvo dekupažuot butelaitį smile.gif ir indus stiklinius pirkau Urmo bazėj, žalioj galerijos vienam iš pirmų sandėlių. Pilti tikrai nėra sunku, nors ir be snapelio, mat viršus ilgosios taurės yra platus 4u.gif

deltadu...taika ir ramybė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
pvz praeitam savaitgaliui dariau svociai pagal jos suknele
https://www.facebook...4...e=3
kitas buvo tiesiog nuo pirsliu
https://www.facebook...5...e=3
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 04, 15:53)

Taip, tortas su skyle šampanui arba brendžiui. Mūsuose tokia tradicija, kad svočia nešasi karvojų, todėl ir galvoju apie jį, bet pasirinkimas skurdus.

Saulės zuikuti, tu iš kito LT galo, bet jamčiau tą tortą su butelaičiu. LIux thumbup.gif
Atsakyti